Sari la conținut

sex with a touch of THC...

de ce?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:)) Chiar ma gandeam la asta ca aveam astazi la mine in ghiozdanelul magic un pic de verdeata de-asta cand colindam dupa caprite , dar nu stiu cat de ok este , trebuie sa poti sa ai incredere in domnisoara , si ea in tine , plus ca depinde , daca dameza in cauza nu fumeaza poate s-o ia panica si fix asta iti mai trebuie cand esti fumat in deplasare

Parerea mea este ca fumatul asta trebuie doar indoor , mai ales la cum stau lucrurile la noi si din cateva experiente de fumat prin strada p-aici , singurul lucru pe care vi-l pot recomanda daca va arde neaparat sa o faceti afara este sa nu fumati iarna afara , risti sa te alegi cu o raceala groaznica dupa , de asemenea daca bagi club + verde la sfatul de mai sus se adauga luati cu voi portofelul strict cu banii necesari pentru seara respectiva , fara acte , buletin , carnet etc .

So in concluzie , e o experienta interesanta , dar acasa cu prietena si nu combinat cu alcool in exces , desigur chestiile de le-am recomandat mai sus le incalc frecvent , dar asta e alta mancare de peste .

• Oras:Bucuresti
Postat

Azi ma simt ca pooola-n pizda..adica la caldurica :)

Va pup pe suflet!

:)

Postat

:)) Chiar ma gandeam la asta ca aveam astazi la mine in ghiozdanelul magic un pic de verdeata de-asta cand colindam dupa caprite , dar nu stiu cat de ok este , trebuie sa poti sa ai incredere in domnisoara , si ea in tine , plus ca depinde , daca dameza in cauza nu fumeaza poate s-o ia panica si fix asta iti mai trebuie cand esti fumat in deplasare

Parerea mea este ca fumatul asta trebuie doar indoor , mai ales la cum stau lucrurile la noi si din cateva experiente de fumat prin strada p-aici , singurul lucru pe care vi-l pot recomanda daca va arde neaparat sa o faceti afara este sa nu fumati iarna afara , risti sa te alegi cu o raceala groaznica dupa , de asemenea daca bagi club + verde la sfatul de mai sus se adauga luati cu voi portofelul strict cu banii necesari pentru seara respectiva , fara acte , buletin , carnet etc .

So in concluzie , e o experienta interesanta , dar acasa cu prietena si nu combinat cu alcool in exces , desigur chestiile de le-am recomandat mai sus le incalc frecvent , dar asta e alta mancare de peste .

Incerc si tot incerc de o vreme...te duce in stari de beatitudine sexuala :)

Iarna,incearca si cu 50 de ml de coniac bun,incalzit.Combinatia perfecta!:)

Postat

de ce? razi intr-una?

Te refereai la starea mea in momentul de fata?

Postat

Nu domnu'.Nu rad intruna(asa se scrie) :)

Eram doar curios sa aflu reactii...

Rasul este pentru cei ce nu stiu sa profite in totalitatea de efectul THC-ului ;)

Postat

de ce? spui asta?

Deja nu mai are haz,ocolim si subiectul topicului :)

Postat

Deja nu mai are haz,ocolim si subiectul topicului :)

Topingului :laugh2

Ia sa lecturam putin in regulament:

"-Discutiile pe subiecte ilegale cum ar fii cele despre **spam editat**e, droguri, arme etc sunt STRICT INTERZISE. Persoanele care cer recomandari sau  informatii pe aceste subiecte vor fi banate permanent imediat."

• Like 2
Postat

Topingului :laugh2

Ia sa lecturam putin in regulament:

"-Discutiile pe subiecte ilegale cum ar fii cele despre **spam editat**e, droguri, arme etc sunt STRICT INTERZISE. Persoanele care cer recomandari sau  informatii pe aceste subiecte vor fi banate permanent imediat."

Vb serios???Chiar nu am citit regulamentul...nu ma gandeam ca poate exista o asa regula.Sunt socat!

Ne traim viata,atat,nu facem trafic...Wow!

Postat

Vb serios???Chiar nu am citit regulamentul...nu ma gandeam ca poate exista o asa regula.Sunt socat!

Ne traim viata,atat,nu facem trafic...Wow!

Si pentru tine,daca te va interesa vreodata subiectul acesta,cea ce nu cred ca o sa se intample vreodata,iarba nu este drog...

Postat

THC se gaseste si in antidepresive.

Mersi!Chiar nu am stiut!

Postat

Atunci pot sa nu imi iau ban permanent si sa tratam subiectul facand referire la THC-ul din antidepresive?

Vizitator letsdocrazythings
Reputație: 0
Postat

Dupa risti sa uiti ce ai facut :(

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...