marcos012 Reputație: 210 Postat Mai 30, 2024 Postat Mai 30, 2024 Acum 2 ore, betrayer a spus: Numarul de telefon tot ce din titlu este? In recenzile de mai sus, colegii spuneau ca vorbeau cu ea pe whatsapp, dar pe nr asta nu pare sa aibe cont... 0722 443 273 are număr nou, iar pe nr vechi comunicarea se făcea prin sms,nu whatsapp ,pe acest nr nu știu... 1
SODOM Reputație: -6 Postat Mai 30, 2024 Postat Mai 30, 2024 Am vizitato azi din nou pe Diana dupa mult timp si vreau sa va spun ca a ramas aceeasi fata super de treaba si de gasca ca intotdeauna si de asemenea servicii de foarte buna calitate la un pret decent. Eu unul o recomand tuturor celor interesati de ea si nu au fost inca la ea cu toata increderea. Eu unul am sa revin oricind cu mare placere la ea. 1
alexandru976 Reputație: 347 Postat Iunie 1, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 1, 2024 On 5/30/2024 at 9:07 PM, SODOM said: Am vizitato azi din nou pe Diana dupa mult timp si vreau sa va spun ca a ramas aceeasi fata super de treaba si de gasca ca intotdeauna si de asemenea servicii de foarte buna calitate la un pret decent. Eu unul o recomand tuturor celor interesati de ea si nu au fost inca la ea cu toata increderea. Eu unul am sa revin oricind cu mare placere la ea. @SODOM na ce urmeaza acum : Slayer, Sepultura, Cannibal Corpse 😄?
alexandru976 Reputație: 347 Postat Iunie 1, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 1, 2024 On 5/30/2024 at 9:07 PM, SODOM said: Am vizitato azi din nou pe Diana dupa mult timp si vreau sa va spun ca a ramas aceeasi fata super de treaba si de gasca ca intotdeauna si de asemenea servicii de foarte buna calitate la un pret decent. Eu unul o recomand tuturor celor interesati de ea si nu au fost inca la ea cu toata increderea. Eu unul am sa revin oricind cu mare placere la ea. @SODOMda, adevarat excelenta gagica, fata super misto!!!
SODOM Reputație: -6 Postat Iunie 1, 2024 Postat Iunie 1, 2024 10 hours ago, alexandru976 said: @SODOM na ce urmeaza acum : Slayer, Sepultura, Cannibal Corpse 😄? 🤣🤣🤘🤘 Slayer nu stiu daca a fost deja la rind, dar Sepultura a fost si s-a inchis contul 🤣🤣.Cannibal Corpse nu au fost inca si iti multumesc de sugestie,mai ales ca si ei imi plac foarte mult. Urmatorul cont care e pregatit deja si nu a fost inca e Testament daca ii sti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2024 Postat Iunie 1, 2024 1 oră în urmă, SODOM a spus: 🤣🤣🤘🤘 Slayer nu stiu daca a fost deja la rind, dar Sepultura a fost si s-a inchis contul 🤣🤣.Cannibal Corpse nu au fost inca si iti multumesc de sugestie,mai ales ca si ei imi plac foarte mult. Urmatorul cont care e pregatit deja si nu a fost inca e Testament daca ii sti. Când treci la black metal? Un Burzum, Mayhem, Immortal, Emperor, Satyricon asa 😁
TESTAMENT Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2024 Postat Iunie 1, 2024 44 minutes ago, Userkare said: Când treci la black metal? Un Burzum, Mayhem, Immortal, Emperor, Satyricon asa 😁 🤣🤣🤣 Immortal la fel cred ca am avut si s-a inchis,am avut Dimmu Borgir asta stiu sigur ca s-a inchis si parca am incercat Cradle of Filth da nu merge scris asa nume lung 🤣🤣. Burzum sunt singurii care nu imi plac dintoti cei mentionati aici si mersi si tie de idei,restul sunt trupe care imi plac 🤘🤘. Eu sunt ca Overkill-Evil Never Die 🤘🤘. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum