Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

am vazut unu pizdificat astazi ,avea sprancenele facute :pope,bine ca nu am specimene deastea in preajma  ca ii futeam in gura de homalai .fiti verticali in pula mea,cine se mai penseaza pe aicisea,sa-i dau ignore ,nici unul cred :no2

Postat

va marturisesc ca am incercat si eu sa ma pensez! odata cu varsta, asta ca sfat ptr cei tineri, sa stiti ca albesc si flocii! ca atare, si in dorinta de a fi inca tanar, am incercat sa-mi smulg cateva fire albe de pe coaie. ce a urmat va declar ca a implicat lacrimi majore! asa ca va rog eu mult, nu va pizdificati, ramaneti verticali si barbati adevarati cu fire albe pe coaie cu tot!!! varianta este dureroasa!!!

• Like 1
Postat

John,mai stam mult cu limba scoasa dupa dovezile alea? :))

@ vertical,

sa-mi bag picioarele daca mai caut! londonezu' a fost banat, ca atare nu pot sa accesez "continutul" profilului. dar il intreb pe el, ca doar e vertical si recunoaste, in ce topic ai spus tu ca nu e chiar atat de negru dracu' tau cu limbile, ca doar faceai misto de obi si ca mai scapi si tu cate o limba la bijboaca???

• Like 1
Postat

da john ,am spus ca am dat ,dau dar numai la nevasta ,nu exista loc de comparatie intre  nevasta si curva :laugh2,ce este acasa bun ramane

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

va marturisesc ca am incercat si eu sa ma pensez! odata cu varsta, asta ca sfat ptr cei tineri, sa stiti ca albesc si flocii! ca atare, si in dorinta de a fi inca tanar, am incercat sa-mi smulg cateva fire albe de pe coaie. ce a urmat va declar ca a implicat lacrimi majore! asa ca va rog eu mult, nu va pizdificati, ramaneti verticali si barbati adevarati cu fire albe pe coaie cu tot!!! varianta este dureroasa!!!

daca ai fi cautat in dictionarul online de proverbe si ghicitori ( !?!), ai gasit o treaba:

- care este legatura intre ochi si parul de la cur ?

raspuns:

- daca iti smulgi un fir de par de la cur, iti dau lacrimile.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Eram odata al dracu de excitat, si un pic satul de "rutina", dar mi-a trecut, am intrat in simturi, mi-am dat doua palme si am zis pas.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...