oliver_eckbert Reputație: 8 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Ianuarie 29, 2014 Exista fetele acestea pe care le vedem ca au topic-uri aici pe forum, au poze, au anunturi pe diferite site-uri dar concluzia la care am ajuns este ca acestea sunt doar praf in ochi fata de numarul real de fete care sunt dispuse sa presteze. Mai exista o categorie care cauta ele clientii pe net, fara sa posteze anunturi, care cel mult au un cont de fata cuminte cine stie pe ce site, cu care daca te bagi in seama nu da curs ofertei, nu stiu cum sa le categorisesc, pot spune doar ca fetele selecteaza foarte bine, si motivul nu ar fi ca nu ar face sex cu orice tip decent, ci faptul ca se feresc foarte mult si in nici un caz nu doresc sa fie bagate la comun cu celelale fete. Eu am intalnit mai multe astfel de fete, mai intai incepi o discutie amicala pe site-ul unde are cont, in timp discuti diverse cu ea, ajungi sa faci un schimb de poze, (ea este fata cuminte in tot acest timp) si dupa ce afla si ea cate ceva despre tine si e sigura pe persoana ta da curs propunerii. Faceti schimb de numere de telefon si sa vezi ca dintr-o data e nesatula.... si fac sex total, sunt nebunatice rau. Eu presupun ca mai multi dintre noi cunoastem fete de genul asta, eu aveam o lista mare pe care am facut-o in timp doar ca am pierut adresa de mail in care o aveam salvata. In prezent am doar numarul uneie dintre ele, o super bunaciune, bruneta, casatorita dar fara probleme din pct asta de vedere, merge si in vacanta cu tine daca vrei. Acum insa este insarcinata, dar daca ai fantezia asta atunci nu e nici o problema, o pui cu ea. Nu stiu daca regulamentul permite sa postam numerele lor pt a ne bucura toti de ele, acestea sunt "mierea" din domeniu dar ce e bun e greu de obtinut. Suteti de acord sa facem o lista cu numerele de telefon ale fetelor (doar cele vizitate) ? 1
oliver_eckbert Reputație: 8 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Ianuarie 29, 2014 Scuze, trebuie mutat la intrebari si raspunsuri.
TheNymph Reputație: 38 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Postat Ianuarie 29, 2014 tu daca ai chef sa dai la buci si iti faci cont pe badoo, cunosti 1-2 tipe, le dai numarul, ti-ar conveni sa il gasesti pe net? daca nu au anunturi, inseamna ca nu vor sa fie deranjate non stop cu intrebari de genul "buna pisi, cat e scorul?". sau voi nu mai aveti notiunea de discretie de nici o culoare? hai sa facem si noi un forum, cum il aveti voi pe asta de curvari, un forum de curve, si ne impartasim experientele, cu numerele voastre de telefon, aspect, daca va cautam pula printre floci, daca mirositi sau nu, cum va purtati, etc...vad ca deja nu mai exista limite.
oliver_eckbert Reputație: 8 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Ianuarie 29, 2014 cred ca ma adresam barbatilor
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 29, 2014 Din regulament De asemenea, este interzisa postarea de informatii private (fotografii sau nr de telefon) fara acordul persoanei in cauza. Daca aceste informatii, poze, numere de telefon, sunt deja publice prin mass-media (anunturi on-line, presa scrisa), consideram ca titularul (titulara) este de acord cu publicarea lor.
TheNymph Reputație: 38 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Postat Ianuarie 29, 2014 cred ca ma adresam barbatilor si eu cred ca trebuie sa citesti regulamentul inainte de a posta (vezi Cassy) si avand in vedere ca e un forum si tu ai deschis un topic, ORICINE are dreptul sa raspunda. Daca ai o problema cu lucrul asta, nu mai deschide topice. Mai ales care sunt contra (sau dau idei) regulamentului.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 29, 2014 Oliver, regulamentul se adreseaza si barbatilor. 1
matriuska Reputație: 317 Postat Ianuarie 30, 2014 Postat Ianuarie 30, 2014 salut @ oliver.ma intereseaza doamna insarcinata despre care vorbesti in postul 1.doresc sa te contactez in particular.daca se poate,lasa aici o adresa.multumesc.
oliver_eckbert Reputație: 8 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Ianuarie 30, 2014 [email protected] 1
oliver_eckbert Reputație: 8 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Ianuarie 30, 2014 are dreptate Cassy, dar in privinta pozelor incarcate chiar de ea pe net ce sa zic....? nu spune cu ce se ocupa dar pune poze provocatoare care sa-ti dea idei... (ma refer in general, nu la bruneta pomenita mai sus). Am deschis acest topic pentru a afla pareril celorlalti tipi, nu pt a deranja pe cineva, dezbatem ideea. 1
dexter75 Reputație: 201 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Ianuarie 30, 2014 Colegu' Oliver, daca ai acordul fetelor sa pui numerele de telefon le pui, daca nu, NU, in schimb poti comunica cu ceilalti colegi prin mesagerie privata si acolo poti da informatii despre fetele care zici tu.Bafta! 3
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 30, 2014 Dar multe femei isi pun poze provocatoare pe net.. e la moda acum hiar daca nu presteaza servicii de companie intima.. a devenit greu de delimitat care profil ascunde prestatoare si care nu... pe site-uri de matrimoniale. Cel mai ok este sa vb cu ele si sa le ceri aordul pt a publica numarul de telefon, sau hiar si sa dai la altii. Vorbesc din experienta, ca si eu am avut o perioada cand cautam aventuri, dar nu prestam, si aveam poze indraznete pe net.
neobrazatul Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 1, 2014 ursuletule bipolar cu reputatia 34 , tu unde poti fi gasita si vizitata ,te rog sa-mi spui . Merci.
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 1, 2014 ursuletule bipolar cu reputatia 34 , tu unde poti fi gasita si vizitata ,te rog sa-mi spui . Merci. http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Diana-Non-Stop-0720-327-630/33668 DIANA NON STOP! 0720 327 630Experimentata, 26 ani, bruneta, plinuta, sani f mari, 176cm/ 84kg, poze 100% reale, ofer companie intima d-nilor generosi si discreti. Oral neprotejat, normal protejat, diferite pozitii, 69, cunnilingus. Pret finalizare 50 RON. Exclus rromi, numere private si sms-uri. Locatie curata cu loc de parcare. Inclusiv weekend. Kiss! http://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/a7b7415dae5a46d4b3b1bac132c46bef.jpg?width=400&height=300 4
pandora13 Reputație: 911 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2014 Si ca sa-ti faci o idee citeste si aici: http://nimfomane.com/forum/topic/17831-mihai-bravu-de-evitat/ 1
neobrazatul Reputație: 10 Postat Februarie 4, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 4, 2014 multumesc pentru sfat, Pandora 13, o sa ma feresc cit pot...
tull4net Reputație: 32 Postat Martie 14, 2014 Postat Martie 14, 2014 salutare matriuska si @oliver Ce mai stit de doamna de la postul 1? Mai e insarcinata sau a nascut, ati vizitat-o in starea asta. Pentru mai multe delalii va rog sa-mi lasati o adresa de email sau ma puteti contacta la [email protected] Multumesc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum