1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 8, 2014 Eu de exemplu nu agreez un apel la inceputul caruia nu sunt salutata, salutul de la inceputul unei convorbiri denota un minim de respect pt partenerul de discutii.. si daca nu e domnul dispus sa-mi acorde macar la telefon acest semn de respect la ce bun as putea sa ma astept fata in fata?Nu e semn bun ca nu stie pe cine a sunat, pentru el sunt doar o gaura si o gura in care se poate goli, cu atatea surse de informare pe net e usor sa ai minim de informatii despre fata pe care ai sunat-o. Sa stii ca eu salut multa lume/sau raspund la un salut si nu-i respect dar am inteles perfect ce ai vrut sa spui.Acel : buna ziua! sau buna ziua doamna! ca presupun ca nu exista doar salut! nu te-ai gandit ca ar putea fii doar o simpla formula de start al unei discutii nu neaparat o modalitate prin care-ti arati respectul.Dar este bine sa existe chiar daca sensul nu este cel de respect,suna ciudat/anormal ca cineva sa inceapa cu : ce faci ...,cand te ....si eu ? Am avut in generala si liceu un tip care asa aborda fetele.Si cred ca este o modalitate buna prin care poti face trierea.Poate si vocea,agresivitatea din voce sa conteze,modul de exprimare,nu?
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 8, 2014 Pff, sunt multe amanunte care ma ajuta sa decid daca e ok sau nu sa-l accept. Dar pe langa toate astea simt..Vocea, interesul ce se aude pentru mine din aceea voce, un zambet ce se simte cand vorbeste cu mine.. astea ma pot fdace sa simt ca e ok o intalnire cu domnul de la capatul firului. Nu prea imi plac convorbirile care nu-mi lasa alta optiune decat sa insir serviciile si tarifele si aspectul meu, prefer ceva mai amical.
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 8, 2014 Si cum ar fi trebuit sa faca acei baietei la telefon ca sa se incadreze in reclama ? Sa nu uitam ca exista intuitia feminina
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 8, 2014 Pff, sunt multe amanunte care ma ajuta sa decid daca e ok sau nu sa-l accept. Dar pe langa toate astea simt..Vocea, interesul ce se aude pentru mine din aceea voce, un zambet ce se simte cand vorbeste cu mine.. astea ma pot fdace sa simt ca e ok o intalnire cu domnul de la capatul firului. Nu prea imi plac convorbirile care nu-mi lasa alta optiune decat sa insir serviciile si tarifele si aspectul meu, prefer ceva mai amical. Perfect si corect,practic purtand aceasta discutie incerci sa primesti cat mai multe informatii ceea ce este foarte bine.Apropo vad ca este un tic acest "domnul" de ce-l folositi ? Sa nu-mi spui ca este o forma de respect te rog.
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 8, 2014 Nu stiu, asa vad eu ok sa ii numesc , nu e ceva gandit
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 8, 2014 M-am linistit. Iar domnii va alinta cu apleativul de : caprioare nu ? Sper sa nu gresesc formularea sau alintul.
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 8, 2014 Si multe altele 1
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 8, 2014 Si multe altele In sensul negativ sau pozitiv ?
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 8, 2014 Daca citesti pe forum.. sunt de toate in toate sensurile.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum