cristi curvar Reputație: 92 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Februarie 4, 2022 Bună tuturor, nu știu dacă este potrivit titlul sau locul unde postez, dar vă rog să fiți înțelegători. Știe cineva un cuplu pentru sex? Este o nouă fantezie a mea. Am încercat și pe siturile de swing, dar în afară de bărbați bisexuali care se dădeau drept cupluri nu am găsit nimic. Vă mulțumesc
cristi curvar Reputație: 92 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Februarie 5, 2022 Nu există în București un cuplu pentru sex? Contracost bineînțeles, nu vreau moca, dar vreau să fie de calitate
Vizitator subtoc Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2022 Postat Februarie 5, 2022 Exista cluburi de swing , e mult mai usor decat sa gasesti un cuplu aici!!
matriusk Reputație: 208 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2022 Salut Cristi.Aștept mesaj în privat!Stimă!
daniel2012 Reputație: 609 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2022 On 2/4/2022 at 12:36 PM, cristi curvar said: Bună tuturor, nu știu dacă este potrivit titlul sau locul unde postez, dar vă rog să fiți înțelegători. Știe cineva un cuplu pentru sex? Este o nouă fantezie a mea. Am încercat și pe siturile de swing, dar în afară de bărbați bisexuali care se dădeau drept cupluri nu am găsit nimic. Vă mulțumesc Acolo unde ai cautat tu, ai sanse daca deja formezi tu un cuplu open si vreti sa va vedeti cu alt cuplu. Aici, cei mai "tari" oameni sunt Dorina si Sorin. Din pacate, nu au mai ajuns in Bucureti, ei fiind din Cluj.
cristi curvar Reputație: 92 Postat Februarie 6, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Februarie 6, 2022 Acum 19 ore, matriusk a spus: Salut Cristi.Aștept mesaj în privat!Stimă! Salut, ti-am trimis un număr de whatsapp
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2022 La 06.02.2022 la 16:50, cristi curvar a spus: Salut, ti-am trimis un număr de whatsapp Vrei cu un cuplu tu singur sau cu partenera ta?
cristi curvar Reputație: 92 Postat Februarie 26, 2022 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Februarie 26, 2022 Acum 9 ore, gabriel2110 a spus: Vrei cu un cuplu tu singur sau cu partenera ta? Singur
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum