Sari la conținut

forumul este "KUUL"

de ce?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

@Capitane Inter-Galactico-Spatial :)

@Troll-buzzzzz :)

Sunt o pizda bruneta,cu tatuj pe piciorul stang,imi place sa merg prin casa goala,sunt uda mai mereu(imi place sa fac baie in cada :) )etc etc etc :)...imi place sa o sug adanc "pana la deep throat :))),am un cur cat casa,de sexi,fac si mancare buna(tot goala :) ) ma fut mocca si imi place de voi.

Vreti sa ne futem in trei?Apropo T.V,sunt inalta si focoasa... ;)

Locuiesc in Titan,langa DN1,pe un camp(am vila ;) )

P.S "iarba" e buna pentru vaca :)))

Postat

Oupsiiii :)...

Am uitat de poze...imi cer mii de scuze...(am uitat si de tatuajele de pe burtica si manuta) :)

P.S poate va razganditi,dragilor...pupici!!!

post-106498-0-76411400-1391726310_thumb.jpg

Postat

E fake fai.....poza :))))))))

Ai cautat pe google? :))))))))))))))))

Postat

Tu esti aia din planul apropiat , nu ? .... :) :) :) )) ...... Cine e fata care tine mainile pe tine ? .... :) :) :) ))

Ma bucur ca ai sesizat!

:) :) :)

Postat

De ce?, azi pari mai proFUND ca de obicei....de ce?

Sunt proFUND de fericit!!!

Postat

Observasem eu ca esti mai rigid asa azi .... :) :) :) ))

Am inceput sa fac sex zi de zi! :)

Postat

Stiti ce mi-a spus mie odata un "bou"??

"Iubita ai niste ochi superbi, seamana cu ochii unei vaci"

What???? Mah, tu esti nebun???

Ulterior mi-a explicat: vaca are cei mai frumosi si sinceri ochi dintre toate animalele...

Si acum sunt suparata pe acel "bou"

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Am revenit...(a nu suna a vedeta ;) )

Fiindca forumul mi se pare chiar foarte ok,si fiindca nu vreau sa devin un penibil si sa va urmaresc ,ca un "sarpe",de pe profil de vizitator,am decis sa renunt la orgoliu,la mandria prosteasca,starea de nervozitate pe care singur mi-am creat-o ,si sa incerc sa ma fac inteles sau sa inteleg anumite puncte de vedere din partea voastra,printr-o alta 'abordare',mai putin egoista si mai intelegatoare.

Nu o sa imi cer scuze.....,dar m-am simtit putin aiurea fiindca au fost momente cand am despasit limita,am judecat fara sa am vreun drept...cred ca trebuia sa va cunosc pe voi mai bine,la inceput, si deabia dupa sa ma cunoasteti si voi pe mine...fiind atacat inca de la inceput,era normal sa devin agresiv in discutii,scopul venirii pe acest Forum avand un scop cu totul diferit,am procedat necontrolat in multe randuri si practic,m-am transformat in victima si in vanator,in acelasi timp.

Sper sa ne putem intelege mai bine de data asta,o sa incerc sa fiu cat mai discret :),sa nu deranjeze prea mult "inteligenta mea zglobie" :))

Poate ati inteles ceva din ce am spus si mi-ar face placere sa mai schimbam idei,pe viitor...cu cat energia pozitiva creste cu atat sentimentul de siguranta este infinit :)...deci...sper sa fie bine! :)daca nu...,

It's all good! :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...