Sari la conținut

Izabell💋💯noua in orasul tău❤ 0757748295

Izzabell

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Buna dragilor am început programul sunt disponibila pana la ora 22.Doar astazi mai sunt aici. Va pupic si va astept🤗😘💋

Postat
12 hours ago, Izzabell said:

Buna dragilor am început programul sunt disponibila pana la ora 22.Doar astazi mai sunt aici. Va pupic si va astept🤗😘💋

pe la oradea nu treci?

• Minus 1
  • Oras:Arad
Postat

Am vizitat pe Izabela în prima zi de când a venit în arad

Programare pe oattap, făcută din timp și respectată 

10 

Aspect blonda, micuța fundulet frumos dar nu ca în poze, sani sunt ca în poze când e cu sutienul, când îl dă jos sunt lasati și moi 

E o fată frumușică 

8

Locație adora park, ap mare, pat ok, cearceaf întins, totul impecabil 

10 

Atitudine destul d bună, ai lce vb cu ea, a stat cu mine și la duș

Oral neprotejat bunicel, cu putină atenție la împrejurimi, cu schimbări de ritm, dar fără deep

Normal protejat am schimbat câteva poziții fără să comenteze, în lot nu are viteza dar se mișcă bine, mia dat impresia că sa terminat și ea, joaca foarte bine teatru, ar putea face filme xxx că talent are, am finalizat banal în prezervativ fără altă optiune mai bună 

9

De săruturi nu am fost curios, am motivele mele dar vreo doi pupici tot am primit 

Igienă de nota 10 dtpdv

Tarif 200 relativ bine investiți, pot să spun că mia plăcut ce mia vândut 

• Like 5
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tocmai ce am iesit de la iza! Scurt ai la obiect: locatie usor de gasit, locuri de parcare in jur, garsoniera curata, moderna, apa calda, geluri etc, prosop curat. Iza f curata, frumusica, corp frumos, cur misto rau! OP- nota 9, cu tente de deep, atentie la sateliti, NP 9,5, s a urcat deasupra si m a “lesinat” in max 1 min😂😂😂😂foc automat, am plecat cu zambetul pe buze, te pup iza! Amenda 200 de lei, o fin!

• Like 1
Postat
Acum 46 minute, wesco a spus:

Tocmai ce am iesit de la iza! Scurt ai la obiect: locatie usor de gasit, locuri de parcare in jur, garsoniera curata, moderna, apa calda, geluri etc, prosop curat. Iza f curata, frumusica, corp frumos, cur misto rau! OP- nota 9, cu tente de deep, atentie la sateliti, NP 9,5, s a urcat deasupra si m a “lesinat” in max 1 min😂😂😂😂foc automat, am plecat cu zambetul pe buze, te pup iza! Amenda 200 de lei, o fin!

Mai este in Arad? 🤷🏻‍♂️

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Flx01 a spus:

Mai este in Arad? 🤷🏻‍♂️

Doar dublura. Originalul e in Tm😁

Postat

Bună dragilor de maine voi fi prezenta la voi in oras pentru câteva zile...voi ajunge în jur de ora 16 voi posta maine cand incep programul🥰 va pupic 😘🤗

Postat

Buna dragilor am ajuns la voi in oras 🤗💋 va astept cu drag 🤗 disponibila pana la ora 22💋

IMG-20230604-WA0001.jpg

• Inimioara 5
Postat
Acum 4 ore, Izzabell a spus:

Buna dragilor am ajuns la voi in oras 🤗💋 va astept cu drag 🤗 disponibila pana la ora 22💋

IMG-20230604-WA0001.jpg

Și am zis că săptămâna asta sunt cuminte😘😘😘

• Haha 2
Postat
Acum 11 ore, Semakone a spus:

Și am zis că săptămâna asta sunt cuminte😘😘😘

Nu ai cummm 🤗💋 te astept 🤗

Postat

Buna dragi mei am început programul💋 ma găsiți pana la ora 22..Ma bucur sa revin la voi defiecare data🤗💋

servis:

Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 

Normal doar protejat

69

Fk

Masaj

Diferite poziti

Hand job

200 finalizarea

300 ora

Locatie Ared Kaufland 20230608_101444.jpg.862f864d31e3e29500ac583953839a83.jpg

• Inimioara 3
Postat

Buna dragilor am început programul😘 sunt disponibila pana la ora 22🤗 Doar 2 zile mai sunt aici la voi va pupicc😘😘😘IMG-20230609-WA0000.jpg.b6d576601de6f4015bf27159ab670113.jpg

• Inimioara 4
Postat

Am vizitat astăzi pe Izabella pentru prima oară.Modalitate contact watap înainte cu doua ore confirmat cu jumătate de oră înainte și respectata de ambele părți.

Ajuns la locul faptei îmi deschide ușa o fata miniona blonda și cu ochelari foarte drăguță și simpatica😁.Am fost invitat la un pahar de suc și o țigară,după ce am stabilit planul de bătaie m-am cerut la dus.Indreptanduma spre dormitor iza mă aștepta goala pregătea terenul😁 m-am întins frumos pe pat și acum începu nebunia..De ce zic nebunia spre surprinderea mea nu a sărit direct pe infractor😁sa urcat peste mine și a început cu un preludiu de zile mari 😘nu știu cum da buzele noastre sau intersectat dupa care și limbile 🤪🤪🤪 simțeam cum se ridică steagul. A continuat cu un on exact cum îmi place lent să îl simți și cu atenție la vecini . Am cerut repede echiparea da nu am putut sa i bag fara sa o gust și eu puțin😃😃😃.Am inceput cu poziția misionarului iara spre surprinderea mea mă trăgea in ea și gemea finuț ,după care am schimbat în lot unde am avut o finalizarea de zile mari🤪,de zic asta pentru că în timpul finalizări și după am avut parte de un adevărat fk😘rar am întâlnit așa ceva 🙄🙄🙄poate ia placut și ei poate își face bine meseria da eu m-am simțit că și cu iubita😘

In timp ce mă îmbrăcăm am mai fumat o țigară super gagica 😘la ieșire neam îmbrățișat ea fiind goala buzele iara sau împreunat și tracsari  puțin pula am fugit repede😁😁😁.

Concluzia de final ar fi cu regret că nu am cunoscut-o până acuma și că am luat doar o finalizarea 😘

😘😘

• Like 5
  • Inimioara 2
Postat
Acum 16 ore, Semakone a spus:

Am vizitat astăzi pe Izabella pentru prima oară.Modalitate contact watap înainte cu doua ore confirmat cu jumătate de oră înainte și respectata de ambele părți.

Ajuns la locul faptei îmi deschide ușa o fata miniona blonda și cu ochelari foarte drăguță și simpatica😁.Am fost invitat la un pahar de suc și o țigară,după ce am stabilit planul de bătaie m-am cerut la dus.Indreptanduma spre dormitor iza mă aștepta goala pregătea terenul😁 m-am întins frumos pe pat și acum începu nebunia..De ce zic nebunia spre surprinderea mea nu a sărit direct pe infractor😁sa urcat peste mine și a început cu un preludiu de zile mari 😘nu știu cum da buzele noastre sau intersectat dupa care și limbile 🤪🤪🤪 simțeam cum se ridică steagul. A continuat cu un on exact cum îmi place lent să îl simți și cu atenție la vecini . Am cerut repede echiparea da nu am putut sa i bag fara sa o gust și eu puțin😃😃😃.Am inceput cu poziția misionarului iara spre surprinderea mea mă trăgea in ea și gemea finuț ,după care am schimbat în lot unde am avut o finalizarea de zile mari🤪,de zic asta pentru că în timpul finalizări și după am avut parte de un adevărat fk😘rar am întâlnit așa ceva 🙄🙄🙄poate ia placut și ei poate își face bine meseria da eu m-am simțit că și cu iubita😘

In timp ce mă îmbrăcăm am mai fumat o țigară super gagica 😘la ieșire neam îmbrățișat ea fiind goala buzele iara sau împreunat și tracsari  puțin pula am fugit repede😁😁😁.

