Sari la conținut

♥️ Noua in oras - ♥️0755642081

Postări Recomandate

Postat

Am fost la ea,  e draguta femeia  , respecta programarea- da , curatenie - da , atat ea cat si apartamentul ei , un mare plus la actiune, face oralul cat vrei tu , nu se intinde dupa prez dupa 10 secunde ca si altele plus ca il face incet si apasat, asa cum trebuie , mega placut , nu m-am simtit nici grabit .. pentru mine e ce trebuie, are un cur cand se pune capra hmm bun rau .. e de pastrat, sper sa mai stea pe aici .. daca ar mai adauga in meniu si CIM ar fi beton gagica 

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:cluj napoca
Postat

Deea, ca si colegul, asta voiam sa te intreb/sa-ti cer si eu. Ce zici, bagi CIM in meniu?

Parca nu e completa o oferta fara CIM.

• Oras:Cluj
Postat
Acum 5 ore, Joe_Kenda a spus:

Am fost la ea,  e draguta femeia  , respecta programarea- da , curatenie - da , atat ea cat si apartamentul ei , un mare plus la actiune, face oralul cat vrei tu , nu se intinde dupa prez dupa 10 secunde ca si altele plus ca il face incet si apasat, asa cum trebuie , mega placut , nu m-am simtit nici grabit .. pentru mine e ce trebuie, are un cur cand se pune capra hmm bun rau .. e de pastrat, sper sa mai stea pe aici .. daca ar mai adauga in meniu si CIM ar fi beton gagica 

Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept. Te pup

Postat
Acum 3 ore, carlos_cj a spus:

Deea, ca si colegul, asta voiam sa te intreb/sa-ti cer si eu. Ce zici, bagi CIM in meniu?

Parca nu e completa o oferta fara CIM.

Îmi pare rau ,dar nu fac CIM. 

Postat

Salut! Dimineata la ce ora incepi programul? Ca, din cate imi dau seama, nu prea sunt sanse in prima parte a zilei.

Postat
Acum 8 ore, sweetmind a spus:

Pana cand te putem vizita la Cluj? Saptamana viitoare pe sfarsit?

Buna. Nu știu sigur. Inca nu mi'am făcut un plan . Oricum,cu câteva zile înainte să plec ,anunt aici.

Postat
Acum 5 ore, carlos_cj a spus:

Salut! Dimineata la ce ora incepi programul? Ca, din cate imi dau seama, nu prea sunt sanse in prima parte a zilei.

Buna. Nu sunt șanse deloc în prima parte a zilei 😂. Nu sunt matinala ,deloc. De la ora 13-14 incep . Îmi pare rau.

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Deeea5991 a spus:

Buna. Nu sunt șanse deloc în prima parte a zilei 😂. Nu sunt matinala ,deloc. De la ora 13-14 incep . Îmi pare rau.

😭 O sa-mi fac cumva timp sa te vizitez dupa-amiaza. Doar sa mai ramai un pic prin Cluj.

• Like 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat
Acum 37 minute, Deeea5991 a spus:

Buna dimineața! Disponibila de la 16:30 până la 22:00! Pupici!! 

Bună dimineața-i la ora două când pleacă ultimul client.  :))

La 15,00, nu prea.

• Telefon: erotyke
  • Telefon: erotyke
Postat

Oare la PM răspunzi? 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...