Exc... Reputație: 14 Postat Februarie 10, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 10, 2022 Între timp avânt contul Banat , Sus-numitul a luat o carde de engleză in mâna , a cautat 1 săptămâna in avea carte verbul a dezactiva și așa s a născut Disable ! Având 65 lei rămași din ajutorul social sau pensia de handicap , 15 lei i a cheltuit pe acea carte iar diferența pe un cont premium ! Asadar dansul are creierul dezactivat din al 2 lea război și funcționează cu cenusa rămasă din materia prima a creierului ! Sa fie pace !! 2 1 2
vadaumu Reputație: 28 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Daca la 4 dimineata ai pus acest comentariu inseamna ca esti atins grav in orgoliu. Ca e Cabrones ,ca nu e ,il felicit!!!!!!!!!!!! Cel putin 2 zile a fost liniste pe sectiune ,iar unora ca tine le-a mai taiat din nas. Avand contul banat ,ca m-am opus ,,sistemului'' ,intentionam si eu sa imi iau un cont platit ,dar nu meritati sa imi irosesc timpul cu niste lepre ca voi. O sa stau sa privesc la acest spectacol grotesc din care nimeni nu are de castigat! Si oricum Exc ,cine m-ai pune baza in ce spuneti voi astia cu reputatie negativa!! Retine-ti aspectul ca nu am trolat, nu am injurat ,am facut recenzii dar nu am fost in ,,gratiile'' echipei!! 1 1
mekanikos Reputație: -39 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 S-a dus vremea cand taiati si spanzurati pe aici. Roata vietii se invarte. Hai ce mai asteptati dati-va plusuri intre voi. Vad ca nesimtitul asta de Gabriel nu se potoleste, la cat a latrat vrute si nevrute il fute 2_peu cu minusurile. Intr-o luna joaca la retrogradare , ar fi bomba sa il vad pe asta troll🤣🤣🤣 1
guzel Reputație: 45 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Acum 7 ore, Exc... a spus: Între timp avânt contul Banat , Sus-numitul a luat o carde de engleză in mâna , a cautat 1 săptămâna in avea carte verbul a dezactiva și așa s a născut Disable ! Având 65 lei rămași din ajutorul social sau pensia de handicap , 15 lei i a cheltuit pe acea carte iar diferența pe un cont premium ! Asadar dansul are creierul dezactivat din al 2 lea război și funcționează cu cenusa rămasă din materia prima a creierului ! Sa fie pace !! agariciule, as fi onorat sa va duc unde va e locul, dar nu pot sa imi arog acest merit desi as vrea, chiar foarte mult. dar cine o face, o face cu cap, a disablat latraii gen tu, banana larga, premix etc iar acum le scade kilometrajul, precum leul in raport cu euro, arogantilor. cred ca i-ati inrosit linia lui pisicut si acum plangeti in batista, cert e, ca era cea mai buna varianta. bucuria familiei de nepretuit 2
Exc... Reputație: 14 Postat Februarie 10, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 10, 2022 Acum 5 ore, vadaumu a spus: Daca la 4 dimineata ai pus acest comentariu inseamna ca esti atins grav in orgoliu. Ca e Cabrones ,ca nu e ,il felicit!!!!!!!!!!!! Cel putin 2 zile a fost liniste pe sectiune ,iar unora ca tine le-a mai taiat din nas. Avand contul banat ,ca m-am opus ,,sistemului'' ,intentionam si eu sa imi iau un cont platit ,dar nu meritati sa imi irosesc timpul cu niste lepre ca voi. O sa stau sa privesc la acest spectacol grotesc din care nimeni nu are de castigat! Si oricum Exc ,cine m-ai pune baza in ce spuneti voi astia cu reputatie negativa!! Retine-ti aspectul ca nu am trolat, nu am injurat ,am facut recenzii dar nu am fost in ,,gratiile'' echipei!! Unii au reputație negativă peste noapte , când m am trezit de la +60 la -x ca a dat unu 50 lei și era ofticat ca i a dat lumea minusuri pana i a dezactivat contul ! Reputația pentru mie e egala cu 0! La 4 dimineața fac ce vreau când vreau ca eram de munca unii lucrează 12/24 12/48 și ne plictisim noaptea in strada ! 4 2
guzel Reputație: 45 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Acum 3 ore, Exc... a spus: Unii au reputație negativă peste noapte , când m am trezit de la +60 la -x ca a dat unu 50 lei și era ofticat ca i a dat lumea minusuri pana i a dezactivat contul ! Reputația pentru mie e egala cu 0! La 4 dimineața fac ce vreau când vreau ca eram de munca unii lucrează 12/24 12/48 și ne plictisim noaptea in strada ! lingerica ,daca iti era reputatia egala cu 0 ,nu te mai plangeai pe aici ca o spalatoreasa. ar fi bine sa scoti si tu 50 de lei din buzunar ,dar nu ii ai ,saracule
Exc... Reputație: 14 Postat Februarie 11, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Februarie 11, 2022 La 10.02.2022 la 16:46, guzel a spus: lingerica ,daca iti era reputatia egala cu 0 ,nu te mai plangeai pe aici ca o spalatoreasa. ar fi bine sa scoti si tu 50 de lei din buzunar ,dar nu ii ai ,saracule Poneiule dacă se putea plăti sms / card achizitionam in sec 2 super premium ! Nu îmi Cunoști situația financiară , iar dacă vrei sa ne vedem fata in fata sa faci aceste afirmații astept propuneri ! Cere și ți se va da ! Vezi ca ai băgat in Pre pay doar 5 euro și ți se termina ratia la net. Pe luna asta ! 2
vadaumu Reputație: 28 Postat Februarie 12, 2022 Postat Februarie 12, 2022 Propun schimbarea numelui site-ului in smardoias.com. Alte sugestii : interlop.ro , nufutdarbat.eu sau suntbogatdarnustiu.org 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum