delimitator Reputație: 528 Postat Februarie 15, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 15, 2022 Azi am ajuns in Pitesti.Cu serviciul.Si cu antrenamentul.Nu am gasit nimic interesant,am sunat tipe de pe forum,sigur erau ocupate,erau asaltate.M am resemnat.Ma reintorc in Bucuresti si cu chef de sex sun pe ,ghiciti cie,Ade,Ade de la Constanta tel inchis scriu un mesaj,o contactez pe toate si in toate modalitatile,ointr un final reusesc.O intilnesc joi,din nou in Bucuresti la mine acasa.Fata asta este un drog bizarr,nu ma intereseaza cadoul,nu ma intereseaza nimic,eu o vreau pe Ade si o voi intalnii din nou joi.Cand o tipa distruge tot nu mai conteaza nimic.Cand va revenii la Pitesti fata asta nu imi va scapa sub nicio forma,de ar fi sa vin pe jos pina acolo.Fata asta este repet un drog sexual iesit din comun.Voi revenii cu recenzia.Respect fratii pitesteni,respect.
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 15, 2022 Oras:service Oras:service Postat Februarie 15, 2022 O fi asta? Esti albastru si tot asa deschizi topice fara nr, de telefon.......le mai si dublezi....... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum