Sari la conținut

‼️ 0758148296 ‼️ Alice23 ! Nouă în Oraș 🔝❤

Postări Recomandate

Am vizitat-o și eu (de 2 ori).

Atitudine Foarte naturală as zice (poate prea naturală !! - la modul ca atitudinea aluneca puțin spre neglijența )

Igiena Ok,nu am văzut nimic deranjant.

Ca și prestație absolut nimic wow.
La oral încearcă sa fie Ok,dar are o singura tehnica și imediat apare ceva gen “am mâncat mici” , “tocmai  ce am mâncat” , “nu am apucat sa mănânc” etc

La normal se vede clar ca pentru ea e deranjant  si dureros datorită problemelor medicale pe care le-a avut. Iar dacă pe ea o vezi încordată si  crispata nu ai cum sa te simți bine nici tu (sau mă rog ,poate unii pot ).

Note:

Oral 7

Normal 6

De revenit: Eu nu !

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758148296
  • Oras:Satu Mare
La 24.03.2022 la 7:57, mindo1 a spus:

Am vizitat-o și eu (de 2 ori).

Atitudine Foarte naturală as zice (poate prea naturală !! - la modul ca atitudinea aluneca puțin spre neglijența )

Igiena Ok,nu am văzut nimic deranjant.

Ca și prestație absolut nimic wow.
La oral încearcă sa fie Ok,dar are o singura tehnica și imediat apare ceva gen “am mâncat mici” , “tocmai  ce am mâncat” , “nu am apucat sa mănânc” etc

La normal se vede clar ca pentru ea e deranjant  si dureros datorită problemelor medicale pe care le-a avut. Iar dacă pe ea o vezi încordată si  crispata nu ai cum sa te simți bine nici tu (sau mă rog ,poate unii pot ).

Note:

Oral 7

Normal 6

De revenit: Eu nu !

Mulțumesc frumos pentru recenzie! 🤗 Ți-am zis si față în fată, nu sunt compatibilă cu toată lumea 🤭 trebuie să fie acel ceva să fiu si eu wow 👍 O seară frumoasă 😘

Link spre comentariu

Bună ❤️ O să fiu disponibilă începând de joi ! ❤️ pe cei dornici vă aștept cu drag ! 🤗💋 o seară frumoasă, pupicii 💋😘1990644650_PointBlur_Mar232022_094730.jpg.391420fd7201c5130115aa9710299959.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 48 minute, alice23 a spus:

Bună ❤️ O să fiu disponibilă începând de joi ! ❤️ pe cei dornici vă aștept cu drag ! 🤗💋 o seară frumoasă, pupicii 💋😘1990644650_PointBlur_Mar232022_094730.jpg.391420fd7201c5130115aa9710299959.jpg

Cât stai de data asta?

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 21 ore, javradick a spus:

No mâine ne programăm îți scriu pe whatsapp ok

Scrie-mi 🤗💋 liniștit.  Pusiiiii💋😘

Link spre comentariu

Bună dimineața! ❤️ Din păcate nu am găsit chirie într-o locație favorabilă pentru voi... așa ca, nu voi ajunge astăzi 😞 Am rezervat o locație frumoasă pentru săptămâna viitoare începând de marți 🤗 Ne vedem săptămâna viitoare 🤩 să aveți un weekend minunat ❤️😘😘😘💋

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 30 minute, alice23 a spus:

Bună dimineața! ❤️ Din păcate nu am găsit chirie într-o locație favorabilă pentru voi... așa ca, nu voi ajunge astăzi 😞 Am rezervat o locație frumoasă pentru săptămâna viitoare începând de marți 🤗 Ne vedem săptămâna viitoare 🤩 să aveți un weekend minunat ❤️😘😘😘💋

Ok și ție!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Bună dimineața dragilor ❤️ O sa fiu disponibilă de mâine, începând cu ora 13. Cei dornici de o vizită în patuțul meu, scrieți-mi pe whatsapp.  Vă doresc o zi frumoasă ! ❤️😘💋🤗

Point Blur_Apr042022_103651.jpg

• Inimioara 7
Link spre comentariu

In sfarsit am reusit sa trec si eu pe la Alice, si am ramas placut surprins. E fata faina, curata atat ea cat si caracterul. Locatia era curata, baia spotless, nu mi-a placut mirosul din scara, insa nu are ce face in privinta asta, si oricum, la cum sta ea cate 2 zile, probabil sa aiba alta locatie data viitoare. Eu unul ii tin pumnii sa gaseasca una convenabila pentru ea sa stea mai mult pe la noi. Ca servicii nu am reprosuri, poate doar putine ajustari, mi-a placut atat de mult incat mi-e ciuda ca n-a avut loc in programari pentru mai mult, o sa ma asigur data viitoare ca ma programez din timp sa ma poata rasfata pe saturate. In rest, eu zic sa aveti grija de fata asta, sa vina mai des, sa stea mai mult, ca mie unul imi pare o aditie foarte buna orasului.
Abia astept sa te revad Alice, multumesc.

