Sari la conținut

Pentru 3 zile in oras 0748349849

Postări Recomandate

• Telefon: 0761625819
  • Oras:Hnedoara
Postat

De Lori ce mai știți colegi?

• Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
Postat

Am vazut ca a reaparut anuntul dar cu poze noi! Pare ca s-a ingrasat putin!!

• Oras:Deva
Postat

Și ați fost la ea?I-mi puteți da niște detalii

despre servicii,dacă ați fost acum recent,as vrea să o încerc și eu

Postat

Eu am fost de cateva ori, oral bun cu deep, se descurca chiar bine din punctul meu de vedere!

Anal face cum vrei, in toate pozitile, nu se eschiveaza ii chiar fain! Normal nu am facut ca na , 150 ron cu anal! 

• Oras:peste tot
Postat

Deep-ul numai cu prezervativ il face si nu face finalizare orala , face un pic fara si hat sa puna prezervativul ii e frica sa nu iti dai drumul la ea in gura , probabil au fost care nu au tinut cont de dorintele ei

Postat

Normal ca îi place pula,doar îi excorta,ma intereseseaza cum se mișcă în pula și cum geme,că am fost la unele parcă dădeam în păpușă gonflabila 

Postat

Salut colegii ați fost careva de curând la ea,eu nu am apucat și nu am prins-o liberă,i-mi puteți spune detali de acțiune? 

Postat

Salut colegii,ați mai fost careva la Lori,sau țineți numai pentru voi,😅😅😅,nu mai scrie nimeni nici o recenzie?

Postat

Salutari, doar ce am vb cu ea. A schimbat locația din Deva (zona unicarm Kogălniceanu). Tarifele au rămas aceleași : 100 fin, 150 fin cu anal, 200 ora.... 

Dacă reușesc sa scap de acasă ii fac rapid o vizită ca este libera momentan orele astea. 

Zi frumoasă și spor la ciocanit

Postat

Ce dor i-mi este sa mai merg la ea,abia aștept să merg la ea, până atunci îmi mai fac pofta cu recenzi de la alți 

Postat

A mai fost careva la ea,am citit si am vazut ca are recenzi bune,dar acum de ceva vreme nu mai scrie nimeni nimic,si am vazut ca a revenit,ca as vrea sa o vizitez si eu ,dar nu pune nimeni o recenzie

Postat

Eu am fost de 2 ori la ea. Nu o sa mai merg ca nu imi place oralul. Ma agata cu dintii si nu prea e placut. Prima data am zis: hai treaca mearga. Dar si a doua oara a fost la fel.

Postat

Buna claus1234 oralul ne protejat il face destul de putin daca ii zici continua intradevar e putin mai hard , dupa ce pune prezervativul face deep si acolo e mai soft probabil sa nu rupa prezervativul , dar daca ii zici face mai soft , in schimb la anal nu comenteaza poti sa dai ca surdul in doba

Postat

Am vizitato si eu,si i-am bubuit gaurile bine,oral bun,la normal iam dat in toate pozitile,si la anal la fel,se vede ca ii place pula,ii place sa se futa si in cur si pizda😋iam bagat sarpele in toate gaurile,la anal ce bine se simte cand io bagi toata😋

• Like 1
  • Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat

Eu tot sun și încerc sa iau legătura cu ea și pe wapp și telefonic și nimic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...