sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3tWhSMkNf24
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=05PCmqjIeNE&feature=kp# Nu interpretati,ascultati doar melodia,care-o vrea,binenteles
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3tWhSMkNf24
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 sa iti dedic si eu o melodie, de ce? http://www.pilgrimshospices.org/wp-content/uploads/artworks-000050032335-le33za-original.jpg
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 sa iti dedic si eu o melodie, de ce? http://www.pilgrimshospices.org/wp-content/uploads/artworks-000050032335-le33za-original.jpg Din farama de respect care o am pentru oameni ca tine am ascultat piesa 1 minut si 6 secunde...Nu ma regasesc absolut deloc in ea,m-ai ghicit insa putin...am fost putin mai nevoias intradevar si tata era un "alcoolist". Ti-as fi recunoscator daca ai inceta cu injectiile! O seara buna!
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Din farama de respect care o am pentru oameni ca tine am ascultat piesa 1 minut si 6 secunde...Nu ma regasesc absolut deloc in ea,m-ai ghicit insa putin...am fost putin mai nevoias intradevar si tata era un "alcoolist". Ti-as fi recunoscator daca ai inceta cu injectiile! O seara buna! N-ai inteles mesajul piesei. Tocmai ca nu te regasesti in ce spune tipul, asta era ideea O seara buna!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Bai "DE CE " nu vrei sa te insori cu Sorina si sa ne lasati in pula mea in pace ? Ca prea va pupati in cur reciproc.Si va mai credeti si extrem de inteligenti.EU cred ca faceti cuplu perfect.Lasati-ne pe noi in lumea noastra mizera , asa prosti cum suntem.Ce zici ?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @ JackBlack A parut a fi injectie atat comentariul tau cat si piesa...daca este ca tine,imi cer scuze! Incerc sa nu imi imaginez o "bula de sapun" ci un nor foarte,foarte des,care sa nu faca "fite" Seara buna!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Bai "DE CE " nu vrei sa te insori cu Sorina si sa ne lasati in pula mea in pace ? Ca prea va pupati in cur reciproc.Si va mai credeti si extrem de inteligenti.EU cred ca faceti cuplu perfect.Lasati-ne pe noi in lumea noastra mizera , asa prosti cum suntem.Ce zici ?Bai,ce de cacat, Pe bune??? Chiar nu pari genul care sa I se raspunda la provocari...o fac pentru ca implici si alte personesi chiar nu e cazul...probabil ca daca nu ai fi primit replica,ai fi renuntat si te-ai fi afundat in viata ta "goala". Esti pimp(sau nu inca) si crezi ca Sorina va avea mai multi clienti decat curva ta? Referitor la nickname-ul tau,uite ce mi-a gasit Google Images...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Bambucha, vezi-ti de treaba ta si :
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Bambucha, vezi-ti de treaba ta si : Pai tocmai ca tu ar trebui sa iti vezi de treaba ta.Sau crezi ca daca ai iesit de cateva ori la intalnirile cu unii membrii ai forumului iar aia iti accepta figurile si te pupa-n pasarica , o vor face toti ? Eu zic sa-ti mai vezi in plm lungul nasului
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 N-ai inteles mesajul piesei. Tocmai ca nu te regasesti in ce spune tipul, asta era ideea O seara buna! Cacat,era sa pierd un rapper bun...nu il ascultasem pana acum!!! Scuze inca o data si mersi de piese!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Bai,ce de cacat, Pe bune??? Chiar nu pari genul care sa I se raspunda la provocari...o fac pentru ca implici si alte personesi chiar nu e cazul...probabil ca daca nu ai fi primit replica,ai fi renuntat si te-ai fi afundat in viata ta "goala". Esti pimp(sau nu inca) si crezi ca Sorina va avea mai multi clienti decat curva ta? Referitor la nickname-ul tau,uite ce mi-a gasit Google Images... Exact o scot pe mata la produs si daca dai seach pe google images dupa nick-ul meu o sa gasesti si poza ei
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Bambuchaa esti prea extremist, ce ai tu cu astia daca se pupa in cur? Gaseste si tu una sa te pupi in cur sa vedem daca iti convine sa se ia cineva de tine atunci. Sau fa pe neintelesul sa te pupi in cur cu Sorina.
