Vizitator ioann03 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Acum 8 minute, Cozonac7 a spus: Da' ce.... Tu crezi că-s fraier să ofer detalii d'astea?? Aste-s chestii ce nu se dau din casă. Sincer când aud de cozonaci.. am ajuns să-i asociez cu unchiul nostru Cozonac de pe forum 😅😂😁 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7436 Postat Aprilie 16, 2022 Membru Premium Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Acum 2 ore, Alinaaa2000 a spus: Bună, dragilor. ❤️ M am gandit să vă fac o vizită scurtă înainte de sărbători..si totodata sa vin să iau cozonacul de la @Cozonac7 🤣🤣🤦🏻♀️ De luni (18.04) , voi fi disponibilă . ❤️ Abramburico eu zic sa nu mai mergi la tm. N-are rost cozonaci nu primesti. COZO E MAI ZGIRCIT DECIT TINE🤦♂️😆😆😆 1 1 Link spre comentariu
skyrocket Reputație: 248 Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Acum 14 ore, Alinaaa2000 a spus: Bună, dragilor. ❤️ M am gandit să vă fac o vizită scurtă înainte de sărbători..si totodata sa vin să iau cozonacul de la @Cozonac7 🤣🤣🤦🏻♀️ De luni (18.04) , voi fi disponibilă . ❤️ Numai bine, vii sa belesti mielul si sa vopsesti si tu niste oua... cu ruj 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Acum 41 minute, skyrocket a spus: Numai bine, vii sa belesti mielul si sa vopsesti si tu niste oua... cu ruj 🤣🤣🤣eu zic ca ar fi pacat sa nu l belim amandoi , la oua ma descurc singura 😁 1 2 Link spre comentariu
copilul2016 Reputație: 220 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Buna Alina, Ne poti zice zona in care o sa activezi? Mulțumim! Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Acum 19 minute, copilul2016 a spus: Buna Alina, Ne poti zice zona in care o sa activezi? Mulțumim! Locatia mea va fi pe Liviu Rebreanu 173. Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 ❌❌Prețuri/Servicii. ❌❌ 🧨150 finalizarea (30 min) 🧨250 ora (2 fin-60 min) SERVICII: 🧨Sex oral (protejat/neprotejat in funcție de igiena) 🧨Sex normal in diferite poziții 🧨Masaj de relaxare 🧨FK- in funcție de chimie (extra 50 lei) 🧨Finalizare corporală 🧨Finalizare orală 🧨Deep 🧨69 🧨Dacă aveți și alte propuneri le aștept cu drag , dar in limita bunului simt . 🥰 PROGRAM - 10:00-22:00. (Lucrez pe baza de programari) ❌Confirmarea se face cu 30 de minute inainte ❌ 📍 LIVIU REBREANU 173 1 5 Link spre comentariu
alecs30 Reputație: -38 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Ooohooo ce dulceata noua de fata avem în capitala Banatului , trebuie neapărat sa trec sa te întâlnesc fiindcă ești tare frumoasa și esti ce trebuie. Referitor la fantezii am eu unele sper sa mi le poți îndeplini consider ca sunt în limita bunului simț😃 . Te sărut 💋 abia aștept sa te întâlnesc și sa dau frumos în curuletul ala fain😋😍 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2022 La 16.04.2022 la 19:31, Alinaaa2000 a spus: Bună, dragilor. ❤️ M am gandit să vă fac o vizită scurtă înainte de sărbători..si totodata sa vin să iau cozonacul de la @Cozonac7 🤣🤣🤦🏻♀️ De luni (18.04) , voi fi disponibilă . ❤️ Pai ce facem ... 😡😡 Ca sunt gelos ...atunci numai @Cozonac7 sa te viziteze ...sa faceti de ale guri impreuna ...ca eu imi caut alta mandra 😉😉 2 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 1 minut, povestitorul a spus: Pai ce facem ... 😡😡 Ca sunt gelos ...atunci numai @Cozonac7 sa te viziteze ...sa faceti de ale guri impreuna ...ca eu imi caut alta mandra 😉😉 Pai trebuie sa fac cozonac..sa belesc un miel si sa vopsesc oua, te bagi tu la vopsit? 😋🤣 2 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 2 minute, Alinaaa2000 a spus: Pai trebuie sa fac cozonac..sa belesc un miel si sa vopsesc oua, te bagi tu la vopsit? 😋🤣 Nu ...ca nu am fost etichetat 🤪🤪🤪 1 Link spre comentariu
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Ce mai gospodină De frumusețe plină Oua înroșește De albuș le golește Cozonac frământă Pe noi ne încântă Apoi ne poftește Cu trupu-i ne servește Are un trup gustos Cu mare folos Ea îl folosește Când mielul belește Cu a ei finețe Mare politețe N-am mai ajuns la ea Anainte de-a pleca Vreau să-mi cer iertare Pentru împărtășire Când la noi se n-toarce Nu îi voi da pace Acum spovedești Timișeni iubești In prag de sărbătoare Să fie cu eiertare Mulți pupici🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 18, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 18, 2022 3 hours ago, povestitorul said: Pai ce facem ... 😡😡 Ca sunt gelos ...atunci numai @Cozonac7 sa te viziteze ...sa faceti de ale guri impreuna ...ca eu imi caut alta mandra 😉😉 Nu fi gelos, fii ingenios! Mergi cu drob știi bine că e fată faină Alina 😉 2 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 24 minute, Cozonac7 a spus: Nu fi gelos, fii ingenios! Mergi cu drob știi bine că e fată faină Alina 😉 E , e ...si caterincoasa 😂😂😂...mi a zis ca imi rup coatele prin tari straine 🤣🤣...i am aratat ce maini de pianist am 🤪🤪🤪🤪 Dar chiar m am enervat ...nu tu o eticheta , o mentionare ...nimic Probabil ca nu scriu poiezii 🤔🤔🤔 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Nu fi gelos, fii ingenios! Mergi cu drob știi bine că e fată faină Alina 😉 @povestitorul sa vii la vopsit ouăliliiiiii ca drob nu mananc🤣🤣🤣🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
Vizitator ioann03 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 2 minute, Alinaaa2000 a spus: @povestitorul sa vii la vopsit ouăliliiiiii ca drob nu mananc🤣🤣🤣🤣🤣 Păcătoasă mică tot nu am ajuns să te *pedepsesc* Acu' în săptămâna mare ....e cu iertare 😅😅 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 In curand va trebui sa ii strigi pe fiecarare pe rand sa vina la iubire😁, cum se strigau gainile pe vremuri.😆 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 47 minutes ago, unsuflet said: In curand va trebui sa ii strigi pe fiecarare pe rand sa vina la iubire😁, cum se strigau gainile pe vremuri.😆 Pai nu se oferă iubire in domeniul asta...și atunci de ce i-ar striga pe băieți sa vina la iubire? cred că ai vrut să zici mai degrabă să îi strige la prostit că sa le i-a banii din buzunare și din conturi 😂 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 27 minute, Magnificul0 a spus: Pai nu se oferă iubire in domeniul asta...și atunci de ce i-ar striga pe băieți sa vina la iubire? cred că ai vrut să zici mai degrabă să îi strige la prostit că sa le i-a banii din buzunare și din conturi 😂 Iubire =sexoleala pt mine, futai pe romaneste dar urat cuvant. Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 47 minute, Magnificul0 a spus: strige la prostit că sa le i-a banii din buzunare și din conturi 😂 Asta sa fie paguba ...ca ii dau cu buna credinta 😂😂😂😂 Intr o zi o sa iti explic cum circula banul in economie....asa ca ciuleste urechile ...sau casca ochii 🤣🤣 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 6 minutes ago, povestitorul said: Asta sa fie paguba ...ca ii dau cu buna credinta 😂😂😂😂 Intr o zi o sa iti explic cum circula banul in economie....asa ca ciuleste urechile ...sau casca ochii 🤣🤣 Pe droguri, țigări și femei nu e așa de bine sa circule banii prea mult (spre deloc) în economie...și apoi nu vezi ce fițe și beșini își i-au fetele din domeniul asta după ce dau de niste bani... 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Aprilie 18, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Aprilie 18, 2022 3 hours ago, povestitorul said: E , e ...si caterincoasa 😂😂😂...mi a zis ca imi rup coatele prin tari straine 🤣🤣...i am aratat ce maini de pianist am 🤪🤪🤪🤪 Dar chiar m am enervat ...nu tu o eticheta , o mentionare ...nimic Probabil ca nu scriu poiezii 🤔🤔🤔 Îi cânți un cântecel(la pian) și totul o să fie bine 😇 Dar să-i duci fetei și drob. Dacă nu-l mănâncă ea, îl mănânc eu :) că de bomboane sunt sătul 😂 1 2 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2022 1 oră în urmă, Magnificul0 a spus: Pe droguri, țigări și femei nu e așa de bine sa circule banii prea mult (spre deloc) în economie...și apoi nu vezi ce fițe și beșini își i-au fetele din domeniul asta după ce dau de niste bani... Atunci ...schimbam ...pe hormoni , dildo uri ( jucari ) sau din cand in cand ...bagam o vizita la cate un ...trans 😂😂😂 ...minim 19 cm lungime( pula ) ...🤣🤣 Fiecare cu ale lui 🤪🤪🤪 Noi sa fim sanatosi 😅😅 3 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Bună dimiii❤️ Disponibilă până la 22:00. ☎️ 0721601274 📍Liviu Rebreanu 173 1 6 Link spre comentariu
Vizitator ioann03 Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Acum 15 ore, unsuflet a spus: Iubire =sexoleala pt mine, futai pe romaneste dar urat cuvant. Atat de bine se aseamănă cu Lucas al nostru .. mda iubire inghinală .. cred că ne-am dori puțin mai mult magnifice unii dintre noi cel puțin .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum