Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2022 ✔Bună tuturor, mă numesc Izabella și de astazi vă încânt cu prezența mea la voi un oraș 🤗❤❤ ✔Sunt o fire distractivă , plină de viața și sociabilă in același timp!! ⚠️Mă veți găsi pe Strada Hipodrom (vis a vis de Pensiunea Transilvania) 🔝Serviciile mele sunt urmatoarele: ⛔Sex normal doar protejat ⛔Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ⛔GFE ⛔sarutari corporale ⛔Sex in diferite pozitii ⛔️finalizare corporala ⛔️69 ⛔Hand job ⛔Masaj de relaxare 🔛Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150 de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei 1 1
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2022 ⛔️⛔️Nu raspund la telefon(programari doar whatsapp)⛔️⛔️Va pup!❣️
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2022 Primul loc liber ora 17:00🎀 Lucrez pana tarziu in aceasta seara‼️⛔️ 1 1
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2022 Am uitat sa va anunt ca intru si in grup (eu cu doi sau 3 barbati )daca aveti fantezii de genul imi puteti spune pe whatsapp❗️
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2022 Disponobila pentru programari❗️❣️
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2022 1
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4, 2022 Disponibila pentru programari incepand cu ora 11:30❗️Cartier Hipodrom (Vis a vis de Pensiunea Transilvania) 🔝Serviciile mele sunt urmatoarele: ⛔Sex normal doar protejat ⛔Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ⛔GFE ⛔sarutari corporale ⛔Sex in diferite pozitii ⛔️finalizare corporala ⛔️69 ⛔Hand job ⛔Masaj de relaxare 🔛Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150 de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei 2
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4, 2022 Disponibilaa🤪 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum