Sari la conținut

0749890759 - Ramona, de evitat

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Salutare dragi colegi. M-am hotărât să postez și eu, dat fiind faptul că de obicei doar privesc recenziile voastre.

Am fost la domnișoara in cauză, Ramona. 

Pozele nu îi aparțin, este o anorexica, îmi era frica sa pun mana pe ea sa nu se rupă. 

Am zis sa plătesc o ora. Tarifele sunt 100/200, oral, normal.

Totul bine și frumos, a trecut fata la treabă, s-a apucat de oral, a stat maxim 2 minute la oral, după mi-a zis sa trec s-o fut. Am futut-o, eu primul număr îl termin foarte repede.

Am stat puțin am zis sa trecem la al doilea număr, s-a apucat de al doilea număr a început cu un oral scurt tot maxim doua minute, și după tot la fel ca hai bag-o. M-am apucat de treabă, și la mine la al doilea număr e mai greu, nu prea reusesc sa termin. I-am spus să facă oral din nou pentru că începusem cam repede al doilea număr și s-a enervat, a supt-o puțin și cică bag-o. Pula mea nu era sculata complet și i-am spus că nu am cum și atunci s-a enervat și m-a înjurat, că hai in pizda matii odată. Eu in momentul ăla m-am ridicat și am plecat,nu am vrut sa o bat deși merita un capac.

Locație - bloc Crizantema, strada Crizantemelor

P.S. Ii kandea și pizda

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator Never
Reputație: 0
Postat

Pune si link-ul anuntului, ca sa stie tot poporul cum arata nenorocita in cauza !

Vizitator Never
Postat
2 minutes ago, peluza said:

Multumim, peluza ! 

A batut-o engleza la scoala: "Ma numesc Ramona , 1,74m, 52 gk blonda , pasionala , curata, discreta, masaj de relaxare, se poate face și duș prosoape curate gel șampon , locație discreta și curata nu deranja inutil doar domnilor generoși ma adresez cu acest anunț, am pierzi g în zona intima buza buric, asa ca doar apelul ne desparte , va pop"

Si-o fi pierdut punctul "g" in buza ? 🤪

Vizitator peluza
Postat
Acum 1 minut, Never a spus:

Multumim, peluza ! 

A batut-o engleza la scoala: "Ma numesc Ramona , 1,74m, 52 gk blonda , pasionala , curata, discreta, masaj de relaxare, se poate face și duș prosoape curate gel șampon , locație discreta și curata nu deranja inutil doar domnilor generoși ma adresez cu acest anunț, am pierzi g în zona intima buza buric, asa ca doar apelul ne desparte , va pop"

Si-o fi pierdut punctul "g" in buza ? 🤪

😀😀😀😀😀😀😀😀

• Membru Premium
Postat
Acum 3 ore, Dumitru14 a spus:

P.S. Ii kandea și pizda

Da, asta schimba telefoanele mai des decat chilotii  :lol:

Mai sunt topice , 0759687760 , 0759331273 ..... nu le mai insir pe toate :lol:  blocul crizantema era intr-adevar ultima locatie, se poate unifica cu asta 

https://nimfomane.com/forum/topic/190493-0754777025-amanta-perfectă/

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...