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 13 ore, a5t0r a spus:

In sfarsit am reusit sa trec si eu pe la Alice, si am ramas placut surprins. E fata faina, curata atat ea cat si caracterul. Locatia era curata, baia spotless, nu mi-a placut mirosul din scara, insa nu are ce face in privinta asta, si oricum, la cum sta ea cate 2 zile, probabil sa aiba alta locatie data viitoare. Eu unul ii tin pumnii sa gaseasca una convenabila pentru ea sa stea mai mult pe la noi. Ca servicii nu am reprosuri, poate doar putine ajustari, mi-a placut atat de mult incat mi-e ciuda ca n-a avut loc in programari pentru mai mult, o sa ma asigur data viitoare ca ma programez din timp sa ma poata rasfata pe saturate. In rest, eu zic sa aveti grija de fata asta, sa vina mai des, sa stea mai mult, ca mie unul imi pare o aditie foarte buna orasului.
Abia astept sa te revad Alice, multumesc.

Mulțumesc pentru recenzie și bineînțeles pentru vizită! ❤️ Mă bucur că te-ai simțit bine în compania mea 💋 te pup 😘 te aștept cu drag data viitoare 🤭💋

Link spre comentariu

Bună seara dragiilor! O să fiu disponibilă joi în Baia Mare.  Doar o zi 🤗😘 programari pe whatsapp sau prin sms. Noul meu număr este ‼️ 0758148296 ‼️❤️

IMG-20220515-WA0002.jpg.9f9251a29069afd1cfe9fdc3e855de5d.jpgIMG-20220515-WA0001.jpg.001dd3804562c2a80153170ef5e17937.jpg

• Like 1
  • Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 23 minute, alice23 a spus:

Bună seara dragiilor! O să fiu disponibilă joi în Baia Mare.  Doar o zi 🤗😘 programari pe whatsapp sau prin sms. Noul meu număr este ‼️ 0758148296 ‼️❤️

IMG-20220515-WA0002.jpg.9f9251a29069afd1cfe9fdc3e855de5d.jpgIMG-20220515-WA0001.jpg.001dd3804562c2a80153170ef5e17937.jpg

Mamă, mâine poimâine te vom astepta la gara că nu îi sta numai câteva ore vai vai asa puțin stai. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Salut! Am vizitat si eu azi domnisoara Alice. Mi-a placut foarte mult de cum am vazut-o.M-a servit cu un pahar de apa si am stat la putina socializare...eu am intrat la dus si m-a asteptat in dormitor. Desi eu nu-s fan, a inceput cu un oral neporotejat bun cu putin lins pe coaie...m-a rugat sa-i spun cand vreau sa puna prezervativul. Am inceput normal protejat misionar, lateral si apoi ea deasupra. Am renuntat ca m-au cam lasat putererile :))) si am finalizat CIM. Dupa finalizare am stat la o poveste...de fapt avea ea o poveste si am lasat-o sa se desfasoare.La un moment dat si-a verificat pulsul si tensiunea pe ceas...am intrebat-o cat e ceasul dar nu mi-a raspuns si a continuat cu povestea. Bine nici eu n-am intrerupt-o si am asteptat sfarsitul iar sfarsitul a fost " iti zic ceva dar o sa te superi pe mine"...zic eu spune ...bineinteles ca raspunsul a fost ca s-a terminat timpul si nu mai apucam a doua finalizare:))).Sunt aproape sigur ca nu reuseam si a doua finalizare...probabil nici erectie dar la urmatorea vizita daca n-o sa se supere pe mine c-am scris exact ce a fost la fata locului o sa fie mult mai bine..acum stiu ce e de facut. In concluzie mie mi-au placut cel putin 45 de minute...suge bine...se fute bine...te trage-n ea...geme aproape natural...e destul de pupacioasa....lipicioasa. La sfarsit desi expirase timpul am mai stat la o tigara si a vrut sa-mi dea 100 de lei inapoi dar bineinteles ca nu i-am luat...am stat cat am platit. Vedem cum decurg lucrurile si daca o mai ajung la ea. Pule tari ficiori!

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...