Chanel is back Reputație: 3 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 2, 2014
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Hmmm...eu recunosc aceasta atitudine relaxata,acest complex asumat:E 13Cm!!!Va amintiti de el??Povestea trista, nevasta proasta,ce ziceti??
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @de ce? ,cum iti spuneam..totul e PROBABIL Un raspuns simplu si cu greutate Daca toti cei care s-au simtit lezati de afirmatiile mele mi-ar fi oferit un raspuns(sau deloc) la fel de simplu am fi exclus varianta ca sunt superior,ca bat campii and shit . Nu v-am insultat eu,v-ati insultat singuri...
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Hmmm...eu recunosc aceasta atitudine relaxata,acest complex asumat:E 13Cm!!!Va amintiti de el??Povestea trista, nevasta proasta,ce ziceti?? Nenea,lasa tu actiunile astea de detectiv securist,te asigur ca esti pierdut rau in univers,nu te regasesti pe tine insuti si vrei sa regasesti pe altii...
Chanel is back Reputație: 3 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 2, 2014
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Am zis ca o am mica dar ca e ok Pe tema asta am avut ceva frustrari cand eram mai mic dar mi-a trecut,am inceput sa cunosc fete,sa experimentez,si sa ajung la concluzia ca se poate...ajutat binenteles si din exterior. Ca am fost mintit sau ca s-a mimat,ramane o dilema:).Femeile tot timpul mimeaza cate ceva. E in firea femeii sa joace teatru si aici nu ma refer doar la pat ci in general. Crezi ca vagabontul ala de Lucifer degeaba a ales-o ca sa strice toate socotelile?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Femeile tot timpul mimeaza cate ceva. E in firea femeii sa joace teatru si aici nu ma refer doar la pat ci in general. Crezi ca vagabontul ala de Lucifer degeaba a ales-o ca sa strice toate socotelile?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 @de ce? vroiam sa scriu un mesaj mai elaborat dar m-am lasat pagubas.Pe scurt:- ori esti troll si vrei sa creezi controverse aiurea- ori daca nu esti troll si e pe bune ce spui tu ar trebui sa cobori de acolo de deasupra curcubeului (somewhere over the rainbow) mai cu picioarele pe pamant ca la un moment dat s-ar putea sa se sparga bula de sapun si sa te lovesti, rau. Sau daca continui asa prin ceruri macar deschide ochii mari.http://2.bp.blogspot.com/-G8AKwn6lmlY/UOswI1G9xgI/AAAAAAAAApo/FWNT-xb65iE/s1600/tumblr_mba302p1fU1qmkw05o1_500.jpg 1
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @de ce? vroiam sa scriu un mesaj mai elaborat dar m-am lasat pagubas.Pe scurt:- ori esti troll si vrei sa creezi controverse aiurea- ori daca nu esti troll si e pe bune ce spui tu ar trebui sa cobori de acolo de deasupra curcubeului (somewhere over the rainbow) mai cu picioarele pe pamant ca la un moment dat s-ar putea sa se sparga bula de sapun si sa te lovesti, rau. Sau daca continui asa prin ceruri macar deschide ochii mari.http://2.bp.blogspot.com/-G8AKwn6lmlY/UOswI1G9xgI/AAAAAAAAApo/FWNT-xb65iE/s1600/tumblr_mba302p1fU1qmkw05o1_500.jpg Mai bine ca nu ai scris un mesaj mai elaborat si te-ai lasat pagubas...Nu as fi inteles oricum nimic din ce mi-ai fi spus si ne-am fi pierdut timpul cu asta
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 2, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2014 @de ce?...eu sunt mai direct din fire suntem cativa useri pe-aici care tot am incercat sa-ti intelegem doleantele si sa ne punem in pielea ta de novice in a le forumului (greu de crezut) ,ai jignit recenzatorii,continui in a posta cu aere de superioritate....stii ceva?....ma da-te-n dragostea mea!!!Pe romaneste spus: mai du-te-n pwla mea! Am prea multe puncte si chiar merit o bannare )) Va LOVEsc!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @de ce?...eu sunt mai direct din fire suntem cativa useri pe-aici care tot am incercat sa-ti intelegem doleantele si sa ne punem in pielea ta de novice in a le forumului (greu de crezut) ,ai jignit recenzatorii,continui in a posta cu aere de superioritate....stii ceva?....ma da-te-n dragostea mea!!!Pe romaneste spus: mai du-te-n pwla mea!Am prea multe puncte si chiar merit o bannare )) Va LOVEsc!Ma bucur de simpatia pe care o ai fata de mine )Ti-ai pierdut 5 minute din viata ta de cacat sa imi scrii comentariul asta de cacat,plus alte cateva minute pentru a urmari topicul.Eu mi-am asumat riscul asta,stiam ca voi incepe sa fiu injurat si o sa am conflicte verbale si ca o sa-mi pierd timpul,dar tu?Chiar nu vroiam sa intru in polemici,nu te cunosc,nu vreau,si nici nu te-am invitat,pe tine personal, la vreun fel de "chat",lasa-ma in prostia si in nebunia mea,te rog!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Mai e putin si se termina duminica, ce vei face dupa?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 O asteapta pe urmatoarea...simplu
