Sari la conținut

Ce a pățit un tânăr care a vrut relații sexuale cu o necunoscută, de Ziua Îndrăgostiților?

Vizitator angelsdevils

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 32 minute, diana120809 a spus:

Mai Costele, iar te manca funduletul si cauti p*la sa te scarpine? 

Chiar o sa creada angeldevils acum ca eu vorbesc cu tine despre el😂 asa buni prieteni suntem ca vorbim zi si noapte 🤣🤣

Travestițo veniți de treaba ta nu te mai bagă cu mine in seama eu nu fut săraci ca tine ți-am dat 200 de lei degeaba du-te plimbate sau fa ture prin casa ca așa ești Învățată de la strada de unde vi 

Vizitator diana120809
Reputație: 0
Postat
Acum 7 minute, Costel7979 a spus:

Travestițo veniți de treaba ta nu te mai bagă cu mine in seama eu nu fut săraci ca tine ți-am dat 200 de lei degeaba du-te plimbate sau fa ture prin casa ca așa ești Învățată de la strada de unde vi 

Psihopatule, du-te si fa terapie ca nu esti pe treaba ta 🤣

• Oras:Deva
Postat
Acum 36 minute, diana120809 a spus:

Psihopatule, du-te si fa terapie ca nu esti pe treaba ta 🤣

Ma duc sa ma culc cu mâța traseisto poate ai fac eu o fata ma frumoasa 

• Minus 2
Vizitator diana120809
Postat
Acum 4 ore, Distanta20 a spus:

Ma duc sa ma culc cu mâța traseisto poate ai fac eu o fata ma frumoasa 

Ai mâța doritoare? Eu stiu ca zoofilia este pedepsita prin lege la noi in tara, dar daca tu zici 🤷🏼‍♀️

Postat
Acum 2 ore, diana120809 a spus:

Ai mâța doritoare? Eu stiu ca zoofilia este pedepsita prin lege la noi in tara, dar daca tu zici 🤷🏼‍♀️

Ce am mai ras traseiso ține-o tu tot asa glumeato poate vin și te trag un pic de par 

• Minus 2
Vizitator diana120809
Postat
Acum 23 minute, Distanta20 a spus:

Ce am mai ras traseiso ține-o tu tot asa glumeato poate vin și te trag un pic de par 

Trebuie sa imi tremure chiloții? Sa stiu sa pun o pereche pe mine 😂 Daca tu esti prost si semnalizezi nu e vina mea 🤣 hai marș javra, ca n-am timp de tine

Postat
Acum 11 minute, diana120809 a spus:

Trebuie sa imi tremure chiloții? Sa stiu sa pun o pereche pe mine 😂 Daca tu esti prost si semnalizezi nu e vina mea 🤣 hai marș javra, ca n-am timp de tine

Java ai mâța câte o făcut o panarama ca tine lasă să fiu eu prost vine ca ești tu deșteaptă se vede unde Te -o adus deșteptăciunea din tine de sugi pule pe la Deva 

Ești vai mama ta cea mai proasta traseista pe care am văzut-o vreodată 

Maes Sărăcia dracu 

• Minus 2
Postat

Mars traseisto dute angajează-te sau date la strada unde ți locul nu ne trebuie săraci ca tine care ești plina de boli venerice 

• Minus 1
Vizitator diana120809
Postat
1 oră în urmă, Distanta20 a spus:

Java ai mâța câte o făcut o panarama ca tine lasă să fiu eu prost vine ca ești tu deșteaptă se vede unde Te -o adus deșteptăciunea din tine de sugi pule pe la Deva 

Ești vai mama ta cea mai proasta traseista pe care am văzut-o vreodată 

Maes Sărăcia dracu 

Ai futu mâța, ai futut limba română, ai futut morți, ai futut bărbații pe forum, ai futut topice... la cat fuți aici sigur ai luat si ceva boli venerice. Una care îți afecteaza creierul grav 🤣 acasă tot cu laba ai rămas?

Postat
Acum 7 ore, diana120809 a spus:

Ai futu mâța, ai futut limba română, ai futut morți, ai futut bărbații pe forum, ai futut topice... la cat fuți aici sigur ai luat si ceva boli venerice. Una care îți afecteaza creierul grav 🤣 acasă tot cu laba ai rămas?

Boli venerice tu ai saracio vezi ca cine te mai viziteaza au familie dute fă-ți analize nu te mai da mare și fi tare în clanta de futut am fututo doar pe mâța și o ieșit o traseista 

Mars și fă-ți analizele ca îmbolnăvești lumea

• Minus 1

Postat

Du-te traseisto ca ne îmbolnăvești și pe noi de Sifilis du-te la un doctor și Tratează-te  ca ești focar de infecție 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...