Ana1q Reputație: 82 Postat Aprilie 4, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Disponibila locatie Adora park va aștept pentru o programare pe wathsapp cu un mesaj 🤗😘 Link spre comentariu
Ana1q Reputație: 82 Postat Aprilie 4, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Disponibila va aștept!🤗❤ 2 Link spre comentariu
Ana1q Reputație: 82 Postat Aprilie 4, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 ❤🔝Disponibila va aștept cu programari pe wathsapp la nr tel +40 737 707 543🔝❤💋 Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Am vizitat-o si eu pe Ana dar nu pentru servicii de dominare . Chiar nu stiu cum poate fi "rea" dulceata asta de femeie. Ajuns la adresa interfonul cam joaca feste ,noroc ca mai intra si altii in bloc. Trecut pe la dus si aterizat in dormitor direct intre picioarele Anei. Majoritatea fetelor spun ca le place sa fie linse chiar daca nu e asa. Pai Anei chiar ii place! Si ii place intr-un mod atat de excitant incat cu greu tii pasul cu ea. A venit randul ei si dupa cateva clipe de oral ( singurul minus ca face doar protejat) trecut la doggy unde aspectul fundului i-ti cam ia mintile ca peste putin timp sa vina inevitabilul si gloriosul sfarsit ! Fiind prima intalnire a iesit nesperat de bine per total de nota 8,50-9 zic eu. Halatul 250 pentru o ora care a trecut ca fulgerul !!! Recomand si celor care nu doresc dominare ci servicii standard. 3 2 Link spre comentariu
Ana1q Reputație: 82 Postat Aprilie 4, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Acum 2 ore, gabrogabro a spus: Am vizitat-o si eu pe Ana dar nu pentru servicii de dominare . Chiar nu stiu cum poate fi "rea" dulceata asta de femeie. Ajuns la adresa interfonul cam joaca feste ,noroc ca mai intra si altii in bloc. Trecut pe la dus si aterizat in dormitor direct intre picioarele Anei. Majoritatea fetelor spun ca le place sa fie linse chiar daca nu e asa. Pai Anei chiar ii place! Si ii place intr-un mod atat de excitant incat cu greu tii pasul cu ea. A venit randul ei si dupa cateva clipe de oral ( singurul minus ca face doar protejat) trecut la doggy unde aspectul fundului i-ti cam ia mintile ca peste putin timp sa vina inevitabilul si gloriosul sfarsit ! Fiind prima intalnire a iesit nesperat de bine per total de nota 8,50-9 zic eu. Halatul 250 pentru o ora care a trecut ca fulgerul !!! Recomand si celor care nu doresc dominare ci servicii standard. Iti multumesc frumos pentru recenzi astept sa mai vi pe la mine 😘🤗 1 Link spre comentariu
Ana1q Reputație: 82 Postat Aprilie 4, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Disponibila vă aștept pe wathapp pentru o programare 🤗😘 +40 737 707 543 1 1 Link spre comentariu
Ana1q Reputație: 82 Postat Aprilie 5, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Telefon: [email protected] Oras:Arad , Ared kaufland Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Disponibila va aștept cu programari pe wathsapp +40 737 707 543😘 2 Link spre comentariu
12andrei123 Reputație: -50 Postat Septembrie 8, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Septembrie 8, 2022 On 3/10/2022 at 8:43 PM, Ana1q said: Te rog sa îmi explici dacă poți cum sa îl postez corect . Sunt noua pe from .mulțumesc! 😊😂 1 Link spre comentariu
Alexutz93 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 10, 2022 La 05.04.2022 la 21:53, Ana1q a spus: Disponibila va aștept cu programari pe wathsapp +40 737 707 543😘 Ceau Ana , Cand mai vii pe la noi? Link spre comentariu
KingSartoris Reputație: 72 Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 A revenit în Arad Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1849 Postat Octombrie 22 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Octombrie 22 Eu nu pot uita o anumită poză de pe acest topic, care mă impiedică să o vizitez pe domniță, cu tot respectul cuvenit ei si amatorilor de scato. 1 Link spre comentariu
KingSartoris Reputație: 72 Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 Dacă mergi să o vizitezi, îți vei schimba părerea. Răspunde doar la al doilea număr: 0784393220, primul ar trebui șters. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum