Sari la conținut

Anayss_0721071845

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
Acum 23 minute, Anayss_ a spus:

Vizitele scurte sunt cele mai bune 😁

Scurte, dar mai dese🫣

Postat

Am revizitat-o pe Anayss.Din start fac precizarea ca nu pare ca a luat kg în plus...același corp super cu un mare plus ptr labii.Am stabili ora prin whatsapp, respectata de ambii,locatia Rebreanu,cu de toate...acțiunea un on foarte bun,np ok și un CIM super...200.a rămas la fel la comportament,este cu tine în timpul actului,geme ușor și chiar cred ca ii place! Păcat ca ne părăsește  repede.In concluzie nota 10 ptr toate!

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Telefon: 0721071845
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, marcos012 a spus:

Am revizitat-o pe Anayss.Din start fac precizarea ca nu pare ca a luat kg în plus...același corp super cu un mare plus ptr labii.Am stabili ora prin whatsapp, respectata de ambii,locatia Rebreanu,cu de toate...acțiunea un on foarte bun,np ok și un CIM super...200.a rămas la fel la comportament,este cu tine în timpul actului,geme ușor și chiar cred ca ii place! Păcat ca ne părăsește  repede.In concluzie nota 10 ptr toate!

Mulțumesc pentru vizita și recenzie ❤️

• Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
Postat
La 12.02.2024 la 7:40, statistics a spus:

buna Anayss_, ne bucuram ca esti bine,

Poti sa ne spui de ce aceasta modificare de pret?

multumim,

😂😂😂😂

Pana și statistic a sărăcit 🥲🥲🥲

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 

Ultima zi ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Indisponibilă🖐🏻

IMG_2215.jpeg

Postat

Am văzut ca are anunț activ pe publi. Nr este cel de aici. I-am scris dar nu am primit nici măcar seen. Știe cineva dacă e real anunțul?

Postat
1 hour ago, burebista88 said:

Am văzut ca are anunț activ pe publi. Nr este cel de aici. I-am scris dar nu am primit nici măcar seen. Știe cineva dacă e real anunțul?

Poti pune un link cu anuntul pe care l-ai gasit pe publi?

Postat
15 minutes ago, burebista88 said:

Nu cred ca mai este valabil anuntul, cel mai probabil nu l-a scos de pe publi si a ramas activ din 16 februarie. Cred ca va expira singur curand.

Vad ca tot pe 16 februarie ne-a scris mai sus ca a fost disponibila ultima zi, deci cred ca mai avem de asteptat pana va reveni.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Osiris0 a spus:

Nu cred ca mai este valabil anuntul, cel mai probabil nu l-a scos de pe publi si a ramas activ din 16 februarie. Cred ca va expira singur curand.

Vad ca tot pe 16 februarie ne-a scris mai sus ca a fost disponibila ultima zi, deci cred ca mai avem de asteptat pana va reveni.

Cât a fost activa la noi a avut anunț și pe publi24.Dar acum sigur nu mai este valabil..

Postat

Eu am intrebat-o cand a fost ultima oara in vizita si activeaza pe meleaguri straine, din pacate nu cred ca o sa o vedem prea curand sau prea des inapoi.

Postat
Acum 35 minute, City_boy a spus:

Eu am intrebat-o cand a fost ultima oara in vizita si activeaza pe meleaguri straine, din pacate nu cred ca o sa o vedem prea curand sau prea des inapoi.

Cei care vizitează Germania au o șansă...

• Membru Premium
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat
Acum 20 ore, City_boy a spus:

Așa mi-a spus și mie.

• Oras:San Severin
  • Oras:San Severin
Postat
Acum 3 ore, alexxxis21 a spus:

Nu e în țară.

Crezui că a revenit frumoasa si bucălata Anayss.Mi-e dor de corpul ei superb.Câte o scurtă vizită și pe la noi ar fi bine venită.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...