costi445 Reputație: 14 Postat Aprilie 7, 2022 Postat Aprilie 7, 2022 Am vizitat-o ieri pe Andreea, presupune că are 24 de ani, cred ca are undeva la 65 de kg si înălțime 1,7m, la fața nu lasa de dorit, din contra te intriga la tot felul de prostii 😁. Pozele ii apartin si in realitate arată mult mai bine, are un fund bombat, sanii fermi si ma așteptat înălțată pe tocuri,fiind ultimul ei client nu a parut deloc disperată sa termine programul si sa ma grăbeasca sau ceva de genul. Corp- 9 curățică , parfumata, fara ceva miros dubios , piele fina,nu e genul skiny si in concluzie ai de ce te apuca. Oral -10+ As da mai mult dar nu se poate, cu deep, lins, umed, in concluzie o muie de zile mari deoarece se implică si nu pare plictisită, m-aș intoarce la ea in special pentru oral. Normal - 8,5 , o partidă buna de sex cu ceva gemete nu parea plictisită dar in schimb putin obosită, nu o judec, sa comportat exemplar , nu a avut absolut nimic de obiectat la alegerea pozitiilor si ca bonus mai are si pasarica strâmtă . Atitudine - 10+ extrem de amabilă, cu zambetul pe buze, sa simțit naurala, nu se retrage cand o atingi in zonele intime sau sa comenteze cand ii propui ceva, si programarea sa respectat si ea. Mențiune, nu face anal, de altfel personal nici nu eram interesat, initial vroiam o finalizare, dar cand am văzut cum arata si ce atitudine are are am optat pentru o ora si a fost o alegere foarte bună. Apartamentul a fost ok, dar patul un pic cam mic la cate fantezii îți faci in cap cu ea. Îți urez o zi făină Andreea si abia astept sa te vizitez din nou😘 6 2
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 7, 2022 1 oră în urmă, costi445 a spus: Am vizitat-o ieri pe Andreea, presupune că are 24 de ani, cred ca are undeva la 65 de kg si înălțime 1,7m, la fața nu lasa de dorit, din contra te intriga la tot felul de prostii 😁. Pozele ii apartin si in realitate arată mult mai bine, are un fund bombat, sanii fermi si ma așteptat înălțată pe tocuri,fiind ultimul ei client nu a parut deloc disperată sa termine programul si sa ma grăbeasca sau ceva de genul. Corp- 9 curățică , parfumata, fara ceva miros dubios , piele fina,nu e genul skiny si in concluzie ai de ce te apuca. Oral -10+ As da mai mult dar nu se poate, cu deep, lins, umed, in concluzie o muie de zile mari deoarece se implică si nu pare plictisită, m-aș intoarce la ea in special pentru oral. Normal - 8,5 , o partidă buna de sex cu ceva gemete nu parea plictisită dar in schimb putin obosită, nu o judec, sa comportat exemplar , nu a avut absolut nimic de obiectat la alegerea pozitiilor si ca bonus mai are si pasarica strâmtă . Atitudine - 10+ extrem de amabilă, cu zambetul pe buze, sa simțit naurala, nu se retrage cand o atingi in zonele intime sau sa comenteze cand ii propui ceva, si programarea sa respectat si ea. Mențiune, nu face anal, de altfel personal nici nu eram interesat, initial vroiam o finalizare, dar cand am văzut cum arata si ce atitudine are are am optat pentru o ora si a fost o alegere foarte bună. Apartamentul a fost ok, dar patul un pic cam mic la cate fantezii îți faci in cap cu ea. Îți urez o zi făină Andreea si abia astept sa te vizitez din nou😘 Mulțumesc frumos😊😘 te mai aștept cu mare drag, pupici 😊😘❤ 1
Vali0001 Reputație: 2 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 8, 2022 Am văzut-o pe domnișoara! Sunat în 10 min ajuns la destinație, îmi deschide ușa o domnișoară foarte simpatică, cur bombat, sânii potriviți cu niște ochii bestiali de frumoși. Pozele nu o avantajează arata mult mai bine în realitate. Începem cu un oral protejat foarte bine execut, e printre puținele care a reușit sa mă facă să termin din oral. Am fumat o tigare am mai socializat apoi a doua repriza început tot printr un oral deep se vede ca face din placere și nu mecanic ,schimbat câteva poziții , se mișcă bine tipa. Per total merită toți banii si ca atitudine și ca acțiune . Nu m am simțit grăbit nici un moment . Felicitari Andreea pentru modul de lucru voi revenii de fiecare data cum permite timpul Achitat 300 lei o ora foarte bine investiți. Locație curată 2
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 9, 2022 Acum 14 ore, Vali0001 a spus: Am văzut-o pe domnișoara! Sunat în 10 min ajuns la destinație, îmi deschide ușa o domnișoară foarte simpatică, cur bombat, sânii potriviți cu niște ochii bestiali de frumoși. Pozele nu o avantajează arata mult mai bine în realitate. Începem cu un oral protejat foarte bine execut, e printre puținele care a reușit sa mă facă să termin din oral. Am fumat o tigare am mai socializat apoi a doua repriza început tot printr un oral deep se vede ca face din placere și nu mecanic ,schimbat câteva poziții , se mișcă bine tipa. Per total merită toți banii si ca atitudine și ca acțiune . Nu m am simțit grăbit nici un moment . Felicitari Andreea pentru modul de lucru voi revenii de fiecare data cum permite timpul Achitat 300 lei o ora foarte bine investiți. Locație curată Mulțumesc❤ te îmbrățișez❤🥰 1
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 13, 2022 Bună❤ Disponibila pentru programari! 🥰 3 3
Iske006 Reputație: 5 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 13, 2022 Cupluri primesti? 1
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 14, 2022 La 13.04.2022 la 13:49, Iske006 a spus: Cupluri primesti? Bună , îmi pare rău, dar nu accept! 1
Vizitator Hades2008 Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2022 Postat Aprilie 30, 2022 Am fost iar la drăgălășenia asta fiindu-mi tare dor de ea. Are o atitudine și un vibe atât de fain încât, din nou, aș considera că dându-i note o jignesc. Felicitări pentru persoana care ai devenit și mult succes pe orice plan iti doresc.
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Mai 1, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 1, 2022 Acum 15 ore, Hades2008 a spus: Am fost iar la drăgălășenia asta fiindu-mi tare dor de ea. Are o atitudine și un vibe atât de fain încât, din nou, aș considera că dându-i note o jignesc. Felicitări pentru persoana care ai devenit și mult succes pe orice plan iti doresc. Mulțumesc, te pup ❤😇 1
Robert247 Reputație: 22 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Bună, tocmai ce am citit topicul tau, ne vedem zilele acestea pt o relaxare frumoasa împreuna 🤗💋💋💋💋😍😍 1
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iunie 1, 2022 Bună 😘 te aștept cu drag ! 1
Robert247 Reputație: 22 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 1 oră în urmă, Andreeeaaaa a spus: Bună 😘 te aștept cu drag ! 💋💋😍 1
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iunie 1, 2022 🟢 Bună băieți, disponibilă pentru programări între orele 17:00-23:30! 😘 Vă aștept cu drag! O după amiază plăcută! 😘😘 👇🏻👇🏻 1 2
CristiNico Reputație: -24 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Hei girl, mai ai ceva liber în seara aceasta?
nimsoc9 Reputație: 27 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 1, 2022 Acum 10 minute, CristiNico a spus: Hei girl, mai ai ceva liber în seara aceasta? Nu crezi că e mai bine daca o suni sau nu mai ai minute. 1
CristiNico Reputație: -24 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Acum 10 minute, nimsoc9 a spus: Nu crezi că e mai bine daca o suni sau nu mai ai minute. Am sunat da nu ras daia am scris aici gândindu.ma ca vede mai rpd
nimsoc9 Reputație: 27 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 1, 2022 Încearcă pe WhatsApp 1
CristiNico Reputație: -24 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Acum 55 minute, nimsoc9 a spus: Încearcă pe WhatsApp Intradevar am dat de tipa pe whatsapp, am stabilit o programare pt maine 1
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iunie 2, 2022 Bună băieți, îmi cer scuze că uneori nu pot răspunde la apel vocal, de aceea insist să-mi scrieți pe whatsapp 🙈😊 ⏱ disponibilă 12:00-00:00 🌙 Vă aștept cu drag să ne cunoaștem și să petrecem timp împreună.❤ Să aveți o zi deosebită😍 1 3
Robert247 Reputație: 22 Postat Iunie 2, 2022 Postat Iunie 2, 2022 Acum 49 minute, Andreeeaaaa a spus: Bună băieți, îmi cer scuze că uneori nu pot răspunde la apel vocal, de aceea insist să-mi scrieți pe whatsapp 🙈😊 ⏱ disponibilă 12:00-00:00 🌙 Vă aștept cu drag să ne cunoaștem și să petrecem timp împreună.❤ Să aveți o zi deosebită😍 Ce forme apetisante ai😍 la sfârșitul săptămânii o sa te vizitez 💋💋💋
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iunie 2, 2022 Acum 2 ore, Robert247 a spus: Ce forme apetisante ai😍 la sfârșitul săptămânii o sa te vizitez 💋💋💋 Mulțumesc 😘 te aștept! 🥰 1
Robert247 Reputație: 22 Postat Iunie 2, 2022 Postat Iunie 2, 2022 Acum 4 ore, Andreeeaaaa a spus: Mulțumesc 😘 te aștept! 🥰 Și eu astept sa ne vedem drăguța
Andreeeaaaa Reputație: 95 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iunie 3, 2022 Bună dimineața!🥰 Mi-am început programul, pentru programari, vă rog să-mi scrieți pe whatsapp la numarul din titlul topicului! 😘😘 ⏱ disponibila până la 23:00🌙 1 2
CristiNico Reputație: -24 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Acum 1 oră, Andreeeaaaa a spus: Bună dimineața!🥰 Mi-am început programul, pentru programari, vă rog să-mi scrieți pe whatsapp la numarul din titlul topicului! 😘😘 ⏱ disponibila până la 23:00🌙 Uhh 🤤
Robert247 Reputație: 22 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Hello, ți-am scris pe wap pt o programare dar nu vezi mesajele, îți las aici ca sa știi nr meu se termina cu 503 😒
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum