Sari la conținut

Andreea❤0767466900

Vizitator Andreea222

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
La 12.03.2022 la 13:26, Subterana a spus:

Buna Andreea, ai vreo legatura cu Emaa? Semănati foarte mult!

Repet intrebarea, daca binevoiește sa-mi raspunzi. @Andreea222

• Minus 1

• Membru Premium
Postat

In lipsa de alte variante si de curiozitate am vizitat si eu fata. Contactat fata pe WP, primit răspuns rapid. Sunt intampinat in lenjerie si capod dacă imi amintesc bine. Fata este mult mai micuta decât pare in poze, 1.60 maxim, de etnie sau semi, dar nu genul neplăcut, drăguța la fata. Își face un refresh, fac si eu dus si revin in camera, ea era prin casa 😡. Nu stiu ce naiba au fetele astea din locatia asta ca le gasesc numai in alta parte. Bă una, dar una nu m-a asteptat sexy pe pat. Si Lisa si Lucia si Larisa si Andreea, atunci când am revenit de la dus erau plecate in sufragerie la taclare. Plm, nasol sa le aștepți chiar dacă toate au revenit repede.

Actiunea: Incepem cu Fk susținut(parca m-a citit) si pipăit de buci 😂, după care începe un oral fara ceva wow, fara deep fara atentie la oo, efectiv ceva banal. Spre surprinderea(pt ca începusem bine cu Fk susținut) mea in nici 5 min, cred ca au fost 2min, ma întreabă ce poziție vreau. Ii spun sa se așeze in doggy ca sa ma pot bucură de curul ei cărnos. Priveliștea este ok, da putine contre dar nu cine stie ce si cere schimbare după 3-4 min, se aseaza pe spate. Ma pun peste ea si incep sa pompez, ne mai sărutăm Fk dar mai putin intens ca la început… geme fals dar nu deranjant. Pompez câteva minute si fiind încins termin.
Te lasa sa conduci tu ostilitățile, este plăcută, vorbăreață jovială dar foarte grabita. Nu mi-a spus sa termin dar totul este pe graba, se vede ca vrea sa termini repede fara sa-ti lase impresia vreun pic ca vrea sa fii acolo cu ea. D2D 23 min.

Notele

Locatia: 9,5 celebra locație din rond unde au activat si Lucia cu Lisa.

Andreea: 8 drăguța la fata, sânii ok, totusi per total ar fi binevenita o tonifiere.

Oralul: 5 slab si foarte scurt altceva nu am ce sa zic.

Normal: 7,5 pasiva, in misionar încearcă sa se facă senzuala si geme, docilă si cam atat.

Gfe: graba strica treaba, cam așa as rezuma întâlnirea pt ca fata nu sta prost la gfe, doar ca e grabita. Este plăcută, are ras colorat, Fk bun(acesta fiind singurul lucru care mi-a plăcut mai mult din întâlnire)

Concluzia: Nu stiu dacă așa e ea mereu sau doar am prins-o eu pe graba. Fiind colega cu Larisa la care am avut o experienta tot grabita, ma gândesc sa nu fi prins obiceiurile proaste. Dacă nu ar fi fost așa grabita si ar fi stat mai mult la lins pe bot si mângâiat(preludiu) si mai implicată in futai as fi revenit, dar așa la tarifele ei sunt variante mult dar mult mai bune. Când am coborât am verificat telefonul, imi răspunsese o alta fata cu care ma inteleg, i-am scris imediat ca vin negreșit, simteam nevoia de continuare 😂.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...