de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2014 Ce parere aveti despre combinatie...?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2014 http://24.media.tumblr.com/fafba8223db3be709eed3dde2698329b/tumblr_mk9efgRrX11r0ftodo1_250.gif
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2014 Azi ma simt ca pooola-n pizda..adica la caldurica Va pup pe suflet!
unuoarecare Reputație: 31 Postat Februarie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2014 ) Chiar ma gandeam la asta ca aveam astazi la mine in ghiozdanelul magic un pic de verdeata de-asta cand colindam dupa caprite , dar nu stiu cat de ok este , trebuie sa poti sa ai incredere in domnisoara , si ea in tine , plus ca depinde , daca dameza in cauza nu fumeaza poate s-o ia panica si fix asta iti mai trebuie cand esti fumat in deplasare Parerea mea este ca fumatul asta trebuie doar indoor , mai ales la cum stau lucrurile la noi si din cateva experiente de fumat prin strada p-aici , singurul lucru pe care vi-l pot recomanda daca va arde neaparat sa o faceti afara este sa nu fumati iarna afara , risti sa te alegi cu o raceala groaznica dupa , de asemenea daca bagi club + verde la sfatul de mai sus se adauga luati cu voi portofelul strict cu banii necesari pentru seara respectiva , fara acte , buletin , carnet etc . So in concluzie , e o experienta interesanta , dar acasa cu prietena si nu combinat cu alcool in exces , desigur chestiile de le-am recomandat mai sus le incalc frecvent , dar asta e alta mancare de peste .
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Azi ma simt ca pooola-n pizda..adica la caldurica Va pup pe suflet!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 ) Chiar ma gandeam la asta ca aveam astazi la mine in ghiozdanelul magic un pic de verdeata de-asta cand colindam dupa caprite , dar nu stiu cat de ok este , trebuie sa poti sa ai incredere in domnisoara , si ea in tine , plus ca depinde , daca dameza in cauza nu fumeaza poate s-o ia panica si fix asta iti mai trebuie cand esti fumat in deplasare Parerea mea este ca fumatul asta trebuie doar indoor , mai ales la cum stau lucrurile la noi si din cateva experiente de fumat prin strada p-aici , singurul lucru pe care vi-l pot recomanda daca va arde neaparat sa o faceti afara este sa nu fumati iarna afara , risti sa te alegi cu o raceala groaznica dupa , de asemenea daca bagi club + verde la sfatul de mai sus se adauga luati cu voi portofelul strict cu banii necesari pentru seara respectiva , fara acte , buletin , carnet etc . So in concluzie , e o experienta interesanta , dar acasa cu prietena si nu combinat cu alcool in exces , desigur chestiile de le-am recomandat mai sus le incalc frecvent , dar asta e alta mancare de peste . Incerc si tot incerc de o vreme...te duce in stari de beatitudine sexuala Iarna,incearca si cu 50 de ml de coniac bun,incalzit.Combinatia perfecta!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2014 Am gresit topingu'...scuze! )))))
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2014 Am gresit topingu'...scuze! )))))Te redirectionez eu. ))http://nimfomane.com/forum/topic/8892-cum-te-simti-azi/page-73
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Am gresit topingu'...scuze! ))))) ))
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2014 de ce? razi intr-una?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2014 Patrick,am rectificat ))) Merci pt redirectionare
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 de ce? razi intr-una? Te refereai la starea mea in momentul de fata?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2014 de ce? nu intelegi?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Nu domnu'.Nu rad intruna(asa se scrie) Eram doar curios sa aflu reactii... Rasul este pentru cei ce nu stiu sa profite in totalitatea de efectul THC-ului
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2014 de ce? spui asta?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 de ce? spui asta?Deja nu mai are haz,ocolim si subiectul topicului
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2014 Deja nu mai are haz,ocolim si subiectul topicului Topingului Ia sa lecturam putin in regulament:"-Discutiile pe subiecte ilegale cum ar fii cele despre **spam editat**e, droguri, arme etc sunt STRICT INTERZISE. Persoanele care cer recomandari sau informatii pe aceste subiecte vor fi banate permanent imediat." 2
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Topingului Ia sa lecturam putin in regulament:"-Discutiile pe subiecte ilegale cum ar fii cele despre **spam editat**e, droguri, arme etc sunt STRICT INTERZISE. Persoanele care cer recomandari sau informatii pe aceste subiecte vor fi banate permanent imediat." Vb serios???Chiar nu am citit regulamentul...nu ma gandeam ca poate exista o asa regula.Sunt socat!Ne traim viata,atat,nu facem trafic...Wow!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Vb serios???Chiar nu am citit regulamentul...nu ma gandeam ca poate exista o asa regula.Sunt socat!Ne traim viata,atat,nu facem trafic...Wow! Si pentru tine,daca te va interesa vreodata subiectul acesta,cea ce nu cred ca o sa se intample vreodata,iarba nu este drog...
patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2014 THC se gaseste si in antidepresive.
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 THC se gaseste si in antidepresive. Mersi!Chiar nu am stiut!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Atunci pot sa nu imi iau ban permanent si sa tratam subiectul facand referire la THC-ul din antidepresive?
Vizitator letsdocrazythings Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2014 Postat Februarie 1, 2014 Dupa risti sa uiti ce ai facut
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2014 Dupa risti sa uiti ce ai facut Eram ironic
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2014 .
Postări Recomandate