Jump to content

g2br13l

Platinum Member
 • Content Count

  15,915
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

g2br13l last won the day on May 20 2014

g2br13l had the most liked content!

Community Reputation

7,091 Reputatie Excelenta

5 Followers

About g2br13l

 • Rank
  Paznic la ZOO

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Constanta

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

50,595 profile views
 1. Nu are legătură cu popii. Pur și simplu sint niște bani negrii și mulți care se folosesc de către anumite instituții ale statului și de către smecherasii din aceste institutii. Deci nu se vrea. Simplu.
 2. Pe tanti Amelia am avut plăcerea sa o cunosc personal la începutul carierei ei. Când stătea la blocurile fata în fata cu cimitirul ( Aurel Vlaicu). De asemenea am avut și multe discuții contradictorii la un anumit moment dat, când, au apărut niște disfuncționalități ale modului ei de prezentare în fata clienților. Pe dl Corsar din păcate pt mine, nu am apucat sa îl cunosc face to face, deși țineam legătură și altfel decât prin intermediul site-ului. Dar viata mea a luat un anumit curs și nu am mai comunicat.
 3. A 4-a postare mai sus conține numărul de telefon și topicul uneia dintre fete.... Cat e de greu?
 4. Am înțeles. I-ai dat notele pentru incurajare.
 5. Asta e pe principiul cine a apărut primul, oul sau găină. Bagi tu mana în foc ca rețelele de prostituate au apărut în urma cererilor clienților? Sau clienții au apelat la ceea ce au găsit pe piața? Cum e corect?
 6. Ionica am și eu 2 întrebări. Oralul a fost anost sau a fost bunicel? Eu vad ca i-ai dat. 7. Eu dacă ziceam anost ii dădeam 4 sau 5. Cum e pana la urma? Aceeași întrebare și pentru normal.
 7. Mare puturos mai ești mai tudorele. Chiar îți e lene sa citești mai sus un pic. Ai primit 3 exemple ai tot nemulțumit ești.
 8. La noi mănâncă prea multa lume din fututul asta și de aceea nu se întâmplă lucrurile în mod normal.
 9. Sunt alimentate,asa e, dar care dintre ele ți-a recunoscut vreodată ca are peste? Ia spune-i uneia ca e pestriță sa vezi ce gura mare capătă.
 10. Spaniolii s-au mișcat foarte bine. Au condamnat în 2018 un grup organizat în 2016. Asta dacă sunt adevărate datele. La noi dura cam 10 ani.
 11. Pai dacă ii pune fb-ul aici o poate face gagica tuturor. 🤣
 12. Nenea Futac, ignoranța doare cel mai tare? WTF! 😀
 13. Dar cum ar suna terina de cartofi cu lime, pe pat de trandafir cu menta glazurata în sos de bergamota fermentat 😀
 14. Daca îți aduci aminte, nu prea am fost diplomat la începuturi. A trebuit sa te cunosc, ca să fiu sigur de unele chestii.
×
×
 • Create New...