Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

pm ai tu mai linge pizda! Nici nu ma obosesc sa citesc ce ai scris. La valoarea ta nu se merita!

Postat

doi oameni sunt aici! O olteanca, doljeanca, vai mama ei. Un tampit ca tine, asa ca hai marsh!

• Oras:Romania
Postat

doi oqmeni sunt aici! O olteanca, doljeanca, vai mama ei. Un tampit ca tine, asa ca hai marsh!

Bai trompetoiule,noi am vorbit civilizat intre noi nu neam jignit.Teai gasit tu mai cu mot sa jignesti.Iti dau 2 labe peste ochi prin monitor ca sa te calmezi?

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

doi oameni sunt aici! O olteanca, doljeanca, vai mama ei. Un tampit ca tine, asa ca hai marsh!

Eu te-am mai scos odata la interval. Betivule! :)

Postat

Eu te-am mai scos odata la interval. Betivule! :)

Si tu de ce esti egoist?Si eu lam invitat la o intalneala in capitala dar sa ascuns ...

Postat

Si tu de ce esti egoist?Si eu lam invitat la o intalneala in capitala dar sa ascuns ...

Mie nu-mi place sa impart. :laugh2  El nu se ascunde, el fuge.

...dar are un as(s) in maneca... bautura. :)

Postat

Mie nu-mi place sa impart. :laugh2  El nu se ascunde, el fuge.

...dar are un as(s) in maneca... bautura. :)

Sau apa plata cu lamaie :laugh2 .

Atunci facem cu randul.

Postat

Nu ca daca-i dai apa cu lam(u)aitza se pierde si iar fuge.

Cu randul, dar in zile diferite. :)

Postat

Senya, fi pe faza ca nebunul le coase. :laugh2  Sta in bara de 15 minute. In spate are google deschis pe necioplisme.com

Nu poate altfel. :)

• Like 3
Postat

mda, doi betivi ordinari! Brigadierule, ai tai te-au dat afara! Patrick, esti linge pizda. Pana la urrma, tot o apa si un pamant sunteti. Hai marsh javrelor! Nu mai aveti pe cine suge de coaie? Stiti care este dilema cainelui? Cand se linge la coaie se intreaba daca si-o da sau si-o ia? Asta este dilema voastra cocosei!!??

Postat

Senya, fi pe faza ca nebunul le coase. :laugh2  Sta in bara de 15 minute. In spate are google deschis pe necioplisme.com

Nu poate altfel. :)

unde te ascunzi lingaule?
Postat

mare idiot esti patrik. Asa cum imi spuneau asa zisii tai prieteni, esti un neterminat. Hai marsh la pizda lingaule!

Postat

sau ma rog, ce am de facut? Vrei sa enumar pe cine deranjezi, cat de tampit esti? Nu trebuie, te refomanzi singur baietas. Nicimacar ai tai nu te mai suporta!

Postat

Marsi fa la somn, incepi sa delirezi, auzi voci. :laugh2

nebunule, nu stiam ca esti pe invers! Bai perversule, nu ma bag cu tine, esti de balamuc nebunuleeeeee!!!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...