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @TROLLESCOVICIULOS Si pentru ca te consideri "special",am si eu o nedumerire...vad ca tii foarte mult la unii din membrii de gen masculin de pe acest forum,aveti o relatie mai "speciala"? Si pentru ca nu m-am putut abtine, -a le forumului-nu este varianta corecta!-ale forumului-este varianta corecta! Nu ma intelege gresit,cu siguranta fac si am facut greseli de punctuatie,de gramatica, din cand in cand,accept critici deci sunt super ok cu asta...stii de ce zic mai mult?...mai intra cate un baiat sau o fata de 18 ani ,membri ai forumului,se pregatesc de Bac si probabil vor scoate o nota mica la limba romana,putem avea un impact negativ asupra lor:) Ce obicei de cacat am imprumutat...sa ma contrazic...sau poate era deja acolo si nu mi-am dat seama
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Mai e putin si se termina duminica, ce vei face dupa?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Mai e putin si se termina duminica, ce vei face dupa?E simplu,o astept pe urmatoarea.....si o sa ma opresc cand nu o sa mai vina nimic interesant Romanul vrea scandal,se uita pe Antena1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Romanul din tine ce vrea?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Va multunesc tuturor celor care au contribuit la acest nimic Fiind cu treaba pe aici,agitat si putin stresat,simteam nevoia sa imi umplu putin timpul,sa imi las putin imaginatia sa zburde...Sunt convins de faptul ca unii membrii,vizitatori,au zburdat in trip-ul meu...si pentru mine e ok Cum zicea unu' in viata..."Eu pot sa fiu ca tine,tu poti sa fii ca mine"?...nu incepeti sa aruncati iar replici de genu' 'nici macar nu as vrea','esti un cacat","cine ar vrea sa fie ca tine",etc...nu asta am vrut sa subliniez. Sa fiti fericiti si sa ramanesti cu amintiri!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Romanul din tine ce vrea? Habar nu are...presupun ca ai observat ca e confuz
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 O asteapta pe urmatoarea...simplu Din nou,alt membru,alt raspuns simplu si cu greutate Deci se poate...
Vizitator letsdocrazythings Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2014 Postat Februarie 2, 2014 Felicitari pentru noul rank dobandit "de ce?"daca imi urmai sfatu erai mult mai castigat decat esti in momentu de fata. O seara buna!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Felicitari pentru noul rank dobandit "de ce?"daca imi urmai sfatu erai mult mai castigat decat esti in momentu de fata. O seara buna! Din moment ce sunt ignorat in totalitate sau nu sunt impins in discutii in contradictoriu,nu vad cum plm as putea fi un om "problematic".Nu sufar de nici o manie,am o viata linistita si frumoasa,uneori agitata(e normal),daca gasim ceva interesant de vb putem vb,daca nu,nu.E foarte simplu!Din moment ce provocati,sunt dispus sa calatoresc cu voi pana in cosmos,nu e problema,doar sa excludeti bataile si injuraturile...nu imi place agresivitatea in nici un fel,fie ea verbala sau fizica(cea mai slaba arma a unui om,din pacate)...doar sunt fata,nu? Dar ai dreptate! Seara buna si tie!
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 2, 2014 @de ce? , daca tot se termina duminica asta , iti propun ca saptamana viitoare sa deschizi noi topice cu urmatoarele teme :1. IARNA NU-I CA VARA2. UNIVERSUL ESTE INFINIT ?3. TEORIA NIMICULUI Daca te pregatesti bine saptamana asta , cred ca si sfarsitul saptamanii viitoare va fi al tau ... :) )) Sa ai multe nopti linistite ! .... :) ))
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @de ce? , daca tot se termina duminica asta , iti propun ca saptamana viitoare sa deschizi noi topice cu urmatoarele teme :1. IARNA NU-I CA VARA2. UNIVERSUL ESTE INFINIT ?3. TEORIA NIMICULUI Daca te pregatesti bine saptamana asta , cred ca si sfarsitul saptamanii viitoare va fi al tau ... :) ))Sa ai multe nopti linistite ! .... :) ))))) Variantele 2 si 3 par interesante...ma bag De ce este nevoie de o saptamana sa le pregatesti?Iti lasi imaginatia sa o ia razna,pe moment..doar nu faci eseuri Seara buna!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum