Sari la conținut

Madalina Skinny 🍬 - 0725358760

Vizitator Madaa1999

Postări Recomandate

• Oras:Palermo, Italy
  • Oras:Palermo, Italy
Postat
7 minutes ago, Madaa1999 said:

Buna , îmi pare rău sunt extrem de ocupată . sper sa ne vedem cu drag . Pupici🙏🏼❤️

Te-a pus pestele pe fastcharge? 🤣

de unde plm apăreți nu stiu 🤭

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Pă tâmpa
Postat
7 minutes ago, DeVante said:

Răsar ca ciuperca după ploaie .. a fost un prieten la ea, nu a lăsat recenzie ca e băiat bun dar e 👎🏻👎🏻👎🏻 puteți testa și voi pe buzunarul vostru

Postat

Salut baieti fiind in cursa cu tirul ajung la Cluj la incarcare și aveam cateva ore libere inainte de treaba zic hai sa intru pe forumul acesta recomandat tot așa de un preten ,o gasesc pe madalina am sunat mi-a zis ca sa vin.Am luat un taxi pana la ea la apartament , imi deschide madalina usa si o vad, nu am vrut sa raman efectiv nu arata ca in poze asa mi-a parut. 
de rusine las banii pentru 30 minute ne apucam de treaba ,o suge ce suge ea cand la un moment dat se satura dupa 2 3 minute.
zic ok nu e bai hai sa o iau pe la spate si gresala am facut, nu mi-a placut deloc si ii zic no hai sa ma termin suge-ma pana imi dau drumul. Ce imi zice fata mie? Te mai sug si data viitoare ca am obosit. In momentul ala mi-a murit tot cheful m-am imbracat si am plecat nu se poate asa ceva …. 
Madalina incearca fata o alta meserie ca in stilul asta o sa ai numai de pierdut. 

ciao baietii!!!!!! 

• Like 8
  • Haha 2
  • Trist 1
Vizitator Madaa1999
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, DeVante a spus:

Buna, Sunt femeie independenta ca sa nu mi trebuie mie “bărbați” sau altfel forme . Va rog nu mi da-ti asemenea recenzii . Va pup 

Postat
18 minutes ago, Madaa1999 said:

Buna, Sunt femeie independenta ca sa nu mi trebuie mie “bărbați” sau altfel forme . Va rog nu mi da-ti asemenea recenzii . Va pup 

Ne-am strâns toata familia sa intelegem ce ai spus .. dar cum e vorba aceea ca pizda n-are minte.

• Like 1
  • Haha 2
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
1 oră în urmă, Madaa1999 a spus:

Dă-ne și traducerea la ceea ce ai vrut să scrii aici. Nici cu Google translate nu-ți ieșea așa jalnic.

• Haha 1
  • Oras:Miami FL
Postat
1 oră în urmă, porcusor86 a spus:

Ne-am strâns toata familia sa intelegem ce ai spus .. dar cum e vorba aceea ca pizda n-are minte.

curul pizda si tzatzele is baza la ce mai trebuie creier sau educatie sau plm

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator silviudulce
Postat

Ce viata captivanta traiti si voi ca stati aici sa faceti analiza gramatico-lexico-sintactica a comentariilor fetei cand e clar ca si-a bagat autocorectorul coada😂 hai ca valsa si eu nitse greseli sa va fac ziua mai buna #SarcasmMaxim

Postat
3 hours ago, mariusyuka said:

Salut baieti fiind in cursa cu tirul ajung la Cluj la incarcare și aveam cateva ore libere inainte de treaba zic hai sa intru pe forumul acesta recomandat tot așa de un preten ,o gasesc pe madalina am sunat mi-a zis ca sa vin.Am luat un taxi pana la ea la apartament , imi deschide madalina usa si o vad, nu am vrut sa raman efectiv nu arata ca in poze asa mi-a parut. 
de rusine las banii pentru 30 minute ne apucam de treaba ,o suge ce suge ea cand la un moment dat se satura dupa 2 3 minute.
zic ok nu e bai hai sa o iau pe la spate si gresala am facut, nu mi-a placut deloc si ii zic no hai sa ma termin suge-ma pana imi dau drumul. Ce imi zice fata mie? Te mai sug si data viitoare ca am obosit. In momentul ala mi-a murit tot cheful m-am imbracat si am plecat nu se poate asa ceva …. 
Madalina incearca fata o alta meserie ca in stilul asta o sa ai numai de pierdut. 

ciao baietii!!!!!! 

Am ras cu lacrimi de recenzia lu colegu “te mai sug și data viitoare” nu prea este de ras când ești in situația lui dar … 

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, porcusor86 a spus:

Am ras cu lacrimi de recenzia lu colegu “te mai sug și data viitoare” nu prea este de ras când ești in situația lui dar … 

atata ca nu va mai fi nici o data viitoare lol 

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, porcusor86 a spus:

Este o metoda super-bună de a avea clienți.

Ii suge de jumătate, iar cealaltă jumătate, tura viitoare. 😆😆😆

• Haha 2
Postat
Acum 21 minute, dorinel18' a spus:

Este o metoda super-bună de a avea clienți.

Ii suge de jumătate, iar cealaltă jumătate, tura viitoare. 😆😆😆

pai daca fututul mai nou e in rate hai sa facem si noi asa plata futem acuma platim la anu

• Haha 2
Postat
24 minutes ago, kkmitz said:

pai daca fututul mai nou e in rate hai sa facem si noi asa plata futem acuma platim la anu

😂😂😂 

Madalina Madalina după ce ca erai nouă și cu prețuri mari pentru prestația ta, mai umbli si cu jumătăți de 🍌 … 

• Like 1
Postat
45 minutes ago, sexonthebeac said:

eu zic ca merita incercata

Du-te și tu sa îți sugă cealaltă jumătate de 🍌. Spor sa ai colegu!

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Mădălina Skinny... dacă m-ai multe persoane îți spun că ai o atitudine aiurea cu clienții, poate ar fi mai bine să îți îmbunătățești atitudinea și serviciile...ai avea mai mult de câștigat

• Like 1
Postat
5 minutes ago, satelitman said:

Mădălina Skinny... dacă mai multe persoane îți spun că ai o atitudine aiurea cu clienții, poate ar fi mai bine să îți îmbunătățești atitudinea și serviciile...ai avea mai mult de câștigat

Vizitator Madaa1999
Postat
Acum 35 minute, satelitman a spus:

Mădălina Skinny... dacă m-ai multe persoane îți spun că ai o atitudine aiurea cu clienții, poate ar fi mai bine să îți îmbunătățești atitudinea și serviciile...ai avea mai mult de câștigat

Buna seara . Decât o singura persoana a fost nemulțumita de prestația mea cu el. In rest nu am avut probleme de niciun fel.

Postat
34 minutes ago, Madaa1999 said:

Buna seara . Decât o singura persoana a fost nemulțumita de prestația mea cu el. In rest nu am avut probleme de niciun fel.

Numa eu cunosc deja 3 😂 așa ca e greu sa te scoți amu. 

PS: Comportamentul, faptul ca am înțeles de la colegi ca grabesti lumea și etc te fac de evitat. Spune-i pestisorului ca dacă vrea bănuți sa te învețe sa numai grabesti omu’. 

• Like 2
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat
12 hours ago, Madaa1999 said:

Buna , îmi pare rău sunt extrem de ocupată . sper sa ne vedem cu drag . Pupici🙏🏼❤️

Ma bucur pentru tine! Colege de-ale tale, celebre, raspund la telefon! Chiar daca sunt extrem de ocupate!

• Like 1
Postat

Salutare, am vizitat-o pe domnisoara, ma gandeam la skinny, dar cand o vad, super skinny., cu toate astea ma surprinde ca are sani si fundulet. La fata e draguta si incearca sa fie placuta, dar inca mai are de adunat experienta.

Oralul este sa zicem de 6, iar la normal sapte, are o pussy draguta.

Eu ma opresc la o vizita, sunt alte optiuni mult mai bune, dar este de incercat pt. amatorii de super skinny.

• Like 3
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salut, am vizitat si eu aceasta fata ieri, initial nu am vrut sa las nicio recenzie pentru ca scriam degeaba dar faptul ca m-am pacalit de 150 lei aiurea m-a facut sa las aceasta recenzie pentru a nu se mai pacali și alti baieti de pe acest forum. 
Madalina, o fata super extra skinny, locatia la Viva City, a trebuit sa ma feresc de 3 ori ca sa reusesc sa intru in bloc .. o locatie foarte proasta, ajung sus și in timp ce urca liftul speram sa ajung și sa fie o fata ok. Acum ajung in fata usii îmi deschide Madalina și o vad, intru, stau de vorba 2 minute cu ea si imi zice ca se duce la dus ca nu a avut timp ca doar ce plecase cel dinainte … deja regretam ca am intrat, in fine o las sa isi faca dusul si incepe actiunea dupa aceea, un oral mai prost ca al ei nu am intalnit pana acum, nu atenta la detalii si ea, era foarte mecanic, fara macar o privire, îl făcea ca practic asa trebuia dar urat tare, aici deja are nota 4, ii zic sa trecem la normal iar aici efectiv imi moare pula am stat 5 minute sa reuseasca sa puna prezervativul pe pula, m-am enervat l-am luat si mi l-am pus singur, voiam sa se termine toata teapa aceasta mai repede, am luat-o pe la spate si dadeam, ca la un moment dat sa imi zica “am incurcat programarile si credca urmatorul e deja jos” 😂😂😂😂😂😂😂😂 ca si cum sa ma grabesc sa termin si sa plec odata. Asta am si facut am reusit sa ma termin si am plecat direct. 

DTD a fost undeva la 20 minute fara exagerare. 

Pentru mine esti de nerevizitat si de evitat pentru faptul ca esti pusa pe fast fuck. 

Succes! 

• Like 5
  • Haha 3
Postat

Din cele 3 recenzii proaste: 2 sunt facute de useri cu 1 si 2 postari respectiv, cam dubois.Dar @porcusor86 pare mai credibil asa ca momentan zic pas.

Imi pare rau draga,dar pana ca nu dai dovada ca iti place pula macar un pic nu voi pana mana pe telefon.

• Like 1
Postat
13 minutes ago, sexonthebeac said:

Din cele 3 recenzii proaste: 2 sunt facute de useri cu 1 si 2 postari respectiv, cam dubois.Dar @porcusor86 pare mai credibil asa ca momentan zic pas.

Imi pare rau draga,dar pana ca nu dai dovada ca iti place pula macar un pic nu voi pana mana pe telefon.

Merci ca ai încredere in mine. Din partea mea o poți încerca pentru ca o faci pe banii tai eu n-am nimic de pierdut. Dar atunci când o femeie are atâtea recenzii proaste nu stiu dacă chiar merita sa risti 150 lei. Sunt in Cluj alte fete cu 150 lei de unde pleci mulțumit sufletește. 

• Like 1

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Buna ziua  futaciosilor!

Astăzi am reușit sa o vizitez și eu pe Madalina! O fata super ok la caracter, comunicativa și din punctul meu de vedere o fata frumoasa nu cum a spus “Vecinul”

Programare a fost făcut pe whatsapp, nu am avut probleme. Domnișoara chiar Răspunde și nu e deloc fițoasa!

A început cu un oral super ok! Nu prea ma pricep eu la recenzii de genul!

Am dorit sa intru in tunel! A pus prezervativul cu gurița 🤤, am preferat sa stea deasupra....are niște mișcări in ea de m a terminat.....

Eu unul personal ma voi abona la Madalina ! Pentru mine este ce mi doresc! 
O recomand ca doar nu o pot tine doar pentru mine

Gusturile nu se discuta!!!!!!!

Locație 9

Igiena 10

Frumusețe 10

Restul 10 10 10 10

• Like 2
  • Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...