Sari la conținut

Andreea Bv - 0727091686

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Disponibila
  • Disponibila
La 24.07.2023 la 8:24, AndreeaXs a spus:

Bună dimineața 😍 

M-am întorssss și de azi mă găsiți disponibilă începând cu ora 13:00 până la 20:00! De mâine program normal de la 10:00😋 

Adresa este aceeași de pe Matache Dobrescu, programările doar pe whatsapp vă rog, nu răspund la apeluri. 
Vă pupicesc și să avem o săptămână plăcută🥰

IMG_1156.jpeg

Doamne ce poziție!Esti perfecta🤣😘👍

• Mersi 1
Link spre comentariu

Am cunoscut-o si eu pe Andreea inainte sa plece in vacanta. Initial am ignorat topicul deoarece credeam ca Xs-ul din numele ei vine de la extra slim, insa, vazand pozele, am constatat ca nu e chiar asa, concluzie care a fost confirmata si la fata locului; Andreea e o fata simpatica, medie de inaltime, frumusica, sani medii, cu o talie subtire si fund generos, pot spune ca arata foarte bine. Conversatia pe whatsup ok, initial a anulat prima intalnire datorita problemelor lunare, ulterior, cand a revenit, am reprogramat si toate au fost bune.

Ajuns la locatie, arhicunoscutul bloc de pe Matache Dobrescu, am fost invitat inauntru, servit cu o apa si o tigara, si ne-am familiarizat destul de repede. E o fata placuta, stie sa faca small talk si sa destinda atmosfera. In dormitor lucrurile au decurs natural, sarutari, atingeri, am incercat sa fiu delicat deoarece avusese o sedinta prelungita la solar si era putin rosie. Actiunea cu putin oral, pot spune bun, dar fara artificii, apoi normal unde se aseaza bine, geme frumos, nimic sa para fals sau exagerat. Nu e pe genul hard fuck, nu face deep, dar e o fata cu care te simti bine, versatila in pat si cu siguranta nu pleci nesatisfacut.

Ca si concluzie, am intalnit o fata placuta, din punctul meu de vedere Andreea arata foarte bine si te face sa te simti bine. Recomand pentru cei care vor o intalnire corecta, relaxanta, de unde sa pleci cu un vibe bun. Personal voi mai reveni.

Te pup, Andreea, mi-a facut placere sa te cunosc! 😘

• Like 6
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0727091686
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, bancheru24 a spus:

Am cunoscut-o si eu pe Andreea inainte sa plece in vacanta. Initial am ignorat topicul deoarece credeam ca Xs-ul din numele ei vine de la extra slim, insa, vazand pozele, am constatat ca nu e chiar asa, concluzie care a fost confirmata si la fata locului; Andreea e o fata simpatica, medie de inaltime, frumusica, sani medii, cu o talie subtire si fund generos, pot spune ca arata foarte bine. Conversatia pe whatsup ok, initial a anulat prima intalnire datorita problemelor lunare, ulterior, cand a revenit, am reprogramat si toate au fost bune.

Ajuns la locatie, arhicunoscutul bloc de pe Matache Dobrescu, am fost invitat inauntru, servit cu o apa si o tigara, si ne-am familiarizat destul de repede. E o fata placuta, stie sa faca small talk si sa destinda atmosfera. In dormitor lucrurile au decurs natural, sarutari, atingeri, am incercat sa fiu delicat deoarece avusese o sedinta prelungita la solar si era putin rosie. Actiunea cu putin oral, pot spune bun, dar fara artificii, apoi normal unde se aseaza bine, geme frumos, nimic sa para fals sau exagerat. Nu e pe genul hard fuck, nu face deep, dar e o fata cu care te simti bine, versatila in pat si cu siguranta nu pleci nesatisfacut.

Ca si concluzie, am intalnit o fata placuta, din punctul meu de vedere Andreea arata foarte bine si te face sa te simti bine. Recomand pentru cei care vor o intalnire corecta, relaxanta, de unde sa pleci cu un vibe bun. Personal voi mai reveni.

Te pup, Andreea, mi-a facut placere sa te cunosc! 😘

Mulțumesc pentru vizită și părere, te mai aștept😚

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața băieți😍 de azi mă găsiți disponibilă în București!

Azi mai am locuri libere în a doua parte a zilei, și de mâine programul normal de la 10:00 la 20:00🥰 

Vă aștept pe whatsapp pentru programări, vă pupicesc și o săptămână ușoară să avem💋

48CDDE3D-8E3D-4D0C-8496-38007792F101.jpeg

• Like 5
  • Inimioara 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
30 minutes ago, AndreeaXs said:

Bună dimineața băieți😍 de azi mă găsiți disponibilă în București!

Azi mai am locuri libere în a doua parte a zilei, și de mâine programul normal de la 10:00 la 20:00🥰 

Vă aștept pe whatsapp pentru programări, vă pupicesc și o săptămână ușoară să avem💋

48CDDE3D-8E3D-4D0C-8496-38007792F101.jpeg

Scoate emoticonul de acolo 😜😜😜

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Sa nu se supere colegii din Bucuresti

am intrebat acolo la noi in topicul "Hai la Timisoara" 

dc mai vine si la noi asa cum zicea , in vara asta , sau cand o fi noi o asteptam oricand

dar nu a mai raspuns.

Asa ca intreb si eu aici , 

Andreea mai ramane valabil planul de a ne vizita in aceasta vara sau mai spre toamna ?

Multumim

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, tomson a spus:

Sa nu se supere colegii din Bucuresti

am intrebat acolo la noi in topicul "Hai la Timisoara" 

dc mai vine si la noi asa cum zicea , in vara asta , sau cand o fi noi o asteptam oricand

dar nu a mai raspuns.

Asa ca intreb si eu aici , 

Andreea mai ramane valabil planul de a ne vizita in aceasta vara sau mai spre toamna ?

Multumim

Ajung curând, cum am promis😚

• Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața🫶🏻 voi mai fii disponibilă doar azi și mâine, apoi revin pe 18 august! Programările doar pe whatsapp, vă pupicescccc😍

IMG_1431.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 19
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața❤️ de azi mă găsiți disponibilă în București începând cu ora 12:00 până la ora 20:00! Programările doar pe whatsapp vă rog, nu răspund la apeluri! Să avem un weekend superbbbb

P.s : mă găsiți tot blondă că între timp mi s-a dus culoarea 😂

IMG_4564.jpeg

IMG_4597.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 25
Link spre comentariu
La 19.08.2023 la 9:04, AndreeaXs a spus:

Bună dimineața❤️ de azi mă găsiți disponibilă în București începând cu ora 12:00 până la ora 20:00! Programările doar pe whatsapp vă rog, nu răspund la apeluri! Să avem un weekend superbbbb

IMG_4564.jpeg

IMG_4597.jpeg

Pune și tu, te rog, o poza din fata în outfit-ul asta! Pare interesant sutienul😊

Link spre comentariu
La 19.08.2023 la 9:04, AndreeaXs a spus:

IMG_4564.jpeg

IMG_4597.jpeg

superbe poze, reflecta intrutotul realitatea

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața ❤️de  azi mă găsiți disponibilă începând cu ora 14:00 până la 20:00 ! De mâine programul normal,10:00-20:00🫶🏻 

vă aștept pe whatsapp , pupiciiiiiiii😍🍑

IMG_4677.jpeg

D87E211D-E83C-4E09-9E77-0A3187E4E595.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 16
Link spre comentariu
Acum 3 ore, AndreeaXs a spus:

Bună dimineața ❤️de  azi mă găsiți disponibilă începând cu ora 14:00 până la 20:00 ! De mâine programul normal,10:00-20:00🫶🏻 

IMG_4677.jpeg

Ne faci sa venim noi la bucuresti :)) ,gratie fotografului ,sau telefonului cum s-ar spune :))  

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 ore, AndreeaXs a spus:

IMG_4677.jpeg

Ai cenzurat ce mai important lasă poza liberă să vedem si noi piersicuta te rog 🤣😘😋😚👍🔝

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...