Sari la conținut

Teama de a fi pasiv

Postări Recomandate

• Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
Postat
Acum 18 ore, rvcosin a spus:

ca idee ... nu te lua dupa toate saraciile frustrate care scriu aiurea ...

Curul e o zona foarte sensibila ... ca atare fa-o delicat si cat mai curat ... nu lasa orice mana nesplata si bot imputit sa se joace pe acolo ... gandeste-te la sanatatea ta ...

Imunitatea ta sta in tractul digestiv ... deci nu te juca aiurea ... impune-ti niste reguli de igiene si nu le incalca ...

Miss cristina s-a bagat in seama ca ea o are cea mai mica de pe site ... si e si cea mai frustrata de aici ... are si ea 5 admiratori saracui si prosti ca ea ... dupa au pentrat-o toti nespalatii de aici s-a dus prin elvetia dar din cate am inteles a venit mai frustrata de acolo ... nu e ce trebuie pt tine ... n-are ce ai tu nevoie ...

restul retardatilor care ii iau apararea sunt nespalati ca ea ... 

sfatul meu sincer ... igiena primul rand si cauta persoana potrivita pentru tine (ceea ce e mai greu)

nu te mai uita la retardatii care se plimba cu limba scoasa dupa niste transe obosite de pe aici ...

cristina de ziua ta am si eu ceva sa te rog ... cara-te in elvetia rupto ... esti terminata ... n-are nimeni nevoie de tine aici ... nici macar sfaturi nu poti sa dai ... n-ai invatat nimic ... esti varza 

pentru initiatorul topicului ... iti urez sa inveti din fiecare pas si sa ajungi sa gasesti ce cauti 

asta-i bigdick toata ziua

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 17 minute, ushhhh a spus:

asta-i bigdick toata ziua

Nu nu asta e altu’ 😂💁🏽‍♀️ De 2 lei

Postat

Am 3 sau 4 hateri mari și lați 😂😂😂😂 am sa țin post negru pt ei 😂 ma voi ruga de sănătate 😂😂😂😂

🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

• Oras:bucuresti
Postat

Ia joaca-te tu mai intai cu mult lubrifiantsi baga mai intai 2 deget,apoi 2 si vezi cum e, apoi o sa iti doresti o pula in locul lor. Desigur, mai intai clisma 😉

Postat
Acum 23 ore, Magnificul0 a spus:

Ați încercat careva fie sa bagati 2 puli in curul unui trans/trav deodată, fie sa va fie băgată vouă 2 puli in cur deodată?

poți încerca tu și după ne spui cum a fost 😂🤣🤣

• Haha 3
Postat
13 hours ago, tevezis said:

poți încerca tu și după ne spui cum a fost 😂🤣🤣

Fraților, lamuriti-ma și pe mine 

Care sunt efectele negative pentru faptul că din moment ce pula ți a intrat in cur gaura curului tau se mărește? Faptul că gaura curului se mărește datorita sexului anal, ce înseamnă asta? Ce fete negative exista?

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 49 minute, Magnificul0 a spus:

Fraților, lamuriti-ma și pe mine 

Care sunt efectele negative pentru faptul că din moment ce pula ți a intrat in cur gaura curului tau se mărește? Faptul că gaura curului se mărește datorita sexului anal, ce înseamnă asta? Ce fete negative exista?

Ehe sunt multe de zis aici,

Te scapi te tine toată ziua

Dacă ții gura deschisa te prinde curentul

Mergi mai crăcănat decât înainte

PS este deja penibil acest topic

Postat

Eu nu vreau sa fiu pasiv, dar as vrea si eu sa stiu ce se intampla cand ma cac mai vartos si iese unul din ala de cartea recordurilor, ce efect negativ poate avea asupra gaurii curului?

Si acuma serios, incepand cu varsta de 23-24 de ani va recomand sa va faceti daca nu anual, o data la 2 ani un control la urolog si impicit la prostata. Va garantez ca la primul o sa credeti ca e viol modul in care se face examinarea prostatei si nu o sa va mai puneti intrebari stupide  de genul celor din topic

Postat
20 hours ago, euvictor said:

Ehe sunt multe de zis aici,

Te scapi te tine toată ziua

Dacă ții gura deschisa te prinde curentul

Mergi mai crăcănat decât înainte

PS este deja penibil acest topic

20 hours ago, josephseed said:

Eu nu vreau sa fiu pasiv, dar as vrea si eu sa stiu ce se intampla cand ma cac mai vartos si iese unul din ala de cartea recordurilor, ce efect negativ poate avea asupra gaurii curului?

Si acuma serios, incepand cu varsta de 23-24 de ani va recomand sa va faceti daca nu anual, o data la 2 ani un control la urolog si impicit la prostata. Va garantez ca la primul o sa credeti ca e viol modul in care se face examinarea prostatei si nu o sa va mai puneti intrebari stupide  de genul celor din topic

@BlondyTs @misscristina @larabella @shemyaza 

Uite, eu am văzut atât gauri de cur ale fetelor care nu făceau sex anal, cât și gauri de cur ale fetelor care făceau sex anal, iar ceea ce se observa clar era că găurile de cur ale fetelor care făceau anal erau mărite/mai mari decât găurile de cur ale fetelor care nu făceau sex anal. Si atunci întrebarea e cum comentați treaba asta? Și care sunt efectele negative pentru faptul că ți se mărește gaura curului in urma sexului anal?

• Minus 2
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat
On 4/2/2022 at 9:59 AM, Magnificul0 said:

Prietene esti prea prost sa fii real… serios

Uite, eu am văzut atât gauri de cur ale fetelor care nu făceau sex anal, cât și gauri de cur ale fetelor care făceau sex anal, iar ceea ce se observa clar era că găurile de cur ale fetelor care făceau anal erau mărite/mai mari decât găurile de cur ale fetelor care nu făceau sex anal. Si atunci întrebarea e cum comentați treaba asta? Și care sunt efectele negative pentru faptul că ți se mărește gaura curului in urma sexului anal?

• Mersi 1
Postat
On 4/2/2022 at 9:59 AM, Magnificul0 said:

@misscristina dai minus că te ști și tu că ai gaura curului cat găleata de la atâta pula câtă ți-a fost băgată in cur și de aia nu-ți place și nu-ți convine când cineva îți zice treaba asta? ☺️😂

Postat
Acum 10 minute, Magnificul0 a spus:

@misscristina dai minus că te ști și tu că ai gaura curului cat găleata de la atâta pula câtă ți-a fost băgată in cur și de aia nu-ți place și nu-ți convine când cineva îți zice treaba asta? ☺️😂

MARȘ mai saracule 😂 nu-mi da tu shoutout mie ca mirosi a saracie și nu ai tu căderea sa te bagi in seama cu mine . 

• Like 1
Postat
2 hours ago, misscristina said:

MARȘ mai saracule 😂 nu-mi da tu shoutout mie ca mirosi a saracie și nu ai tu căderea sa te bagi in seama cu mine . 

Dar de ce îți este ciuda acuma că ai gaura curului așa de mare? 😂 Nu cred că mai simți cănd te caci 🤣 (sa fie asta oare un lucru bun sau rău?🤔), iar când îți bagă unul pula in cur cred că nu mai simți nimic...😜(și asta e un lucru bun sau rău?)

• Minus 2
Vizitator shemyaza
Postat
Acum 3 ore, Magnificul0 a spus:

Acum 36 minute, Magnificul0 a spus:

Dar de ce îți este ciuda acuma că ai gaura curului așa de mare? 😂 Nu cred că mai simți cănd te caci 🤣 (sa fie asta oare un lucru bun sau rău?🤔), iar când îți bagă unul pula in cur cred că nu mai simți nimic...😜(și asta e un lucru bun sau rău?)

La 02.04.2022 la 9:59, Magnificul0 a spus:

Poți s-o sugi fără s-o uzi;sau s-o îndoi fără s-o înmoi?

Tu ești ala,de mai urmărit când m-am dus în boscheți sa mă cac si te-am stropit pe față?

De atunci știi tu ce gaoz am?

Vizitator shemyaza
Postat

Magnificul0,cred eu ca i-ai da limbi in cur lu' misscristina la greu,cred ca i-a baga limba -n cur pana'n stomac.

Vizitator Vrg19
Postat

Alena un numer de telefono ai ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...