Sari la conținut

playmaker

Membru Banat
  • Număr conținut

    2.920
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de playmaker

  1. Inainte sa indrumi pe careva, vezi gramatica pe care o afisezi TU. Mai si semnalizezi pe toate TOPIC-URILE 😀
  2. Pentru GFE RIDICAT recomand (din ce am vizitat eu) : Claudya, Maya, Aura, Roxi brunet, Cleo si Dana oral de vis. Spor !!
  3. Pai normal ... daca alta ocupatie nu ai 😀😀 Imi inspiri mila, sa mor 'yo...
  4. Parca te duceai pe "beauty", pe OF... vai pwla ta de teleghidata... iti ghiortaie mațele de se aude pana peste hotare 🤣🤣🤣 Cacacioaso. Pișato. Ghiort...
  5. Doamna este intr-adevar ceea ce trebuie. Chiar am ramas uimit. Arata mult mai bine ca in poze, bronzata etc. Carnea beton pe ea pt varsta ei, tate misto. GFE maxim. Oralul si futaiul pe masura. Da niste contre cand sta capra... Locatie in zona City, bloc langa Tracom. Apartament super, amenajat. Servit.cu de toate, apa, suc, alune, brizbrizuri etc. Imi retrag cuvintele negative la adresa ei. Nu dau mai multe detalii pt ca data viitoare cand ne intalnim o sa ma ia la suturi 😀 Din ce mi-a dat de inteles este hotarata sa ramana in Cta. Beton femeia!!
  6. Las-o asa. Ddfileaza in continiare...
  7. 'ai plm. Am impresia ca nominalizatul anului 2022 si 2021 etc si-a facut alt cont.
  8. Fratioare, chiar esti nesimtit pe anumite topice. Scuza-ma ca te trag de atentie, dar asta este adevarul.
  9. Cam ce varsta sa aiba? Vezi ca pe Publi24 majoritatea anunturilor cu matura/doamna/milf sunt tepe mari.
  10. Futi si dai la muie de te ustura palmele si curu'. Maya, scuze de Offtopic. E prea dobitoc, o sa orbeasca de la atata "futut" 😀
  11. Profesionalism in adevaratul sens al cuvantului. @vitceibo : merci' !! Te pupa fratele !!
  12. Au mai cautat, au mai filtrat si au ales pana au cules 😀
  13. Am un feeling ca o sa iasa show pe topicul asta. BRB, cobor sa iau popcorn si bere.
  14. Votati @2peu_2peu pt ca prostanul s-a pus pe minusari la recenzii, recomandari etc. Vrea sa castige si incearca orice metoda. Anul trecut a pierdut "la mustata" si este frustrat. Ajutati-l !!!!
  15. Votati @2peu_2peu pt ca prostanul s-a pus pe minusari la recenzii, recomandari etc. Vrea sa castige si incearca orice metoda. Anul trecut a pierdut "la mustata" si este frustrat. Ajutati-l !!!!
  16. Prostule de @2peu_2peu .. fiind nominalizat PE DREPT la "Saracul" si "Fraierul" anului 2022... ai stat ascuns cateva saptamani... si vazand ca iti ia altul premiile ravnite ... te apuci de dat cu minusuri, chiar si la recenzii. Ce plm de pretentii sa am de la un labar?? Votati-l , oameni buni, sufera pt ca merei a alergat de unul singur si a iesit pe locul 2 !!! Mie mi-a scris in privat ca isi doreste voturi. VOTATI !!! ... este un caz umanitar.
×
×
  • Creează nouă...