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 Si mie imi place acest forum si mi se pare cool, de ce? pentru ca e plin de curve!!! Va iubesc!!!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Bambuchaa esti prea extremist, ce ai tu cu astia daca se pupa in cur? Gaseste si tu una sa te pupi in cur sa vedem daca iti convine sa se ia cineva de tine atunci. Exact eu sunt de vina , ca sunt un nenorocit , prea extremist.M-ai inteles gresit , cu astia de-o pupa in pasarica n-am nimic, ba chiar ii si inteleg de ce o fac.Da nu vezi ca dauneaza , i se urca la cap prostituatei si incepe sa se creada ca o vedeta cum ar veni.Si sub ea duduie pamantul
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Dar de ce dati de inteles ca ar fi ceva rau sa te pupi in cur cu Sorina? Eu as vedea in asta chiar o activitate foarte placuta http://2.bp.blogspot.com/-38ecWG5H9R4/TyylP8l14PI/AAAAAAAAA5I/YN2AW81UGTU/s1600/kissing%2Bass.png
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 2, 2014 Parca si vad profilul de fb al lui bambucha: Interest: pocnit tarfe...ars cocalari... Mai ca vreau sa-ti dau add la prieteni Daca l-am convinge si pe VasilePoamaRosie sa posteze la DG as lectura cu placere sectiunea
dem radulescu Reputație: 184 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Eu imi fac o tigare fara filtru si ma bag la film:)))Se facea ca dece era chakra kundalini si se invartea in spirala!!Hopa!!Apare si Greg cu misele!Pfffuuu...ce spirala de fum!!Dece e acum arathrana si fumul e mai des,e clar, ne simtem bine!Oare de ce de ce abereaza si lumea il baga in seama?Oare dece de ce nu se abtine la a trage fumuri si a-si pastra filmul pt el???Dece? Ce intrebare de kkt!!!!!!!!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Exact o scot pe mata la produs si daca dai seach pe google images dupa nick-ul meu o sa gasesti si poza ei ChristieBurger4.jpgArata mai bine mama,este chiar mai in varsta decat fata din poze(scz ptr fata).Imagineaza-ti-o pe mama fiind la fel ca mine,binenteles,la modul soft(comunismul a facut ca si mama ta sa nu stie ce sa faca,creier spalat si nuca de cocos) ,cum plm crezi ca ar accepta mama sa o scoti la produs,tu fiind unul din cei mai mari looseri pe care I-am intalnit vrodata? Nu stiu ce sa zic,calmeaza-te si pastreaza-te tare...nu stiu insa daca vei reusi Si daca vrei sa asculti o piesa,este alegerea mea de la mine pentru tine.Nu o lua personal,elimina injuratuile si amenintarile, intelege "substratul" http://m.youtube.com/watch?v=rk2r6EohfT8 Si poate reusesti totusi sa nu te mai bagi in discutii cu mine,ti-as fi recunoscator! Mersi!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Nu esti un nenorocit, Bambuchaa, traieste cum iti place si lasa pe alti sa traiasca cum le place, e loc pentru toata lumea. Cineva te iubeste si pe tine dar o sa ratezi ocazia daca esti asa suparat. Nu imi dau seama cum te afecteaza figurile Sorinei.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 @De ce , dute-n plm de retard. Cand ascultam eu 2pac tu te incaltai cu fesu' boyulete.
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Pai tocmai ca tu ar trebui sa iti vezi de treaba ta.Sau crezi ca daca ai iesit de cateva ori la intalnirile cu unii membrii ai forumului iar aia iti accepta figurile si te pupa-n pasarica , o vor face toti ? Eu zic sa-ti mai vezi in plm lungul nasului Nu "puiule" nu ma pupa nimeni in pasarica. Sau la tine cavalerismul este egal cu pupicurismul??? Eu imi vad de treaba. Tu nu ma lasi. Asa ca, TE ROG FRUMOS, demonstreaza-mi ca ai totusi o doza de cavalarism in tine si lasa-ma in pace. Nu ma mai ataca si nu imi mai vorbi urat. Crezi ca eu nu stiu sa vorbesc urat?!?! O ba daaa, dar doar in pat.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Sorina pupa-l pe Bambuchaa sa vezi ce se potoleste, are nevoie de iubire! Unde o fi Ananda sa va predice el despre iubire?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Nu "puiule" nu ma pupa nimeni in pasarica. Sau la tine cavalerismul este egal cu pupicurismul??? Eu imi vad de treaba. Tu nu ma lasi. Asa ca, TE ROG FRUMOS, demonstreaza-mi ca ai totusi o doza de valarism in pace si lasa-ma in pace. Nu ma mai ataca si nu imi mai vorbi urat. Crezi ca eu nu stiu sa vorbesc urat?!?! O ba daaa, dar doar in pat. Eu nu te las in pace ? Pai ai uitat draga , ca ai luat foc cu mine , ca tu esti miezu din fanta , ca tu te futi din placere si nu pe bani ca tu esti cea mai desteapta cu nu stiu cate facultati si diplome ai.Acum ia si indura , asa e cand lasi gura ta mare si proasta sa scrie c.e.c.-uri pe care fundul tau amarat nu le poate acoperi. P.S: ce inseamna VALARISM ? Nu cunosc cuvantul si nici in DEX nu apare.Sau mai nou inventezi si cuvinte .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum