Sari la conținut

Alice bruneta siliconata Brasov

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Buna dragule, TU care citesti ! Ma numesc Alice ,am 22 de ani, sunt o fata cu bun simt si respectuoasa , doritoare de multa placere si adrenalina.. ador pula mai ales cand o simt toata adanc..

Pasarica mea e foarte calda si umeda , sunt jucausa si fara inhibitii, imi place sa descopar mereu ceva nou si incitant, vreau ca si tu sa ma descoperi pe mine, nu ma grabesc deloc , vreau sa te simt cat mai bine in mine, sa ma auzi cum gem de placere..!

Pentru domnii generosi, cu bun simt, care se respecta!

Nr de contact: 0727109098

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
On 2/25/2022 at 5:25 PM, Alice27 said:

Buna dragule, TU care citesti ! Ma numesc Alice ,am 22 de ani, sunt o fata cu bun simt si respectuoasa , doritoare de multa placere si adrenalina.. ador pula mai ales cand o simt toata adanc..

Pasarica mea e foarte calda si umeda , sunt jucausa si fara inhibitii, imi place sa descopar mereu ceva nou si incitant, vreau ca si tu sa ma descoperi pe mine, nu ma grabesc deloc , vreau sa te simt cat mai bine in mine, sa ma auzi cum gem de placere..!

Pentru domnii generosi, cu bun simt, care se respecta!

Nr de contact: 0727109098

Buna Alice!!sa intelegem ca esti din Brasov!?nu crezi ca ai avea mai mult succes daca ai posta anuntul pe sectiunea Brasov? Aici posteaza fete care activeaza in Bucuresti!!

Si ca sfat,pune si tu poze,spune-le potentialilor tai clienti programul de lucru,zona unde activezi,daca ai colega,preturi si servicii cat mai explicite.Ce ai spus tu mai sus este o vrajeala ieftina!!!

Mult succes

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...