Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

playmaker

VIP Member
 • Content Count

  2,456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

playmaker last won the day on April 5 2021

playmaker had the most liked content!

Community Reputation

851 Reputatie Excelenta

5 Followers

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

4,318 profile views
 1. Inesuko: mai zi-ne despre locul 3 la Olimpiada de Lb. si Literatura Romana. Si despre facultatile pe care le-ai terminat.
 2. Inesuko: mai zi-ne despre locul 3 la Olimpiada de Lb. si Literatura Romana. Si despre facultatile pe care le-ai terminat.
 3. Inesuka a fost muscata o data de un sarpe cu clopotei. Dupa trei zile de agonie si durere, sarpele a murit.
 4. Nimeni nu poate ajunge la tine. Esti intr-o alta galaxie. Iar te contrazici singura?
 5. Incercati sa intelegeti ca tot ce spune si posteaza sunt numai falsuri, inclusiv conversatiilea alea fictive. Ce naiba? Nici acum nu v-ati prins?
 6. Nu ai inteles nimic din saturatul de WC public. Las-o asa. Nu am pretentii pt ca ... de unde nu e, nici Dzeu nu cere.
 7. Asa pot scoate si eu banii de pe card si apare exact asa. Nu mai incerca sa pari cine nu esti. Ai recunoscut si tu ca umbli numai cu mangle.
 8. Somn. La fiecare repriza de inspirat/expirat aer contoarul mai inregistreaza 100 £ 🤣🤣 Sau o fi venit Iubi 🐋 si o tine'n pwla lui de 0,23 dm 🔞
 9. Minte asta in asa hal incat nici nu stii sa mai crezi daca chiar este femela. Este invaluita toata intr-o mare minciuna. Vai pwla ei....
×
×
 • Create New...