LexZz Reputație: 62 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Am vizitat o si eu pe Eva Am inceput cu un preludiu frumos, sarutari pe corp , apoi a trecut la ON (limbi pe 🍆...tot ce trebuie ) Aspect - 10 , are un chip frumos , iar 🍑 face toti banii ON - 10 + NP - 9 , am incercat vreo 4 pozitii GFE - 9 Igiena - 10 , cat m am dus eu sa fumez dupa ce am terminat , s a dus imediat sa faca un dus Locatie - 10 Clar de revenit ! Ps : Si acum iti simt parfumul Eva.. 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 8, 2023 GFE inexistent căci lipsește FK. Voi menționa asta de fiecare dată când voi vedea note sau ea își pune anunțul cu GFE și lipsă FK în servicii. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 31 minute, Criticul a spus: GFE inexistent căci lipsește FK. Voi menționa asta de fiecare dată când voi vedea note sau ea își pune anunțul cu GFE și lipsă FK în servicii. Ce mișto e să-ți vezi de treaba ta! Îți mai rămâne și timp liber! Te pup! Dar nu pe buze, că nu am așa servicii ♥️😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 ore, LexZz a spus: Am vizitat o si eu pe Eva Am inceput cu un preludiu frumos, sarutari pe corp , apoi a trecut la ON (limbi pe 🍆...tot ce trebuie ) Aspect - 10 , are un chip frumos , iar 🍑 face toti banii ON - 10 + NP - 9 , am incercat vreo 4 pozitii GFE - 9 Igiena - 10 , cat m am dus eu sa fumez dupa ce am terminat , s a dus imediat sa faca un dus Locatie - 10 Clar de revenit ! Ps : Si acum iti simt parfumul Eva.. Mulțumesc! O zi minunată să ai♥️ Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 3 minute, EvaRiver a spus: ... Te pup! Dar nu pe buze, că nu am așa servicii ♥️😘 La FK folosești limba... nu pupici 😛 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 minut, Criticul a spus: La FK folosești limba... nu pupici 😛 Da? N-am știut... Dacă e cu limba, atunci am să introduc în servicii😭 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Sper ca atunci când mergi la restaurant și comanzi o supă să nu ti se dea și lingură, atunci îți vei aminti ce elemente fac diferența dintre atitudinea pro-client (pe care o ai din ce văd din recenzii) și GFE (care îți lipsește). Deși nu crezi, îmi ești simpatică... altfel aș fi fost mult mai agresiv. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Acum 58 minute, Criticul a spus: Sper ca atunci când mergi la restaurant și comanzi o supă să nu ti se dea și lingură, atunci îți vei aminti ce elemente fac diferența dintre atitudinea pro-client (pe care o ai din ce văd din recenzii) și GFE (care îți lipsește). Deși nu crezi, îmi ești simpatică... altfel aș fi fost mult mai agresiv. Te pup 😚 O zi frumoasă să ai♥️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Partajează Postat Septembrie 8, 2023 Pentru azi nu mai am loc disponibil ♥️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Mulțumesc pentru vizite! Vă pup și să ne vedem cu bine 🍷♥️✨ https://onlyfans.com/evaaaonly Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Bună! Mă găsiți la birou începând cu ziua de mâine (26.09 - loc disponibil 18:30-20:30)♥️ Vă pup și vă aștept cu drag 😚 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2023 Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Locuri disponibile pe azi 0❤️ Miercuri: 10:30-19:00 Confirmare/Anulare cu 1 oră înainte! NU PRIMESC CU MĂRIMI MARI! ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚII! NU ACCEPT PERSOANE CU ACCESORII,NU RĂSPUND LA MESAJE ȘI NUMERE PRIVATE. Servicii: oral P/N în funcție de igienă, normal doar protejat, 69, diferite poziții, GFE, masaj de relaxare🥰 200 - 30 min / 400 - 60 min PUPICI Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Disponibilă până la 20:00 ♥️ ❌Locația Rivers, confirmare/anulare cu o oră înainte. Programare doar WhatsApp ❌ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 VĂ ROG SĂ LUAȚI ÎN CALCUL CĂ POATE FI AGLOMERAT. NU POT DECALA PROGRAMARILE MAI MULT DECÂT 10-15 MIN. ÎN CAZ DE ÎNTÂRZIERE MAI MULT DE 15 MIN PROGRAMARILE DE 30 MIN SE ANULEAZĂ, IAR CELE DE 1H RĂMÂN 30 MIN. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Disponibilă 10:30-18:00♥️ ❌Locația Rivers, confirmare/anulare cu o oră înainte. Programare doar WhatsApp ❌ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 ❌Vineri - indisponibilă!❌ ♥️Sâmbătă/Duminică - 11:00-19:00 ♥️ Locația Rivers, bulevardul Chimiei 7b. Programare doar WhatsApp, confirmare/anulare cu o oră înainte! Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 29, 2023 Sper că te găsesc luni, marți sau miercuri.🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2023 Partajează Postat Septembrie 29, 2023 Acum 1 oră, mayert77 a spus: Sper că te găsesc luni, marți sau miercuri.🤗 Mă găsiți până miercuri inclusiv ♥️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2023 Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Pentru azi câteva locuri disponibile ❌ Locația Rivers, bulevardul Chimiei 7b. Programare doar WhatsApp, confirmare/anulare cu o oră înainte! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 ✨ Ore disponibile pentru azi: 0 ✨ Locația Rivers, bulevardul Chimiei 7b. Programare doar WhatsApp, confirmare/anulare cu o oră înainte! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Ore disponibile pentru azi: 17:00,18:00 ♥️ Locația Rivers, bulevardul Chimiei 7b. Programare doar WhatsApp, confirmare/anulare cu o oră înainte! ❌Ultimele 3 zile❌ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Din motive personale astăzi nu voi fi disponibilă! Vă pup și ne vedem mâine ♥️😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Ultima zi: 12:00-18:00 Locația Rivers bulevardul Chimiei 7 b, confirmare sau anulare cu o oră înainte. Programare doar WhatsApp. https://onlyfans.com/evaaaonly NU PRIMESC CU MĂRIMI MARI! ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚII! NU ACCEPT PERSOANE CU ACCESORII,NU RĂSPUND LA MESAJE ȘI NUMERE PRIVATE. Servicii: oral P/N în funcție de igienă, normal doar protejat, 69, diferite poziții, GFE, masaj de relaxare🥰 200 - 30 min / 400 - 60 min PUPICI 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Mulțumesc pentru vizite! Vă pup și să ne vedem cu bine 🍷♥️✨ https://onlyfans.com/evaaaonly Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2023 Partajează Postat Octombrie 15, 2023 🔞😉Hey, bună! Disponibilă în Iași începând cu 17.10(Marți)😉🔞 Raspuns la mesaje primiți luni. 🍂Duminică frumoasă 🍂 Link spre comentariu
Postări Recomandate