bluecarfick Reputație: 284 Postat Mai 13, 2023 Postat Mai 13, 2023 Pls don`t be so nasty Măgă; Mai bine du-te pe prima pagina la Sara și continuă topicul ei vechi (vezi postarea 2). Se pare că pe ăla nu l-a blocat regina ta (încă :) ). Vestea proastă e că Sharon e la Oradyee
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2023 Postat Mai 13, 2023 Nu sunt rau! Nu ma intereseaza daca inchide sau nu acest topic. Doar scoteam in evidenta corectitudinea imparatiei si modul cum se aplica regulamentul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Postat Iulie 8, 2023 salutări vecini din Arad. Azi având trecere prin orașul vostru m-am gândit să o revizitez pe Șeron. Dat fiind că nu vine momentan la noi in Tm am zis că vine Mahomed la munte replica pe care mi-a și spus-o la intrare in apartament.😸 Cum spuneau și unii colegi nu accepta fk sau cob cu atât mai puțin cim.Am convins-o la un ON mai demult dar acum nu am mai insistat. Fata e prietenoasă eu știu limba așa că ne-am înțeles ok.Îi plac manele noastre😁 așa că am mai schimbat câteva impresii și pe subiectul ăsta. Deși nu e de nota maxima la Gfe oferă mângâieri și sărutări corporale la greu ceea ce altele cu cim in meniu in rest stau cu mâinile în sân.Un punct forte sânii mari naturali ,un corp ok, frumoasa la față fără modificări. Jos igiena ok verificata la 69. La tura a doua a depus eforturi consistente și a reușit "resuscitarea" după care acțiune pasionala și de durată.Eu am plecat mulțumit de la ea.Daca ar avea macar un fk in meniu ar fi și mai bine. Locația lângă Libelula,Revoluției 49B. Plata 20.000 HUF (cam 260 lei)
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 oră, Decius a spus: salutări vecini din Arad. Azi având trecere prin orașul vostru m-am gândit să o revizitez pe Șeron. Dat fiind că nu vine momentan la noi in Tm am zis că vine Mahomed la munte replica pe care mi-a și spus-o la intrare in apartament.😸 Cum spuneau și unii colegi nu accepta fk sau cob cu atât mai puțin cim.Am convins-o la un ON mai demult dar acum nu am mai insistat. Fata e prietenoasă eu știu limba așa că ne-am înțeles ok.Îi plac manele noastre😁 așa că am mai schimbat câteva impresii și pe subiectul ăsta. Deși nu e de nota maxima la Gfe oferă mângâieri și sărutări corporale la greu ceea ce altele cu cim in meniu in rest stau cu mâinile în sân.Un punct forte sânii mari naturali ,un corp ok, frumoasa la față fără modificări. Jos igiena ok verificata la 69. La tura a doua a depus eforturi consistente și a reușit "resuscitarea" după care acțiune pasionala și de durată.Eu am plecat mulțumit de la ea.Daca ar avea macar un fk in meniu ar fi și mai bine. Locația lângă Libelula,Revoluției 49B. Plata 20.000 HUF (cam 260 lei) 260 lei o ora cu 2 finalizari?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Postat Iulie 8, 2023 Acum 35 minute, unsuflet a spus: 260 lei o ora cu 2 finalizari? e clasicul 250 lei dar mai aveam ceva forinți am zis că mă scap de ei aici.Da 2 finalizari.
zippyboy0001 Reputație: 103 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat Iulie 9, 2023 Nu vă recomand sincer. Merge așa de un Fast fuck dar fata e fără chef și vlagă in ea.
aparatistu Reputație: 12 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Decembrie 8, 2023 Buna seara . Am trecut pe la ea, 150/250 scor . Am urcat si nu mi a placut ce am vazut... strict pct meu de vedere tin sa mentionez poze reale. Nu am ramas, si am plecat fara cum am venit. daca citesti si tu Seron imi pare rau dar nu mi a fost pe plac.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum