Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Conturile nu pot fi sterse :) nu e mai usor sa te revigorezi oleaca si sa continui alaturi de noi?:)

• Oras:Constanta
Postat

Conturile nu pot fi sterse :) nu e mai usor sa te revigorezi oleaca si sa continui alaturi de noi? :)

NUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Postat

bai stop!!!!!

va scrie omu' un mesaj paciuitor de dimineata ca sa nu o mai luati razna! pleaca omu' in lume cu treburi...si revine sa gaseasca 3 pagini de certuri de gradinita! voi chiar nu vreti sa ne pupam si sa ne iubim frumos? chiar nu stim sa mai vorbim fara sa ne acuzam de....de ce anume, ca eu unul nu inteleg! nu pot sa stau mult aici, dar va rog eu mult, diseara cand revin nu vreau sa mai citesc 3 pagini de alte dezbateri fara sens!

va pup si va iubesc pe toti in egala masura!!!

Postat

Ne pupam John ,dar intre unii dintre noi ne pupam cu parul ... pe Forum

• Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
  • Telefon: andre.deea71
  • Oras:constanta
Postat

bai stop!!!!!

va scrie omu' un mesaj paciuitor de dimineata ca sa nu o mai luati razna! pleaca omu' in lume cu treburi...si revine sa gaseasca 3 pagini de certuri de gradinita! voi chiar nu vreti sa ne pupam si sa ne iubim frumos? chiar nu stim sa mai vorbim fara sa ne acuzam de....de ce anume, ca eu unul nu inteleg! nu pot sa stau mult aici, dar va rog eu mult, diseara cand revin nu vreau sa mai citesc 3 pagini de alte dezbateri fara sens!

va pup si va iubesc pe toti in egala masura!!!

si pe mine ma iubesti? :blushing2

Postat

Senya, stiu problemele care le ai si ai dreptate sa fii tensionat, stiu ca cel mai usor e sa arunci nervii aici ca si eu mai fac uneori treaba asta. Dar calmeaza-te, bea o bere si hai sa revenim la diacutiile noastre obisnuite. Crede-ma, nimeni nu iti vrea raul :) te pupa fratele

Postat

Senya, stiu problemele care le ai si ai dreptate sa fii tensionat, stiu ca cel mai usor e sa arunci nervii aici ca si eu mai fac uneori treaba asta. Dar calmeaza-te, bea o bere si hai sa revenim la diacutiile noastre obisnuite. Crede-ma, nimeni nu iti vrea raul :) te pupa fratele

Nu beau bereeeeeeeeeeeeeeeeeee,de azi de dim incerc sa stau pe calmante dar degeaba,iti Explic in PM

Postat

Pisic stergemi Contullllllllllll

asta era Surpriza.Datorita Lui Cool si Gabituu si intr-un mai mic procent e si vina Ameliei...

Postat

Oricum nu se poate sterge contul deci surpriza nu poate fi facuta :))

Postat

Oricum nu se poate sterge contul deci surpriza nu poate fi facuta :))

Ma lamureste Motanul :rax2 :rax2 :rax2 ,mai e si varianta Retragerii

• Oras:pe val
Postat

Ma lamureste Motanul :rax2 :rax2 :rax2 ,mai e si varianta Retragerii

Pai doar aia e :)

Eu cand sunt tensionat imi trag o laba si imi ia cu mana,incearca si tu ca nu se moare din asta =))

De Londra stie cineva?

Postat

Pai doar aia e :)

Eu cand sunt tensionat imi trag o laba si imi ia cu mana,incearca si tu ca nu se moare din asta =))

De Londra stie cineva?

Londra e bn mersi,e vertical acum

Postat

Indiferent cate labe tiai trage peste ochi,cand iti revii un picut mai se trezeste unu sa .... la cap

Postat

Nu mai inteleg nimic. Dar, fiecare are dreptul sa faca ce vrea. O sa revina senya mai devreme sau mai tarziu :)

Postat

Nu mai inteleg nimic. Dar, fiecare are dreptul sa faca ce vrea. O sa revina senya mai devreme sau mai tarziu :)

Pune totul la suflet intr-un spatiu virtual,pacat :(

Isi revine el :)

Postat

Ce e de inteles Tali ? E al doilea coleg nou venit pe care il ia la rost degeaba. Pe primul l-a facut peste fara nici o dovada si pe al doilea l-a luat la cearta ca asa a vrut muschiul lui , cand ala saracu n-a avut decat vina ca a pus o intrebare ( culmea AICI si nu pe topicul fetei ). Oare nu putea sa ii atraga atentia printr-o gluma ca e mai greu sa ia contact cu fata pe mess, asa cum ai facut tu ? 

Postat

:no2 :no2 :no2 :no2  nu mai revin deloc

Postat

Ce e de inteles Tali ? E al doilea coleg nou venit pe care il ia la rost degeaba. Pe primul l-a facut peste fara nici o dovada si pe al doilea l-a luat la cearta ca asa a vrut muschiul lui , cand ala saracu n-a avut decat vina ca a pus o intrebare ( culmea AICI si nu pe topicul fetei ). Oare nu putea sa ii atraga atentia printr-o gluma ca e mai greu sa ia contact cu fata pe mess, asa cum ai facut tu ?

Rabdare si tutun,asa e cu astia mici si dornici de afirmare pe orice cai :( Poate mediteaza asupra actiunilor sale si isi da seama ca la cam furat valul.

Postat

Eu am sarit acolo pentru patrick ca el la luat primul la misto,apoi T.Dar u vezi doar ce vrei si ce iti comvine

Postat

:no2 :no2 :no2 :no2  nu mai revin deloc

Ai revenit ca sa ne spui ca nu mai revi   :slap2  :slap2  Pe bune Senya, mai bine ia de te imbata, fute o fetita din cele care se ofera pe aici si incearca sa redevi cel care erai cand ai aparut pe aici . Stiu ca valul te cam ia cateodata mai ales cand esti tanar , dar asa cum faci zilele astea nu e bine deloc.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...