senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 hop si eu.... senya eu tin cu tine Mersi Deea
talibanu Reputație: 9696 Postat Martie 6, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 6, 2014 Conturile nu pot fi sterse nu e mai usor sa te revigorezi oleaca si sa continui alaturi de noi?
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 6, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 6, 2014 Mersi Deeanu fi suparat ca nu te mai
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Conturile nu pot fi sterse nu e mai usor sa te revigorezi oleaca si sa continui alaturi de noi? NUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 bai stop!!!!! va scrie omu' un mesaj paciuitor de dimineata ca sa nu o mai luati razna! pleaca omu' in lume cu treburi...si revine sa gaseasca 3 pagini de certuri de gradinita! voi chiar nu vreti sa ne pupam si sa ne iubim frumos? chiar nu stim sa mai vorbim fara sa ne acuzam de....de ce anume, ca eu unul nu inteleg! nu pot sa stau mult aici, dar va rog eu mult, diseara cand revin nu vreau sa mai citesc 3 pagini de alte dezbateri fara sens! va pup si va iubesc pe toti in egala masura!!!
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Ne pupam John ,dar intre unii dintre noi ne pupam cu parul ... pe Forum
andreea deea... Reputație: 953 Postat Martie 6, 2014 Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Telefon: andre.deea71 Oras:constanta Postat Martie 6, 2014 bai stop!!!!! va scrie omu' un mesaj paciuitor de dimineata ca sa nu o mai luati razna! pleaca omu' in lume cu treburi...si revine sa gaseasca 3 pagini de certuri de gradinita! voi chiar nu vreti sa ne pupam si sa ne iubim frumos? chiar nu stim sa mai vorbim fara sa ne acuzam de....de ce anume, ca eu unul nu inteleg! nu pot sa stau mult aici, dar va rog eu mult, diseara cand revin nu vreau sa mai citesc 3 pagini de alte dezbateri fara sens! va pup si va iubesc pe toti in egala masura!!!si pe mine ma iubesti?
talibanu Reputație: 9696 Postat Martie 6, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 6, 2014 Senya, stiu problemele care le ai si ai dreptate sa fii tensionat, stiu ca cel mai usor e sa arunci nervii aici ca si eu mai fac uneori treaba asta. Dar calmeaza-te, bea o bere si hai sa revenim la diacutiile noastre obisnuite. Crede-ma, nimeni nu iti vrea raul te pupa fratele
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Senya, stiu problemele care le ai si ai dreptate sa fii tensionat, stiu ca cel mai usor e sa arunci nervii aici ca si eu mai fac uneori treaba asta. Dar calmeaza-te, bea o bere si hai sa revenim la diacutiile noastre obisnuite. Crede-ma, nimeni nu iti vrea raul te pupa frateleNu beau bereeeeeeeeeeeeeeeeeee,de azi de dim incerc sa stau pe calmante dar degeaba,iti Explic in PM
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Pisic stergemi Contullllllllllllasta era Surpriza.Datorita Lui Cool si Gabituu si intr-un mai mic procent e si vina Ameliei...
talibanu Reputație: 9696 Postat Martie 6, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 6, 2014 Oricum nu se poate sterge contul deci surpriza nu poate fi facuta )
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Oricum nu se poate sterge contul deci surpriza nu poate fi facuta )Ma lamureste Motanul :rax2 ,mai e si varianta Retragerii
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Ma lamureste Motanul :rax2 ,mai e si varianta RetrageriiPai doar aia e Eu cand sunt tensionat imi trag o laba si imi ia cu mana,incearca si tu ca nu se moare din asta De Londra stie cineva?
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Pai doar aia e Eu cand sunt tensionat imi trag o laba si imi ia cu mana,incearca si tu ca nu se moare din asta De Londra stie cineva?Londra e bn mersi,e vertical acum
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Indiferent cate labe tiai trage peste ochi,cand iti revii un picut mai se trezeste unu sa .... la cap
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Te-ai retras deja? Pacat!
talibanu Reputație: 9696 Postat Martie 6, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 6, 2014 Nu mai inteleg nimic. Dar, fiecare are dreptul sa faca ce vrea. O sa revina senya mai devreme sau mai tarziu
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Nu mai inteleg nimic. Dar, fiecare are dreptul sa faca ce vrea. O sa revina senya mai devreme sau mai tarziu Pune totul la suflet intr-un spatiu virtual,pacat Isi revine el
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Ce e de inteles Tali ? E al doilea coleg nou venit pe care il ia la rost degeaba. Pe primul l-a facut peste fara nici o dovada si pe al doilea l-a luat la cearta ca asa a vrut muschiul lui , cand ala saracu n-a avut decat vina ca a pus o intrebare ( culmea AICI si nu pe topicul fetei ). Oare nu putea sa ii atraga atentia printr-o gluma ca e mai greu sa ia contact cu fata pe mess, asa cum ai facut tu ?
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Nu mai inteleg nimic. Dar, fiecare are dreptul sa faca ce vrea. O sa revina senya mai devreme sau mai tarziu :no2 :no2 nu mai revin deloc
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Te-ai retras deja? Pacat! Sunt fortat
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Ce e de inteles Tali ? E al doilea coleg nou venit pe care il ia la rost degeaba. Pe primul l-a facut peste fara nici o dovada si pe al doilea l-a luat la cearta ca asa a vrut muschiul lui , cand ala saracu n-a avut decat vina ca a pus o intrebare ( culmea AICI si nu pe topicul fetei ). Oare nu putea sa ii atraga atentia printr-o gluma ca e mai greu sa ia contact cu fata pe mess, asa cum ai facut tu ?Rabdare si tutun,asa e cu astia mici si dornici de afirmare pe orice cai Poate mediteaza asupra actiunilor sale si isi da seama ca la cam furat valul.
senya_g Reputație: -516 Postat Martie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 Ce e de inteles Tali ? E al doilea coleg nou venit pe care il ia la rost degeaba. Pe primul l-a facut peste fara nici o dovada si pe al doilea l-a luat la cearta ca asa a vrut muschiul lui , cand ala saracu n-a avut decat vina ca a pus o intrebare ( culmea AICI si nu pe topicul fetei ). Oare nu putea sa ii atraga atentia printr-o gluma ca e mai greu sa ia contact cu fata pe mess, asa cum ai facut tu ? Eu am sarit acolo pentru patrick ca el la luat primul la misto,apoi T.Dar u vezi doar ce vrei si ce iti comvine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2014 :no2 :no2 nu mai revin deloc Ai revenit ca sa ne spui ca nu mai revi Pe bune Senya, mai bine ia de te imbata, fute o fetita din cele care se ofera pe aici si incearca sa redevi cel care erai cand ai aparut pe aici . Stiu ca valul te cam ia cateodata mai ales cand esti tanar , dar asa cum faci zilele astea nu e bine deloc.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 :no2 :no2 nu mai revin deloc ai revenit deja Calmeaza-te,mediteaza si totul va fi ok
Postări Recomandate