Sari la conținut

Minion

Postări Recomandate

• Oras:Piatra-Neamt
Postat

Am fost de 2 ori. Prima oara ok. Totul fără graba. Zâmbitoare. I am dat încet. Totul ok. A doua oara a  încercat un deep protejat, n am simțit mare lucru, apoi a primit un telefon și a întrat pe graba ca nu vrea sa l piardă pe client. Și a cerut scuze. 

NU poate orice poziție, ca o doare. Corp mișto. Fața s a cam stafidit. Bleguta. Are ceva umor. 

NU cred ca mai merg a 3 oara. Azi am preferat o pe Betty. 

• Oras:Piatra Neamt
  • Oras:Piatra Neamt
Postat
Acum 6 ore, antonn a spus:

Am fost de 2 ori. Prima oara ok. Totul fără graba. Zâmbitoare. I am dat încet. Totul ok. A doua oara a  încercat un deep protejat, n am simțit mare lucru, apoi a primit un telefon și a întrat pe graba ca nu vrea sa l piardă pe client. Și a cerut scuze. 

NU poate orice poziție, ca o doare. Corp mișto. Fața s a cam stafidit. Bleguta. Are ceva umor. 

Ok ms deci nu prea merita , la Betty e greu de ajuns decate ori o sun nu raspunde dar sper sa mai pot ajunge la ea ca se merita 

• Oras:Neamt
Postat
La 30.01.2022 la 16:28, antonn a spus:

Cand ai fost la ea? Unde are locatia? Ceva probleme ai intalnit la domnisoara? 

Postat

Locație Precista. De la Jandarmerie primul bloc pe colt, prima scara, la parter. Se poate parca peste drum pe trotuar, spre grădiniță catolica.  Dacă se grăbește e posibil sa dai nas în nas cu urmatorul( am pățit o și la Betty). În casa nu e lux, dar asta e, ea mereu se scuza ca nu a apucat sa... facă curat. 

Postat
La 30.01.2022 la 16:28, antonn a spus:

Are si pestisor sau? 

Postat

Are si pestisor sau

NU AM văzut peste. Partea nasoala e ca nu lasă mai jos de 150.

Postat

face treaba buna macar de aia 150 lei? Te grabeste? Accepta orice pozitii sau face figuri?

Postat
La 03.02.2022 la 11:33, Ionut169 a spus:

face treaba buna macar de aia 150 lei? Te grabeste? Accepta orice pozitii sau face figuri?

AM scris mai sus. 

Postat

Mare are o colega de apartament, o blonda bine proporționata. Pe asta mica dacă o vezi pe strada, zici ca e moarta, pe blonda dacă o vezi îți vine să te urci pe ea. O fac și la dublu. La blonda nu am fost încă. 0755803686. Dacă a fost cineva, poate da detalii. 

Postat
Acum 17 ore, tupeu84 a spus:

Face anal? 

Zice ca nu, dar poate o convingi. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.