Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2022 Izabellaaa Buna,dragilor. 🤗Ma aflu pentru prima data in orasul vostru,ma prezint a fii o tipa open mind cu simtul umorului bine dezvoltat,inalta,bruneta,fundul mare,sanii mari😼65 kg,1,70 inaltime.🤗 Serviciile mele: sex oral protejat/neprotejat in functie de igiena sex normal (doar protejat) masaj de relaxare masaj erotic Fk (in functie de igiena orala 50 de lei extra) GFE 69 finalizare corporala diverse pozitii mici fantezii saruturi corporale Preturi:100 de lei (30 de minute) 200 de lei (o ora) Locatie Strada Tudor Vladimirescu nr.5 1
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 7, 2022 Pentru programari mesaj whatsapp sau apel telefonic la numarul de telefon 0720185935❤️
Izabellaaa Reputație: 41 Postat Martie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 7, 2022 Disponibila pentru programari!
micutul43 Reputație: -52 Postat Martie 8, 2022 Oras:alba Oras:alba Postat Martie 8, 2022 Finalizare orala,faciala nu se poate?anal? 1
Vizitator Vihovut Reputație: 0 Postat Martie 8, 2022 Postat Martie 8, 2022 Izabeloooo? Nu ți-a mai mers vrăjeala la Deva și ai venit să prostești lumea la Alba Iulia?
patriotul11 Reputație: 174 Postat Martie 8, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Martie 8, 2022 Buna colegi la Deva Diva a inceput stagiunea cu 150 cu 250 asa ca e de treaba cu voi Albaiulieni
cipri12 Reputație: 30 Postat Martie 9, 2022 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Martie 9, 2022 Am fost ieri la ea nu arata rau la fata la corp este mai plinuta dar nu am ramas pentru ca este tiganca si era un miros de neaerisit si de tigara ca nu puteai sa stai,a spus ca atunci a facut dus dar nu se simtea nimic si am fost la un metru de ea ,este in spate la mall mercur in centru ,pentru mine este de evitat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum