Rusoaice Reputație: 39 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 4, 2022 Buna băieți , sunt Natasha.
Rusoaice Reputație: 39 Postat Februarie 4, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 4, 2022 Văd ca prea mult va interesează viața mea personală .
Futaku25CM Reputație: 373 Postat Februarie 4, 2022 Postat Februarie 4, 2022 Acum 3 ore, Rusoaice a spus: Văd ca prea mult va interesează viața mea personală . Ești o femeie mișto sexy atitudine servici de calitate... Pe mine unu nu ma interesează viața ta personala gen ce iubit(soț) ai ce mănânci ce bei etc.... Mie unu îmi place asa cum ești acum... Sper ca din cauza a ce se discuta pe aici pe forum despre tine sa nu te schimbe în vreun fel (atitudine sau serviciile pe care le prestezi acum...) te pup ne vedem curand🥰😘😘😘
Rusoaice Reputație: 39 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 5, 2022 La 04.02.2022 la 11:34, Futaku25CM a spus: Ești o femeie mișto sexy atitudine servici de calitate... Pe mine unu nu ma interesează viața ta personala gen ce iubit(soț) ai ce mănânci ce bei etc.... Mie unu îmi place asa cum ești acum... Sper ca din cauza a ce se discuta pe aici pe forum despre tine sa nu te schimbe în vreun fel (atitudine sau serviciile pe care le prestezi acum...) te pup ne vedem curand🥰😘😘😘 Pe mine m-a deranjează ca descurcați despre soțul meu , pot sa m-a supăr pe asta . Forum asta pentru discuții despre femei și servicii ei nu alt ceva
Rusoaice Reputație: 39 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 5, 2022 La 04.02.2022 la 11:34, Futaku25CM a spus: Ești o femeie mișto sexy atitudine servici de calitate... Pe mine unu nu ma interesează viața ta personala gen ce iubit(soț) ai ce mănânci ce bei etc.... Mie unu îmi place asa cum ești acum... Sper ca din cauza a ce se discuta pe aici pe forum despre tine sa nu te schimbe în vreun fel (atitudine sau serviciile pe care le prestezi acum...) te pup ne vedem curand🥰😘😘😘 In rest va mulțumesc pentru recenzii bune despre mine
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Februarie 20, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 20, 2022 1
Postări Recomandate