Concluzia de final ar fi cu regret că nu am cunoscut-o până acuma și că am luat doar o finalizarea 😘

😘😘

Multumesc frumos dragul meu pentru vizita cat si pentru recenzie😘...ma bucur ca te.ai simțit bine alaturi de mine te mai aștept sa ma vizitezi😘🤗

Postat

Dragi mei este ultima zi la voi in oras🤗.disponibila pana la ora 22 va pupic 💋

Postat

Buna dragi mei😘🤗 si din nou revin pe la voi cu mare drag 🤗 De maine voi fi acolo pentru 4 zile...Va pupacesc💋💋💋 Nu stiu exact ora cand voi incepe programul va anunt.💋💋

Postat
Acum 3 minute, Izzabell a spus:

Buna dragi mei😘🤗 si din nou revin pe la voi cu mare drag 🤗 De maine voi fi acolo pentru 4 zile...Va pupacesc💋💋💋 Nu stiu exact ora cand voi incepe programul va anunt.💋💋

In sfârșit o veste buna !!!😍😘

• Inimioara 1
Postat

Buna dragi mei am ajuns...sunt disponibila pana la ora 22 va pupic

Servis:

💥Oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

💥 Normal doar protejat 

💥69

💥Fk

💥Diferite poziti

💥Hand job

💥 Masaj 

Cadou:

200finalizarea 

300 ora

Locatia Ared Kaufland 

IMG-20230810-WA0000.jpg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat

Bună baieti 😘 disponibila pana la ora 22 va pupic 💋💋💋

20230823_093447.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Foarte impresionat de la prima întâlnire cu Iza am luat hotărârea să-i trec din nou pragul.                                                                    Programare watap confirmat și respectata de ambele părți.                             Ajuns la ușa îmi deschide ușa o fătuca minionă cu ochelari am fost invitat înăuntru, click am făcut din prima. După scurta socializare la țigară eu am scăpat repede de haine🤭 dușul îl aveam proaspăt făcut așa că hăt in pat unde sa ocupat Iza de mine după care i-am întors serviciile.Pot sa zic că am petrecut o ora minunată cu o fata minunată unde am reușit doua finalizări 😲

On 9 umed soft cu multă atenție la vecinii 

Np 9 sa umezit natural geme finuț e acolo cu tine.

Gfe 10 servit cu suc fk de la intrare până la ieșire îmbrățișări (sau am prins o eu nepupacita 😏)

Igiena 10 din toate punctele

Aspect 8,5 este o fata naturala nefiltrata siliconata are un corp finuț și un posterior frumos 

Eu voi reveni la ea de cate ori voi avea ocazia mi-e personal mi-a plăcut.

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Timis
  • Oras:Timis
Postat
Acum 4 ore, Izzabell a spus:

dragilor astăzi este ultima zi la voi in oras😘

Buna Izza ne faci cumva o vizita in Timisoara 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, Semakone a spus:

Foarte impresionat de la prima întâlnire cu Iza am luat hotărârea să-i trec din nou pragul.                                                                    Programare watap confirmat și respectata de ambele părți.                             Ajuns la ușa îmi deschide ușa o fătuca minionă cu ochelari am fost invitat înăuntru, click am făcut din prima. După scurta socializare la țigară eu am scăpat repede de haine🤭 dușul îl aveam proaspăt făcut așa că hăt in pat unde sa ocupat Iza de mine după care i-am întors serviciile.Pot sa zic că am petrecut o ora minunată cu o fata minunată unde am reușit doua finalizări 😲

On 9 umed soft cu multă atenție la vecinii 

Np 9 sa umezit natural geme finuț e acolo cu tine.

Gfe 10 servit cu suc fk de la intrare până la ieșire îmbrățișări (sau am prins o eu nepupacita 😏)

Igiena 10 din toate punctele

Aspect 8,5 este o fata naturala nefiltrata siliconata are un corp finuț și un posterior frumos 

Eu voi reveni la ea de cate ori voi avea ocazia mi-e personal mi-a plăcut.

Mulțumesc frumos dragule💋 cu mare drag te mai aștept 💋🤗

Postat
Acum 3 ore, Rafa86 a spus:

Buna Izza ne faci cumva o vizita in Timisoara 

Buna da in cateva zile sunt acolo 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...