Sari la conținut

Cuckold în București?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
Acum 59 minute, roatarezerva a spus:

Bună seara! Ce stăpâne care practica cuckood avem în București? Ceva recomandări?

Eu practic. 

post-84499-0-92629000-1606394754_thumb.jpgpost-84499-0-41421100-1606394795_thumb.jpgpost-84499-0-51175400-1600687492_thumb.jpg

Postat

Cele mai frumoase si indraznete vise ale tale, iti pot fi indeplinite chiar azi . Suna-ma ! Ofer masaj profesional, kinky date, sugar date, jocuri de dominare, feminizare, sesiuni de fetisuri, facesitting, uro, stimulare cu strapon, stimulare senzoriala, cntrolul orgasmului, jocuri de rol, hanf job, foot job, bondage, fortare, palmuire, calcat in picioare, incornorare, show cu asistemta, cbt, biciuire, disciplina, dresaj, etc. Formez sclavi personali, care au vocatia necesara. Sunt mistress Sanziana, o femeie rafinata, sarmanta si impunatoare si iti ofer timp placut si de calitate in compania mea, a jucariilor, lenjeriilor, tocurilor si costumatiilor mele. Central, discret, locatie selecta, parcare. 

post-84499-0-04007000-1596102066_thumb.jpgpost-84499-0-49404700-1596102500_thumb.jpgpost-84499-0-81709200-1596621931_thumb.jpg

M-am nascut sa-ti fiu stapana. Sunt zeita pe care trebuie sa o adori iar tu esti doar un pamant cu ochi, pe care calca talpile mele, atunci cand cobor pe pamant, de la inaltimea tocurilor mele. Parfumul fin,al pielii mele te obsedeaza si te face sa ma strigi noaptea, prin somn, sa vrei, sa fii catelusul care doarme la picioarele mele. Te-ai nascut, ca sa imi executi ordinele, sa fii obedient si servil, in fata mea, sa imi oferi ofrande, sa imi faci pe plac. . Toti supusii mei, sa vina, de ziua femeii, sa imi aduca flori, daruri si sa ma pupe in fund ! Sunt stapana Sanziana si ofer cea mai larga gama de fetisuri, jocuri si fantezii de dominare, celor dornici si cu imaginatie. Sunt deschisa la fanteziile kinky, pe care le aveti. . Detin jucarii, tocuri, lenjerii si o locatie selecta. Chiar daca esti un incepator timid,, eu te pot ghida in lumea fanteziilor si te pot forma ca sclav. . . Daca tu nu stii ce sa faci, stiu eu, ce sa fac cu tine. Trebuie doar sa vrei cu adevarat, sa inveti sa fii sclav. La inceput trebuie sa inveti cum sa mi te adresezi, cum sa stai in fata mea, ce imi place si ce imi displace. . . Celor cu experienta, le pot oferi inclusiv dominare, hard, fisting si umilire extrema. Un masaj la prostata, e bine sa il faci regulat, asa ca iti poti face abonament la mine. . . Te astept, sub tocul meu, acolo unde iti este locul, ori de cate ori, nu iti mai gasesti locul ! 

• Oras:Bucurest
Postat
La 05.02.2022 la 19:17, roatarezerva a spus:

Bună seara! Ce stăpâne care practica cuckood avem în București? Ceva recomandări?

Trebuie cautate cupluri.

Sunt destul de discretî.

Postat

Mai exista cupluri in Bucuresti,pentru cuckold,bi forced ,eventual si cu participare?

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Cine face în Brașov ? am căutat, dar nu am găsit nimic, ai un nr sau ceva ?

Postat

Alo,Bucurestiul !!!

Nu mai exista cupluri pentru  un cuckold?

Ne mutam in alt oraș?🫣🫣🫣

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Este așa complicat de cautat ?

Sunt posturi pe acest forum despre :https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-dominator-cuckold-poze-reale-100-bucuresti/d41hg081fe8d72e6ei6d5e8if42h0177.html

Despre :

https:/www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-dominatori/02i88hd8474076i0e9088ed16183617e.html (este vorba despre Karina, tipa e super)

si despre :

https:/www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-dominatori/d9deh235i4157g57de0heh2g69f4d9d4.html (Maya)

Si poate inca altele, astia imi vin in minte.

Postat

Pai,cupluri la care a mai fost cineva.Sa stim despre ce e vorba.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...