de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 @De ce , dute-n plm de retard. Cand ascultam eu 2pac tu te incaltai cu fesu' boyulete. Daca ai fi ascultat o singura piesa din TuPac,crede-ma ca nu am fi avut discutia asta,sau poate tu ai luat doar violenta,plm. Te rog frumos, inca o data,nu mai scrie sau scrie dar nu mai folosi nimic la adresa mea. Mersi!
Vizitator letsdocrazythings Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2014 Postat Februarie 2, 2014 Bambuchaa, inca nu e trecut de miezul noptii pt un astfel de limbaj ...
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Esti unic: http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0 ....in felul tau...dar nu uita o chestie: "am rabdare cand e vorba de prostie, insa NU cu cei care sunt MANDRII de ea"...
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 @bambuchaa cred ca tu vrei sa gusti putin miezul din fanta dar nu stii cum sa faci Chill out man! Na ca mai stiu si eu de 2pac! 1
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Eu imi fac o tigare fara filtru si ma bag la film:)))Se facea ca dece era chakra kundalini si se invartea in spirala!!Hopa!!Apare si Greg cu misele!Pfffuuu...ce spirala de fum!!Dece e acum arathrana si fumul e mai des,e clar, ne simtem bine!Oare de ce de ce abereaza si lumea il baga in seama?Oare dece de ce nu se abtine la a trage fumuri si a-si pastra filmul pt el???Dece? Ce intrebare de kkt!!!!!!!!Iar te-ai bagat......atat de tare te deranjeaza prostiile mele incat simti nevoia sa intervii? Vad ca fumezi tigari fara filtru,cu ce?cu tabacoosau cu loboda?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 @bambuchaa cred ca tu vrei sa gusti putin miezul din fanta dar nu stii cum sa faci Chill out man! Na ca mai stiu si eu de 2pac! Nu Jack , tocmai ca ma intelegeti gresit, as da-o cu capu de toti peretii in cea mai mare viteza, la cat de proasta si ipocrita e.Mai are si tupeu maxim pe deasupra si culmea , ca ea asa in prostia ei se crede a dracului de inteligenta. Cat despre 2pac , respectele mele.
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 bam-buci, copilu' petarda al forumului nu te dezminti niciodata de eprubeta din care ai fost creat. Esti facut din laba, slobozit in viata, scapat pe forum, nu ai fost si nu vei fi decat un agarici virtual, un lighean plin de laturi din care se mai varsa din cand in cand jeg. Nu te mai lua de Curvele de pe forum. E si ele oameni spre deosebire de tine, petarda avortata. Imi ce scuze pt limbajul obscen, dar am vazut ca se accepta de fiecare data. Buretele va iubeste pe toti, chiar si pe tine bam-buci!!!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 te pup!...din toata ipocrizia mea 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Nici mie nu-mi place "de ce" asta, fost motanelul rasfatat, face pe victima, sta in coltul lui si o incaseaza. Face pe finutul si asta prinde la dameze, trezeste in ele "sentimente" dar lovind in el i se intareste pozitia. Trebuie mangaiat de fata cu ele si pocnit cand nu vede nimeni. Pe Sorina nu o inteleg dar e simpatica si asta e suficient. Mi-am adus aminte, trebuie iubita nu inteleasa. Si are cur misto si ce tate!
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 Sornia, mai devreme ne-ai aratat tatele, acum ne arati curul, tu chiar vrei sa o dam in boala lui calache????
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 *Sorina, my scz
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Nici mie nu-mi place "de ce" asta, fost motanelul rasfatat, face pe victima, sta in coltul lui si o incaseaza. Face pe finutul si asta prinde la dameze, trezeste in ele "sentimente" dar lovind in el i se intareste pozitia. Trebuie mangaiat de fata cu ele si pocnit cand nu vede nimeni. Pe Sorina nu o inteleg dar e simpatica si asta e suficient. Pai vezi capitane.Ziceai ca sunt prea suparat.Pai cand vin unii pe aici , cu o vrajeala asa de proasta si au ei senzatia ca noi suntem niste prosti asa , carora ne curg balele din gura si trebuie sa hailm vrajeala lor , obligat fortat , cum sa nu fiu suparat si sa ma apuce toti nervii ?
Vizitator letsdocrazythings Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2014 Postat Februarie 2, 2014 Sorina, i don't know where you are, but i will find you and i will lick that ass
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Lovind in el i se intareste pozitia, devine martir, trebuie ignorat, sau provocat sa-si dea in petec. Si Sorina are cur misto si ce tate!!!
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 Pai vezi capitane.Ziceai ca sunt prea suparat.Pai cand vin unii pe aici , cu o vrajeala asa de proasta si au ei senzatia ca noi suntem niste prosti asa , carora ne curg balele din gura si trebuie sa hailm vrajeala lor , obligat fortat , cum sa nu fiu suparat si sa ma apuce toti nervii ? Copile pentru tine exista scoala de corectie.
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 Si Sorina are cur misto si ce tate!!! Capitane scoate mana din pantaloni si nu mai ranji atata....
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Lasa-ma sa visez, e miezul noptii!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Copile pentru tine exista scoala de corectie. Bai burete obosit , mirosi a Chanel , dar din ala prost , facut la turci pe vapor.
buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 2, 2014 miau
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 Noapte buna: 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2012/12/Kdi1Q.gifhttp://m1.wabs.mobi/d/p/55/69/556925/Smiling_Cat.jpg
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Nici mie nu-mi place "de ce" asta, fost motanelul rasfatat, face pe victima, sta in coltul lui si o incaseaza. Face pe finutul si asta prinde la dameze, trezeste in ele "sentimente" dar lovind in el i se intareste pozitia. Trebuie mangaiat de fata cu ele si pocnit cand nu vede nimeni. Pe Sorina nu o inteleg dar e simpatica si asta e suficient. Mi-am adus aminte, trebuie iubita nu inteleasa. Si are cur misto si ce tate! Nu-ti place de mine dar continui sa "dai in mine"...esti chiar atat de frustrat??? Hai sa ne intelegem...In comparatie cu tine,am o viata intreaga de trait,de facut tot felul de idiotenii,dar tu(nu iti stiu varsta dar banuiesc ca esti "matur"),stai si iti pierzi timpul pe aici...Am zis in repetate randuri ce caut aici,probabil nu te-a interesat sa urmaresti si ai preferat sa ma iei la "misto"...Nu o sa iti fur "iubitele tale virtuale" si nici nu o sa intentionez. Si ma gandesc la un lucru...daca sa presupunem ca as fi fata,"m-ai linge in pasarica"?Probabil ca da...Pussy Moca
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Pai vezi capitane.Ziceai ca sunt prea suparat.Pai cand vin unii pe aici , cu o vrajeala asa de proasta si au ei senzatia ca noi suntem niste prosti asa , carora ne curg balele din gura si trebuie sa hailm vrajeala lor , obligat fortat , cum sa nu fiu suparat si sa ma apuce toti nervii ?Bambi, Ti-am zis de 2 ori(ceva) si se pare ca "Pula ta,te doare-n Pula"Ma adresez pentru ultima oara,tie:Esti unul din cei mai mari Prosti pe care I-am intalnit in ultimii 7 ani,cam asa... si gandeste-te ca am incercat sa ma feresc de ei cat am putut de tare...esti *imposibil*!!! Ai meritat doua postari!
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2014 ..nu imi place agresivitatea in nici un fel,fie ea verbala sau fizica(cea mai slaba arma a unui om,din pacate)...doar sunt fata,nu? Si ma gandesc la un lucru...daca sa presupunem ca as fi fata,"m-ai linge in pasarica"?Probabil ca da...Pussy Moca :350x
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 2, 2014 Pai vezi capitane.Ziceai ca sunt prea suparat.Pai cand vin unii pe aici , cu o vrajeala asa de proasta si au ei senzatia ca noi suntem niste prosti asa , carora ne curg balele din gura si trebuie sa hailm vrajeala lor , obligat fortat , cum sa nu fiu suparat si sa ma apuce toti nervii ?Bambi, Ti-am zis de 2 ori(ceva) si se pare ca "Pula ta,te doare-n Pula"Ma adresez pentru ultima oara,tie:Esti unul din cei mai mari Prosti pe care I-am intalnit in ultimii 7 ani,cam asa...si gandeste-te ca am incercat sa ma feresc de ei cat am putut de tare...esti *imposibil*!!! Ai meritat doua postari!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum