george333 Reputație: 1142 Postat Februarie 4, 2014 Oras:bucale Oras:bucale Postat Februarie 4, 2014 se afla pe str. Harghita 59- iesirea spre Odorhei, pe partea stanga, la etaj.este un club topless de striptease.contracost se poate obtine o sesiune de private lap dance, care include si masaj erotic.pretul poate ajunge la 300-500 de lei.sunt si fete care vorbesc romaneste, din care poti alege una-doua.e destul de popular printre localnici si e cam singurul din oras, din ce stiu eu. nu mi s-a parut ca merita banii, asa ca nu va pot oferi o recenzie.o sa beau mai mult data viitoare.
totom Reputație: 35 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 9, 2014 300 - 500 lei for how long time and what are included? Let me know moreThank you
george333 Reputație: 1142 Postat Februarie 10, 2014 Oras:bucale Oras:bucale Autor Postat Februarie 10, 2014 90 minutes, some drinks and erotic massage in a private space closed with curtains
nitrox Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2016 Postat Septembrie 18, 2016 Nici vorba de asa ceva. Locatie destul de nasoala nota 4,5-5O singura fata de nota 6 maxim!A cerut 100 ron pentru un lap dance pe care l-a executat plictisita pe o masa intr- un separeu nici vorba de dans in poala. A refuzat categoric sa faca mai mult nici macar nu s-a dezbracat!In rest...preturi de club de noapte pentru bauturi. Daca vreti sa evitati o experienta total neplacuta,nici nu va ganditi sa intrati in bodega aia...
george333 Reputație: 1142 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:bucale Oras:bucale Autor Postat Septembrie 29, 2016 s-o mai fi schimbat in 2 ani....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum