andreea0101 Reputație: 6335 Postat Noiembrie 16 Autor Postat Noiembrie 16 Disponibila 15- 20 ❤️ 📍EXIGENT-PLAZA📍 TEL:0725122337(Andreea🩷) Servicii : 💋oral protejat/neprotejat în funcție de igiena 💋sex normal protejat 💋footfetish 💋sex între sâni 💋sărutări corporale💋poziția 69💋facesitting💋masaj💋cob (oriunde pe corp)😍GFE😍💋și alte mici fantezii💋💰PREȚURI-250Lei(O finalizare) 500Lei(O ora+Masaj de relaxare) 🚫Nu accept 🚫—-> anal , nu fac deplasări,nu accept persoane in stare de ebrietate și bineînțeles nu accept cu bile sau alte accesorii in zona intimă .Exclus CIM/COF/ ⛔️AS PREFERA SA AI O POZA LA PROFIL, DEOARECE VREAU SA VAD PERSOANA CU CARE PORT UN DIALOG, MULȚUMESC ⛔️ 1 1 6
sorinalexandru Reputație: 702 Postat Luni la 17:24 Postat Luni la 17:24 La 16.11.2025 la 14:25, andreea0101 a spus: Disponibila 15- 20 ❤️ 📍EXIGENT-PLAZA📍 TEL:0725122337(Andreea🩷) Servicii : 💋oral protejat/neprotejat în funcție de igiena 💋sex normal protejat 💋footfetish 💋sex între sâni 💋sărutări corporale💋poziția 69💋facesitting💋masaj💋cob (oriunde pe corp)😍GFE😍💋și alte mici fantezii💋💰PREȚURI-250Lei(O finalizare) 500Lei(O ora+Masaj de relaxare) 🚫Nu accept 🚫—-> anal , nu fac deplasări,nu accept persoane in stare de ebrietate și bineînțeles nu accept cu bile sau alte accesorii in zona intimă .Exclus CIM/COF/ ⛔️AS PREFERA SA AI O POZA LA PROFIL, DEOARECE VREAU SA VAD PERSOANA CU CARE PORT UN DIALOG, MULȚUMESC ⛔️ Of doamne…:)) 1
andreea0101 Reputație: 6335 Postat Miercuri la 11:40 Autor Postat Miercuri la 11:40 🔥DISPONIBILE🔥 @EMA02 1 2
andreea0101 Reputație: 6335 Postat Miercuri la 12:29 Autor Postat Miercuri la 12:29 Disponibila de la 15 30- 20 ❤️ 1 2
UnGentleMan6 Reputație: 13 Postat Ieri la 21:05 Postat Ieri la 21:05 Am promis Andreei ca las o recenzie, si cum deja ma pregatesc de a 3a vizita in viitorul apropiat, era rusinica sa nu scriu. Iarasi un topic unde am ezitat sa vizitez fata datorita lipsei recenziilor (scrieti si voi mai des ) Contact 10- raspunde prompt, comunicativa, ne-am inteles usor. Locatie 9.5 - sta singura, are o catelusa dragalasa care s-a facut culcus peste rucsacul meu ❤️ Aspect 9.5 - am fost putin rezervat in a o vizita, are cateva poze mai vechi care in parerea mea nu o avantajeaza la chip, dar in realitate este foarte frumoasa, sexy si pisicoasa. Mai micuta decat ma asteptam, dar imi plac minionele. Tatuajele foarte sexy, a zis ca vor mai urma si altele. Oral 9 - un oral peste medie, pe care l-am privit in oglinda asezata strategic langa pat. La 69 fundul si si coapsele se simt sexy, probabil are abonament la sala, altfel nu-mi explic. E fit, fara a cadea in extreme de gym-rat. NP 9 - am incercat pe la spate, fundul ma asteptam sa fie o idee mai mare, dar e foarte bombat si pe gustul meu. Mai las o nota de 10 pentru fantezia de footjob si cum-on-feet peste tatuaj (a se vedea Ivy Lebelle footjob, sunt destule pe net). Deea, multumesc pentru timpul frumos petrecut impreuna, sa ne revedem curand! 1
andreea0101 Reputație: 6335 Postat 15 ore în urmă Autor Postat 15 ore în urmă Acum 11 ore, UnGentleMan6 a spus: Am promis Andreei ca las o recenzie, si cum deja ma pregatesc de a 3a vizita in viitorul apropiat, era rusinica sa nu scriu. Iarasi un topic unde am ezitat sa vizitez fata datorita lipsei recenziilor (scrieti si voi mai des ) Contact 10- raspunde prompt, comunicativa, ne-am inteles usor. Locatie 9.5 - sta singura, are o catelusa dragalasa care s-a facut culcus peste rucsacul meu ❤️ Aspect 9.5 - am fost putin rezervat in a o vizita, are cateva poze mai vechi care in parerea mea nu o avantajeaza la chip, dar in realitate este foarte frumoasa, sexy si pisicoasa. Mai micuta decat ma asteptam, dar imi plac minionele. Tatuajele foarte sexy, a zis ca vor mai urma si altele. Oral 9 - un oral peste medie, pe care l-am privit in oglinda asezata strategic langa pat. La 69 fundul si si coapsele se simt sexy, probabil are abonament la sala, altfel nu-mi explic. E fit, fara a cadea in extreme de gym-rat. NP 9 - am incercat pe la spate, fundul ma asteptam sa fie o idee mai mare, dar e foarte bombat si pe gustul meu. Mai las o nota de 10 pentru fantezia de footjob si cum-on-feet peste tatuaj (a se vedea Ivy Lebelle footjob, sunt destule pe net). Deea, multumesc pentru timpul frumos petrecut impreuna, sa ne revedem curand! Iti mulțumesc foarte multt pentru aceasta recenzie, si ma foarte bucur ca timpul petrecut in comania mea a fost pe placul tău ❤️ te îmbrățișez cu drag ,si mulțumesc încă o data pentru vorbele frumoase ❤️pupiceiii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum