Sari la conținut

De ce exista de ce?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

L-ai palpat tu , @Sorinauuuu ? .... :) :) :) ))

Pai daca a fost la mine in casa, arata super, este inteligent....normal ca ne-am palpat reciproc...auzi?!?!

:boob

• Oras:pretutindeni
Postat

De ce? ,viata noastra de cacat,zici?

Si tot tu esti ala care te plangi ca noi,unul,altul,jignim?!?

Dupa cum iti spuneam,baga-te la nani si ne citim maine :( esti obosit si o dai din cacat in hazna,din hazna in pamant de flori.....si tot asa :(

PA si ............pussy....moka :)))

Postat

Sorina te crezi femeia inteligenta din spatele unui barbat puternic? Daca da, de ce?

Nope :refoz...nu cred in nimic altceva decat...just in me...nu am nevoie de un "spate de barbat". Poate daca s-ar intoarce cu fata, catre mine, m-as lasa pe vine :felatie ...dar in spatele lui  :refoz  poate doar pentr o clipa cat sa-i admir....fundul  :blushing2

Postat

Nu vreau sa mai dezvolt subiecte neinteresante,daca vreti sa vb civilizat,va astept,daca nu,ori va ignor ori o sa o tinem asa pana la adanci batraneti...voi alegeti...

Daca tot esti odihnit , dezvolta tu niste subiecte interesante , @de ce ? . ... :) ))

P.S. Cine ti-a vorbit necivilizat ?

Postat

Am zis clar!!!

Asta este parerea mea despre "unii" din voi...asa m-as simti eu daca m-as desparti de iubita mea,de cacat,s-ar duce totul pe pula,dar totusi am riscat...DE CE??? Asta este de fapt intrebarea.....stiind poate ca nu imi bat joc si de alte fiinte...intelegeti?

Viata voastra este de cacat,viata mea este de cacat,inselam,ne luam riscuri,dar voi astia "maturi" riscati prea mult...ganditi-va si la cei din jur nu fiti egoisti!!!

Postat

Daca tot esti odihnit , dezvolta tu niste subiecte interesante , @de ce ? . ... :) ))

Tu in nici un caz,exclude-te complet din ecuatie... ;)

Postat

Am zis clar!!!

Asta este parerea mea despre "unii" din voi...asa m-as simti eu daca m-as desparti de iubita mea,de cacat,s-ar duce totul pe pula,dar totusi am riscat...DE CE??? Asta este de fapt intrebarea.....stiind poate ca nu imi bat joc si de alte fiinte?...intelegeti?

Viata voastra este de cacat,viata mea este de cacat,inselam,ne luam riscuri,dar voi astia "maturi" riscati prea mult...ganditi-va si la cei din jur nu fiti egoisti!!!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am zis clar!!!

Asta este parerea mea despre "unii" din voi...asa m-as simti eu daca m-as desparti de iubita mea,de cacat,s-ar duce totul pe pula,dar totusi am riscat...DE CE??? Asta este de fapt intrebarea.....stiind poate ca nu imi bat joc si de alte fiinte...intelegeti?

Lasa nervi ca nu intelegem. Care maturi? Aici sunt numai copii mari. 

Postat

"unii"....fii DOMN pana la capat si striga acei "unii" pe nume (nick)....generalizarea si bagatul tuturor in aceeasi oala e semn clar de slabiciune :(

Fii barbatA si pune punctul pe 'i' :)

Postat

??? :)

Postat

"unii"....fii DOMN pana la capat si striga acei "unii" pe nume (nick)....generalizarea si bagatul tuturor in aceeasi oala e semn clar de slabiciune :(

Fii barbatA si pune punctul pe 'i' :)

Esti frustrat,se simte...te simti???

M-am grabit foarte tare,chiar vroiam sa imi termin idea si nu am stat sa corectez...o voi face insa!

Mersi!

Postat

Am zis clar!!!

Este destul de greu de inteles ce doresti , din cauza felului in care te exprimi ...

De fapt problema ta este ca ti-ai inselat iubita si simti ca viata ta e de cacat , sau te fute grija de vietile celorlalti ? ...

Postat

Este destul de greu de inteles ce doresti , din cauza felului in care te exprimi ...

De fapt problema ta este ca ti-ai inselat iubita si simti ca viata ta e de cacat , sau te fute grija de vietile celorlalti ? ...

Am atins subiecte sensibile???

Nu coaie,nu ma fute grija de altii,ma simt dezgustat de acel "Fake de calitate"...

Postat

Da-i pe toti in gat, unu sa nu ierti!

As putea probabil sa o fac...hmmm... :)

Stai linistit,daca ma voi gandi vreodata la asta,tu nu "vei fi spus" :)

Postat

Am atins subiecte sensibile???

Nu coaie,nu ma fute grija de altii,ma simt dezgustat de ce reprezinta "Fake de calitate"...

Daca te doare , inseamna ca te-ai atins singur pe unde nu trebuie ... :) :) :) ))

Ti-am dat un sfat , vad ca nu tii seama de el ... :) :) :) )) .... in continuare faci laba fara sa te speli pe maini nici inainte , nici dupa .... E un semn ca nu te respecti nici pe tine insuti , nici pe ceilalti ... :) :) :) ))

Postat

Daca te doare , inseamna ca te-ai atins singur pe unde nu trebuie ... :) :) :) ))

Ti-am dat un sfat , vad ca nu tii seama de el ... :) :) :) )) .... in continuare faci laba fara sa te speli pe maini nici inainte , nici dupa .... E un semn ca nu te respecti nici pe tine insuti , nici pe ceilalti ... :) :) :) ))

Ne ducem in trip-uri diferite,din pacate...

Postat

Ne ducem in trip-uri diferite,din pacate...

Ne ducem fiecare unde vrem si unde putem ... :) :) :) ))

Tocmai asta este frumusetea forumului , fiecare poate sa isi dea cu parerea despre orice ... Nu esti singur pe aici ... :) :) :) )) .... N-ai vazut ?! ... Toata lumea s-a bucurat cand ai reaparut .... :) :) :) ))

Stii care este problema ta , @de ce? ? .....Trolling-ul pe care il faci tu este prea trist , prea serios , prea "ca la carte" .... Incearca si tu sa mai faci cate o gluma , sa mai bagi cate o nota personala asa .... :) :) :) )) ... Succes ! ... :wave

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...