dum3 Reputație: 23 Postat Februarie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2022 Link Anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-tanya-100-reala/egf1101ieg857gd12fed58885f30222h.html Vizitat acum doua saptamani, locatie in Dristor. Poze reale, este la inceput de drum dar foarte feminina, talie de viespe si foarte slaba. Prietenoasa si jucausa, daca ai un pic de bun simt e o companie placuta si are o voce feminina fara sa fie trasa de par ca multe alte 'colege' Activa/pasiva, nu are probleme cu erectia, dotarea 16-17 cm si destul de groasa. Fara prea multe detalii, face treaba buna ca activa iar la pasiva nu are nici o problema sa o incaseze, chiar ii place. Mare plus la oral, executat cum trebuie, atentie la zonele adiacente, in plus eram putin baut si a durat ceva finalizarea, a insistat pana am rezolvat problema, dedicata planurilor tale ca in reclama Dedeman. Tarif: 250 ora, 150 lei parca finalizarea.
brevulpe Reputație: 22 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2022 O urmaresc de ceva vreme dar nu am vizitat-o inca. O intrebare… par natural sau peruca? Incerc sa imi dau seama daca e TS sau TV… fata pare undeva intre, cumva pe drumul cel bun.
havefun2 Reputație: 55 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2022 Acum 26 minute, brevulpe a spus: O urmaresc de ceva vreme dar nu am vizitat-o inca. O intrebare… par natural sau peruca? Incerc sa imi dau seama daca e TS sau TV… fata pare undeva intre, cumva pe drumul cel bun. peruca, la fel ca si colega ei fara dinti. si spre deosebire de recenzia extraordinara de deasupra, experienta mea care chiar am vizitat-o in urma cu destul timp (in fosta ei locatie), nu a fost atat de reusita. Stabilesti la telefon ce urmeaza sa se intample si la fata locului are lapsus si mai primesti 40% din ce ai discutat. Este mult mai feminina in poze decat in realitate, va asigur. ersonal nu am gasit oralul atat de stralucit dar nu a fost nici prea rau. Intr-adevar nu se da inapoi la anal. Per total eu o consider o experienta mediocra. 1
brevulpe Reputație: 22 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2022 Thanks ptr info. O ce sa zic… o astept pe fata sa investeasca, sa devina TS 😅
isabellets Reputație: 2617 Postat Februarie 17, 2022 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Februarie 17, 2022 1 oră în urmă, brevulpe a spus: Thanks ptr info. O ce sa zic… o astept pe fata sa investeasca, sa devina TS 😅 Așteapt-o mult și bine 😂💁🏽♀️💋 1
tomushh Reputație: 164 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Postat Februarie 17, 2022 Acum 4 minute, isabellets a spus: Așteapt-o mult și bine 😂💁🏽♀️💋 costumata si arata ieftin...cand vreodata se v-a compara cu cele cu adevarat ts?veci
brevulpe Reputație: 22 Postat Februarie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2022 La 17.02.2022 la 15:03, isabellets a spus: Așteapt-o mult și bine 😂💁🏽♀️💋 La 17.02.2022 la 15:06, tomushh a spus: costumata si arata ieftin...cand vreodata se v-a compara cu cele cu adevarat ts?veci @isabellets Nu cred ca este OK sa faci supozitii rautacioase pe topicul unei colege. Inceputurile nu sunt usoare in nici un domeniu, asa ca uman ar fi sa dai dovada de mai multa intelegere. Cat despre Tanya, daca va deveni TS, daca nu va deveni… treaba ei, pana la urma. @Tomushh tu pari un simplu aplaudac. Intra pe kinky.nl si da pe shemale… sa vezi acolo si sa te lamuresri daca noi in Ro avem prea multe adevarate. Atata hate in comunitatea asta TS din Ro… degeaba.
misscristina Reputație: 1497 Postat Februarie 23, 2022 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Postat Februarie 23, 2022 Off Isa ce răutăcioasă 😂 fii și tu mai umană sorico și nu mai rade de tramvaie 😵 ce treaba ai tu cu tramvaiu dacă va deveni sau nu tramvai de doamne ajuta iaaaa☠️ Sa îți fie Rușine nesimtito si sa nu mai ai Glume d’astea așa aiurea-n tramvai ok ? Sa îți ceri scuze 🤧 3
brevulpe Reputație: 22 Postat Februarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2022 Cum ziceam… hate de-asta aiurea si mistocareala. 1
pandispan85 Reputație: 85 Postat Februarie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2022 Țâțe reale sau bureti 🤦♂️?
isabellets Reputație: 2617 Postat Februarie 23, 2022 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Februarie 23, 2022 Acum 3 ore, misscristina a spus: Off Isa ce răutăcioasă 😂 fii și tu mai umană sorico și nu mai rade de tramvaie 😵 ce treaba ai tu cu tramvaiu dacă va deveni sau nu tramvai de doamne ajuta iaaaa☠️ Sa îți fie Rușine nesimtito si sa nu mai ai Glume d’astea așa aiurea-n tramvai ok ? Sa îți ceri scuze 🤧 Offff😂
isabellets Reputație: 2617 Postat Februarie 23, 2022 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Postat Februarie 23, 2022 Acum 1 oră, pandispan85 a spus: Țâțe reale sau bureti 🤦♂️? Cum țațe reale și peruca in cap?😂 cum vine asta ?😂 Sa-mi ierte sinceritatea și “răutățile” restul lumii, dar observ ca nu se face diferența dintre o fata Trans fie ea siliconata sau care urmează un tratament hormonal cu un travestit 🤦🏽♀️! Va pup și spor la futut!❤️💋 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum