Sari la conținut

šŸ’„Renesmee 0730494833

Vizitator renesmee

Postări Recomandate

Reputație: 1747
Postat

Buna dragilor.Voi mai fi in Bucuresti pana Joi inclusiv.šŸ¤—

Astazi voi fi disponibila pana in ora 19.00 šŸ¤—

Programul pentru zilele viitoare esteĀ 11.00-19.00 šŸ’œ

PupicišŸ¤—šŸ˜˜šŸ˜˜

Postat

Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele:

+ un Ā updateĀ 

Ā ā™”-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena )

ā™”-Sex normalĀ protejat( nu existaĀ neprotejat)

Ā ā™”-Girl Friend Experience

ā™”-69Ā 

ā™”cunni

ā™”anni doar pasiv

ā™” fk ( doar daca igiena orala este buna)

Obligatoriu folosirea apei de gura šŸ’œ

ā™”sex intre saniĀ 

ā™”cobĀ 

ā™”-+Mici alte fantezii.Ā  Ā  Ā 

ā˜†ā˜†Ā  CadoulĀ  ā˜†ā˜†

Ā  ā™” 6000 lei oraĀ 

šŸ’„Cadoul doresc sa fieĀ lasatĀ discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenanteĀ de ambele parti .Ā 

šŸ’„Ā  Ā Programarile se fac doar prinĀ Whatsapp:0730494833

šŸš«Va rog ,nu incercatiĀ sa va reprogramati de pe alte numere ,daca eu nu doresc sa ne reintalnim . Bateti drumul degeaba pana la locatie si este pacat de timpul meu si al vostru sa il irosim.Ā  Am dreptul sa imi selectez clientii.

šŸš«Nu incercati sa va programati pe p.m in speranta ca veti avea intaietate sau ca veti fi tratati diferit. Nu iau programari absolut deloc pe p.m.Ā 

šŸ’„Va rog sa imi confirmati programarileĀ cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate .Ā 

šŸš«Va rog sa imi respectati timpulĀ  , asa cum si eu vi-l respect pe al vostru .Ā 

šŸ’„Locatia se afla la 5 minute de Mall Vitan

Ā Daca igiena corporala nu corespundeĀ așteptărilor mele ,Ć®ntĆ¢lnirea se va incheia .Ā 

šŸ”“Ā Limita minima de varsta este de 30 ani

Daca nu va incadrati in categoria varstei, va rog sa nu va programati pentru ca veti aveaĀ parte de un refuz in momentul intalnirii.Ā 

ā›”Ā  EXCLUSĀ ā›”

āŒALCOOL/ ALTEĀ SUBSTANTEĀ āŒHALUCINOGENEĀ šŸ”

āŒANAL;Ā 

āŒCIM;COF

āŒĀ NORMAL NEPROTEJAT

Nu ma mai intrebati despre servicii,program, cadou etc. Le aveti pe toate aici actualizate ! MultumescĀ .

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Dragilor , vizita mea s-a incheiat.šŸ’œ

Ne revedem incepand cu 12 Iunie , Luni mai exact . Pupici šŸ¤—

Ā 

Ā  Ā 

Postat

Ești cu adevărat superba! Si ce vesti minunate ne dai. Așteptăm să vină 12 iunie!šŸ’„šŸ’„šŸ’„

Reputație: 50
  • Oras:Bucureşti
Postat

Salut fraților,
Ā 

Sunt fericit! šŸ˜
Ā 

Mi-am Ć®ndeplinit unul dintre visurile mele! Pot muri Ć®n pace acum. šŸ˜…

(Ǝmi cer scuze Ć®n avans dacă traducerea este nepotrivită pentru anumiți termeni šŸ˜….)

Ā 

După cĆ¢teva discuții cu cele două fiice preferate ale mele, Cezara și Alexandra, am realizat trio-ul visurilor mele. šŸ„³
Ā 

De fapt, aceasta a fost a doua Ć®ntĆ¢lnire cu Alexandra și Cezara Ć®n această săptămĆ¢nă, a fost fabulos, mai bine decĆ¢t Ć®n visurile mele!
Ā 

Cezara, o blondă superbă, cu un corp atletic și perfect, Alexandra, bruneta superbăĀ cu o talie de viespe și o bust generos... amĆ¢ndouă splendide! šŸ˜
Ā 

Nu scriu adesea astfel de trăiri, deoarece consider că unele experiențe sunt intime, dar Ć®mi permit să scriu acest mesaj, mai mult pentru mine și pentru a-mi aminti de aceste momente! Mai ales cĆ¢nd voi Ć®mbătrĆ¢ni și voi deveni senil šŸ˜‚. Și apoi, să ai un trio cu o blondă și o brunetă precum Cezara și Alexandra merită un astfel de post.šŸ˜
Ā 

Prima mea experiență de trio cu ele a avut loc acum 3 săptămĆ¢ni, nu eram prea confortabil, chiar dacă le cunoșteam bine, pentru că nu eram sigur dacă există acea ā€œdeclicā€ sau compatibilitate de care vorbesc.
Ā 

ƎntĆ¢lnirea a avut loc la Cezara, Ć®n cele din urmă am venit cu Alexandra, ea voia să vină un pic mai devreme să o cunoască pe Cezara, dar a avut dificultăți Ć®n a găsi intrarea šŸ˜›.
Primele discuții au fost foarte relaxante și, ca de obicei, Cezara știe cum să pună pe toată lumea la ease. Chimia s-a declanșat imediat Ć®ntre Cezara și Alexandra, este clar că se simpatizează reciproc și se complimentează unul pe celălalt. La sosirea mea, mă duc să fac o baie și le las timp să vorbească... vreau să spun, "treburi de femei" šŸ˜…. Ǝmi iau timpul să fac o baie puțin mai lungă și mă duc Ć®n sufragerie unde se află Alexandra și Cezara. Ǝn acel moment, Ć®nțeleg că totul merge bine și că lucrurile ar trebui să decurgă bine šŸ˜. Alexandra se pregătește la rĆ¢ndul ei și mă duc Ć®n cameră cu Cezara, vă mărturisesc că Ć®n acel moment Ć®ncep să simt presiunea pe măsură ce așteptăm pe Alexandra, dar mă bucur de moment cu Cezara, sărutĆ¢ndu-ne pasional. Alexandra ni se alătură, amĆ¢ndouă sunt Ć®mbrăcate sexy... eu gol ca un vierme šŸ˜‚. Lucrurile se Ć®ntĆ¢mplă natural, fără mecanisme, ne sărutăm pe rĆ¢nd, Cezara și Alexandra se sărută, visul devine realitate šŸ˜. După cĆ¢teva minute petrecute să ne sărutăm și să ne privim Ć®n oglinda camerei, iau inițiativa de a face un cunnilingus Alexandrei, scoČ›Ć¢ndu-i chiloții Ć®n timp ce ele se sărută. Apoi fac același lucru și cu Cezara... să nu existe invidii šŸ˜.

Ele decid să se ocupe de mine și mă sug Ć®n același timp, sărutĆ¢ndu-se din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd, vă las să vă imaginați scena.

Ā 

Apoi, se creează mai multe combinații, preludii de vis, mă bucur de momentul acesta, Ć®l savurez. Creierul meu are dificultăți Ć®n a gestiona tot ceea ce se Ć®ntĆ¢mplă, mai ales cu oglinzile din fața mea unde pot vedea scena din diferite unghiuri šŸ˜›. După aproximativ o jumătate de oră și cu creierul Ć®n fierbere, Ć®i cer Alexandrei să vină peste mine ca să facem un 69 cu Cezara și Alexandra care mă sugeau Ć®n același timp. Ǝn timp ce mă sug simultan, Ć®i devorez posteriorul Alexandrei. După cĆ¢teva minute, Ć®i cer lui Cezara să mă termine și cei care o cunosc pe Cezara știu despre ce vorbesc, cel mai bun CIM din viața mea, pur și simplu, cu privirea Alexandrei care se ridică deasupra mea și privește scena, impresionată de performanța lui Cezara. šŸ˜›
Ā 

A doua oră a fost mai axată pe preludiu și tandrețe, mă bucur de fiecare moment, ne sărutăm, ne Ć®mbrățișăm, le devorez amĆ¢ndouă fundurile Ć®n același timp, o nebunie! La un moment dat, rulează clipul lui Malone / Rockstar și se potrivește bine cu experiența Ć®n desfășurare. Nu reușesc să termin Ć®n această a doua sesiune, știam asta pentru că am nevoie de mai mult timp, dar nu contează, prefer preludiul sau actul sexual Ć®n locul ejaculării.

Ǝncheiem acest moment fabulos și profit de ocazie pentru a o duce pe Alexandra acasă.

Ne scriem, ne mulțumim reciproc și le Ć®ntreb dacă pot organiza o altă Ć®ntĆ¢lnire cĆ¢nd voi reveni. Ele sunt de acord și confirmă astfel acest trio! šŸ¤—

Ā 

Trec două săptămĆ¢ni și ne Ć®ntĆ¢lnim din nou, Ć®n aceeași zi, la aceeași oră, o coincidență. šŸ˜…

De data aceasta o iau pe Alexandra de acasă, ea coboară Ć®ntr-o pereche de blugi și un tricou care Ć®i evidențiază sĆ¢nii... Ć®ncepe perfect. šŸ˜

Ajungem la Cezara. Salutările de rigoare și cordiale, știind ce va urma. šŸ˜›
Ā 

De data aceasta, faptul că știam că ele doresc să se revadă m-a făcut să mă simt mai liniștit și am profitat la maximum. Ne așezăm și Ć®ncerc să prepar o specialitate franceză, "Kir Royal", dar nu găsesc ā€œcrĆØme de cassisā€, așa că optez pentru un sirop care face treaba. Pregătesc băuturile, facem cinste. Trebuie să Ć®mi Ć®mbunătățesc nivelul de limba romĆ¢nă, Ć®ncă am dificultăți Ć®n a mă exprima și asta limitează puțin conversațiile noastre, dar esențialul este acolo, sunt fericit să le revăd.

Merg să iau o duș și cĆ¢nd mă Ć®ntorc, mă apropii de Cezara Ć®n timp ce Alexandra se pregătește. Vederea lui Cezara și felul Ć®n care mă sărută mă pune deja Ć®ntr-o stare de atenție šŸ˜…, Cezara Ć®mi face observația că nu este foarte gentleman din partea mea și că ar trebui să așteptăm pe Alexandra. šŸ˜›

Alexandra sosește, ne privim Ć®n ochi, mă bucur de acest moment, ne sărutăm Ć®n trei, le ating și mă joc cu chiloții lor, o adevărată bucurie. Fără să stau prea mult pe gĆ¢nduri, am dorința de a-i scoate chiloții Alexandrei și de a-i devora posteriorul Ć®n timp ce ea sărută pe Cezara. Apoi o invit pe Alexandra să se Ć®ntindă pentru ca Cezara să preia ștafeta Ć®n timp ce mă ocup eu să Ć®i devorez posteriorul lui Cezara. Alexandra mă privește din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd Ć®n timp ce mă ocup de Cezara și Cezara se ocupă să facă un cunnilingus Alexandrei, este perfect. După cum era de așteptat, se formează mai multe combinații, dar totul se Ć®ntĆ¢mplă natural, fără a calcula, Ć®n funcție de starea de moment. După un timp, Ć®i cer Alexandrei să mă lase să o penetrez, ea se pregătește și o iau Ć®n picioare pe comodă. Apoi Ć®i cer să mă ocup de Cezara Ć®n stil doggy.

Cer o pauz

ă... "Kir Royal"-ul așteaptă și se Ć®ncălzește šŸ˜…. Ne revenim, fiecare face o dușă răcoritoare. Ǝn timp ce Cezara se spală, profităm de cĆ¢teva intimități cu Alexandra jucĆ¢ndu-ne Ć®n fața oglinzii și invers, cu Cezara cĆ¢nd Alexandra pleacă să facă duș. Ne Ć®ntoarcem Ć®n dormitor și ele decid să mă sugă Ć®n același timp, această imagine cu cele două guri Ć®n mișcare pe lungul penisului meu mă face nebun. Decid să o penetrez din nou pe Alexandra Ć®n picioare, apoi mă Ć®ntind și o iau pe Alexandra Ć®n timp ce Ć®i devorez posteriorul lui Cezara, ele profită să se sărute Ć®n același timp, a fost o poziție pe care visam să o Ć®ncerc. Mi se pare că Cezara și Alexandra și-au lovit capetele cĆ¢nd am penetrat-o pe Alexandra puțin prea tare, nu sunt sigur, ele vor trebui să confirme. šŸ˜…

Ā 

Ajunsem aproape la cele două ore și hotărăsc să Ć®ncheiem pentru a avea timp să ne pregătim. A doua experiență a fost fenomenală și chiar mai bună decĆ¢t prima, sunt Ć®ncĆ¢ntat. Ǝn timp ce Alexandra pleacă să se pregătească profit și de ultimele momente pentru a admira corpul lui Cezara cu sĆ¢nii frumoși și a face cĆ¢teva Ć®mbrățișări. šŸ˜

Ā 

O duc pe Alexandra acasă și profit de ultimele clipe pentru a-i admira body-ul cu sĆ¢nii ei frumoși și pentru a o Ć®mbrățișa de cĆ¢teva ori. šŸ˜

Ā 

Cezara, Alexandra, vă iubesc, sunteți perfecte atĆ¢t fizic, cĆ¢t și prin atitudinea voastră. Celălalt vis ar fi să plecăm Ć®ntr-o mică vacanță Ć®mpreună. šŸ˜šŸ˜

Ā 

RomĆ¢ncelor... sunteți extraordinare! šŸ¤—šŸ˜˜

Ā 

Cu privire la prețurile acestor două Ć®ntĆ¢lniri, nu voi intra Ć®n detalii, să spunem că sunt Ć®n linii mari cele comunicate pe profilul lor. šŸ™‚

• Like 5
  • Confuz 1
  • Inimioara 1
Reputație: 810
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 46 minute, frero a spus:

Salut fraților,
Ā 

Sunt fericit! šŸ˜
Ā 

(Ǝmi cer scuze Ć®n avans dacă traducerea este nepotrivită pentru anumiți termeni šŸ˜….)

Ā 

După cĆ¢teva discuții cu cele două fiice preferate ale mele, Cezara și Alexandra, am realizat trio-ul visurilor mele. šŸ„³
Ā 

De fapt, aceasta a fost a doua Ć®ntĆ¢lnire cu Alexandra și Cezara Ć®n această săptămĆ¢nă, a fost fabulos, mai bine decĆ¢t Ć®n visurile mele!
Ā 

Cezara, o blondă superbă, cu un corp atletic și perfect, Alexandra, bruneta superbăĀ cu o talie de viespe și o bust generos... amĆ¢ndouă splendide! šŸ˜
Ā 

Nu scriu adesea astfel de trăiri, deoarece consider că unele experiențe sunt intime, dar Ć®mi permit să scriu acest mesaj, mai mult pentru mine și pentru a-mi aminti de aceste momente! Mai ales cĆ¢nd voi Ć®mbătrĆ¢ni și voi deveni senil šŸ˜‚. Și apoi, să ai un trio cu o blondă și o brunetă precum Cezara și Alexandra merită un astfel de post.šŸ˜
Ā 

Prima mea experiență de trio cu ele a avut loc acum 3 săptămĆ¢ni, nu eram prea confortabil, chiar dacă le cunoșteam bine, pentru că nu eram sigur dacă există acea ā€œdeclicā€ sau compatibilitate de care vorbesc.
Ā 

ƎntĆ¢lnirea a avut loc la Cezara, Ć®n cele din urmă am venit cu Alexandra, ea voia să vină un pic mai devreme să o cunoască pe Cezara, dar a avut dificultăți Ć®n a găsi intrarea šŸ˜›.
Primele discuții au fost foarte relaxante și, ca de obicei, Cezara știe cum să pună pe toată lumea la ease. Chimia s-a declanșat imediat Ć®ntre Cezara și Alexandra, este clar că se simpatizează reciproc și se complimentează unul pe celălalt. La sosirea mea, mă duc să fac o baie și le las timp să vorbească... vreau să spun, "treburi de femei" šŸ˜…. Ǝmi iau timpul să fac o baie puțin mai lungă și mă duc Ć®n sufragerie unde se află Alexandra și Cezara. Ǝn acel moment, Ć®nțeleg că totul merge bine și că lucrurile ar trebui să decurgă bine šŸ˜. Alexandra se pregătește la rĆ¢ndul ei și mă duc Ć®n cameră cu Cezara, vă mărturisesc că Ć®n acel moment Ć®ncep să simt presiunea pe măsură ce așteptăm pe Alexandra, dar mă bucur de moment cu Cezara, sărutĆ¢ndu-ne pasional. Alexandra ni se alătură, amĆ¢ndouă sunt Ć®mbrăcate sexy... eu gol ca un vierme šŸ˜‚. Lucrurile se Ć®ntĆ¢mplă natural, fără mecanisme, ne sărutăm pe rĆ¢nd, Cezara și Alexandra se sărută, visul devine realitate šŸ˜. După cĆ¢teva minute petrecute să ne sărutăm și să ne privim Ć®n oglinda camerei, iau inițiativa de a face un cunnilingus Alexandrei, scoČ›Ć¢ndu-i chiloții Ć®n timp ce ele se sărută. Apoi fac același lucru și cu Cezara... să nu existe invidii šŸ˜.

Ele decid să se ocupe de mine și mă sug Ć®n același timp, sărutĆ¢ndu-se din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd, vă las să vă imaginați scena.

Ā 

Apoi, se creează mai multe combinații, preludii de vis, mă bucur de momentul acesta, Ć®l savurez. Creierul meu are dificultăți Ć®n a gestiona tot ceea ce se Ć®ntĆ¢mplă, mai ales cu oglinzile din fața mea unde pot vedea scena din diferite unghiuri šŸ˜›. După aproximativ o jumătate de oră și cu creierul Ć®n fierbere, Ć®i cer Alexandrei să vină peste mine ca să facem un 69 cu Cezara și Alexandra care mă sugeau Ć®n același timp. Ǝn timp ce mă sug simultan, Ć®i devorez posteriorul Alexandrei. După cĆ¢teva minute, Ć®i cer lui Cezara să mă termine și cei care o cunosc pe Cezara știu despre ce vorbesc, cel mai bun CIM din viața mea, pur și simplu, cu privirea Alexandrei care se ridică deasupra mea și privește scena, impresionată de performanța lui Cezara. šŸ˜›
Ā 

A doua oră a fost mai axată pe preludiu și tandrețe, mă bucur de fiecare moment, ne sărutăm, ne Ć®mbrățișăm, le devorez amĆ¢ndouă fundurile Ć®n același timp, o nebunie! La un moment dat, rulează clipul lui Malone / Rockstar și se potrivește bine cu experiența Ć®n desfășurare. Nu reușesc să termin Ć®n această a doua sesiune, știam asta pentru că am nevoie de mai mult timp, dar nu contează, prefer preludiul sau actul sexual Ć®n locul ejaculării.

Ǝncheiem acest moment fabulos și profit de ocazie pentru a o duce pe Alexandra acasă.

Ne scriem, ne mulțumim reciproc și le Ć®ntreb dacă pot organiza o altă Ć®ntĆ¢lnire cĆ¢nd voi reveni. Ele sunt de acord și confirmă astfel acest trio! šŸ¤—

Ā 

Trec două săptămĆ¢ni și ne Ć®ntĆ¢lnim din nou, Ć®n aceeași zi, la aceeași oră, o coincidență. šŸ˜…

De data aceasta o iau pe Alexandra de acasă, ea coboară Ć®ntr-o pereche de blugi și un tricou care Ć®i evidențiază sĆ¢nii... Ć®ncepe perfect. šŸ˜

Ā 

De data aceasta, faptul că știam că ele doresc să se revadă m-a făcut să mă simt mai liniștit și am profitat la maximum. Ne așezăm și Ć®ncerc să prepar o specialitate franceză, "Kir Royal", dar nu găsesc ā€œcrĆØme de cassisā€, așa că optez pentru un sirop care face treaba. Pregătesc băuturile, facem cinste. Trebuie să Ć®mi Ć®mbunătățesc nivelul de limba romĆ¢nă, Ć®ncă am dificultăți Ć®n a mă exprima și asta limitează puțin conversațiile noastre, dar esențialul este acolo, sunt fericit să le revăd.

Merg să iau o duș și cĆ¢nd mă Ć®ntorc, mă apropii de Cezara Ć®n timp ce Alexandra se pregătește. Vederea lui Cezara și felul Ć®n care mă sărută mă pune deja Ć®ntr-o stare de atenție šŸ˜…, Cezara Ć®mi face observația că nu este foarte gentleman din partea mea și că ar trebui să așteptăm pe Alexandra. šŸ˜›

Alexandra sosește, ne privim Ć®n ochi, mă bucur de acest moment, ne sărutăm Ć®n trei, le ating și mă joc cu chiloții lor, o adevărată bucurie. Fără să stau prea mult pe gĆ¢nduri, am dorința de a-i scoate chiloții Alexandrei și de a-i devora posteriorul Ć®n timp ce ea sărută pe Cezara. Apoi o invit pe Alexandra să se Ć®ntindă pentru ca Cezara să preia ștafeta Ć®n timp ce mă ocup eu să Ć®i devorez posteriorul lui Cezara. Alexandra mă privește din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd Ć®n timp ce mă ocup de Cezara și Cezara se ocupă să facă un cunnilingus Alexandrei, este perfect. După cum era de așteptat, se formează mai multe combinații, dar totul se Ć®ntĆ¢mplă natural, fără a calcula, Ć®n funcție de starea de moment. După un timp, Ć®i cer Alexandrei să mă lase să o penetrez, ea se pregătește și o iau Ć®n picioare pe comodă. Apoi Ć®i cer să mă ocup de Cezara Ć®n stil doggy.

Cer o pauz

ă... "Kir Royal"-ul așteaptă și se Ć®ncălzește šŸ˜…. Ne revenim, fiecare face o dușă răcoritoare. Ǝn timp ce Cezara se spală, profităm de cĆ¢teva intimități cu Alexandra jucĆ¢ndu-ne Ć®n fața oglinzii și invers, cu Cezara cĆ¢nd Alexandra pleacă să facă duș. Ne Ć®ntoarcem Ć®n dormitor și ele decid să mă sugă Ć®n același timp, această imagine cu cele două guri Ć®n mișcare pe lungul penisului meu mă face nebun. Decid să o penetrez din nou pe Alexandra Ć®n picioare, apoi mă Ć®ntind și o iau pe Alexandra Ć®n timp ce Ć®i devorez posteriorul lui Cezara, ele profită să se sărute Ć®n același timp, a fost o poziție pe care visam să o Ć®ncerc. Mi se pare că Cezara și Alexandra și-au lovit capetele cĆ¢nd am penetrat-o pe Alexandra puțin prea tare, nu sunt sigur, ele vor trebui să confirme. šŸ˜…

Ā 

Ajunsem aproape la cele două ore și hotărăsc să Ć®ncheiem pentru a avea timp să ne pregătim. A doua experiență a fost fenomenală și chiar mai bună decĆ¢t prima, sunt Ć®ncĆ¢ntat. Ǝn timp ce Alexandra pleacă să se pregătească profit și de ultimele momente pentru a admira corpul lui Cezara cu sĆ¢nii frumoși și a face cĆ¢teva Ć®mbrățișări. šŸ˜

Ā 

O duc pe Alexandra acasă și profit de ultimele clipe pentru a-i admira body-ul cu sĆ¢nii ei frumoși și pentru a o Ć®mbrățișa de cĆ¢teva ori. šŸ˜

Ā 

Cezara, Alexandra, vă iubesc, sunteți perfecte atĆ¢t fizic, cĆ¢t și prin atitudinea voastră. Celălalt vis ar fi să plecăm Ć®ntr-o mică vacanță Ć®mpreună. šŸ˜šŸ˜

Ā 

Ā 

Cu privire la prețurile acestor două Ć®ntĆ¢lniri, nu voi intra Ć®n detalii, să spunem că sunt Ć®n linii mari cele comunicate pe profilul lor. šŸ™‚

care Alexandra?Ā  adica renesmee ?

Reputație: 50
Postat
Acum 2 minute, owic a spus:

care Alexandra?Ā  adica renesmee ?

DaĀ šŸ™‚

Postat

Dragilor , de Luni 12 Iunie voi prelua intalniriĀ pentru cateva zile šŸ¤—

Programarile se fac doar prin whatsapp

Va imbratisez šŸ¤—

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut!

Ā 

La sugestia unui coleg šŸ‘, am vizitat-o si eu pe Alexandra - bineinteles, asta nu inainte de a-i studia in amanunt pozele si recenziile de pe topicul ei šŸ˜.

Desfasurarea actiunii pe scurt:Ā 

Fiind pe foarte mare graba chiar inaintea intalnirii, am uitat sa o rog sa ma astepte imbracata. Dar parca citindu-mi gandurile, Alexandra m-a asteptat intr-adevar imbracata intr-o rochita de culoare inchisa si incaltata in pantofi cu toc eleganti.

M-a primit foarte zambareata si prietenoasa. Dupa ce am facut cunostinta, m-a invitat sa stam jos si m-a servit cu o apa la alegerea mea in vederea unei scurte socializari. Am fost foarte surprins de frumusetea chipului ei, avand in vedere ca in pozele de pe acest topic in mod evident nu putem vedea si acest amanunt atat de important, cat si de faptul ca si la corp este tot atat de frumoasa si pe gustul meu dupa cum imi formasem eu imaginea in mintea mea despre ea.

Dupa dusul de reimprospatare al meu (eu venind oricum gata dusat de acasa) si o scurta reimprospatare si a ei, am ajuns direct in pat unde am primit sarutari reale si din plin din partea ei (FK si DFK), imbratisari calde si mangaieri ca si preludiu. Simtindu-ma foarte atras din pdv sexual de ea, nu m-am putut abtine sa nu preiau initiativa si a incepe eu prin šŸ‘…šŸ‘… da-te temeinic si cu simt de raspundere šŸ¤­ urmate printr-un oral neprotejat din partea ei, care a fost intrerupt relativ repede de catre mine de frica finalizarii mult prea rapide, atentionat fiind ca nu face aceasta finalizare orala. Am optat pentru finalizarea in cursul NP, unde am facut o singura pozitie, si anume LOT (stiu ca am idei putine, dar fixe šŸ™‚) in timpul careia am primit sarutari din partea ei, si unde de asemenea nu am rezistat mult avand in vedere atractia sexuala foarte puternica simtita fata de ea. Sarutari din plin iar, dusat, vorbaraie si cam asta a fost!

As dori sa fac o mentiune speciala, si anume Alexandra este una dintre cele mai lipicioase si "cu tine acolo" fete in timpul actului sexual - lucru care conteaza enorm in a te ajuta la obtinerea unei finalizari puternice si foarte satisfacatoare. Nu e rece, nu e distanta - e cu tine si langa tine.

Ā 

Cateva detalii "tehnice" si impresii:

Ā 

Contact: 10 - pe whatsapp cu 2 zile inainte, raspuns prompt si comunicare lejera.

Locatie: 9 - la 5 min de Mall Vitan, undeva pe stradutele laterale, complex rezidential nou, apartament 2 camere, locuri de parcare usor de gasit pe acele stradute. Singura in locatie.

Igiena: 10 - a fetei, nu am avut nici o suspiciune desi am cercetat bine de tot cu šŸ‘… din dotare šŸ¤­. Parfumata si ingrijita maxim, mare punct pozitiv.

9 - a locatiei, scad un punct pentru lipsa paharelor pentru apa de gura si pentru lipsa vreunui deodorant in baie (nu e un capat de lume, dar ca sa fiu un pic carcotas šŸ˜). In rest - prosop curat, apa de gura, 2 geluri de dus, si in general curatenie impecabila atat in baie cat si in restul locatiei.

Alexandra: 10 - la fata, una dintre cele mai frumoase fete pe care le intalnim pe acest site. Tanara (24-25 de ani) si foarte atractiva din pdv sexual. Trasaturi fine, ochi caprui si parul negru si lung peste umeri, lasat desfacut tot timpul intalnirii fara sa-i fi cerut eu asta - iar parca mi-a citit gandurile. De mentionat machiajul care desi de bun gust, putin prea abundent fondul de ten, simtindu-se astfel putin neplacut in timpul saruturilor.

9 - la corp. Slim spre skinny exact cum imi place mie. Scad putin nota din cauza sanilor care desi sunt spectaculosi si de mare efect (si in mod sigur pe gustul a 99% dintre barbati) sunt oarecum in contrast cu trupul ei mic si firav. Eu unul oricum gasesc mai atractivi sanii de marime mica spre medie, preferinte personale, atat. De asemenea mai intalnim cateva tatuaje de bun gust pe spate si antebrate + o ā¤ļø tatuata in zona inghinala, pupata bine de catre mine šŸ™‚. Ca si inaltime undeva la 1.65-70m. Mani-pedi impecabile, dantura alba si curata. Mie unul imi place MULT, MULT de tot genul acesta de fata.

Atitudine/GFE: 9.5 - amabila, prietenoasa si foarte, foarte lipicioasa. Dupa cum am zis, este cu tine acolo in timpul actului sexual, te saruta (DFK real, initiat si sustinut de catre ea, ai ocazia sa-i "sugi" si sa te joci cu limba ei daca vrei šŸ™‚), te strange in brate, si in general se apropie de tine fara nici o retinere. Este totusi putin prea copilaroasa in comportament si se "prosteste" putin din dorinta de a se face placuta. Se simte asta si eu unul prefer totusi ca fata sa fie cat mai naturala in comportament si sa fie ea insasi, asa cum e ea in mod firesc.

ON: 8 - supt bine, cu incercari de deep si cu lins si supt oo-le din plin. Presiune si ritm bun. Atat ca am intrerupt-o repede avand in vedere faptul ca atunci cand o fata atat de frumoasa ti-o suge (bine-rau, nu conteaza), finalul precoce este iminent šŸ˜‚šŸ˜‚. Daca ar face si CIM ar fi de vis.

NP: 10 - am facut doar LOT (pozitia mea preferata), unde se misca foarte bine - energica si cu un anumit ritm exact pe gustul meu. Pasarica foarte stramta si care se simte extraordinar, nu a folosit lubrifiant. Te strange in ea ca o menghina. Finalizat puternic astfel si ramas cu un mic "handicap" in mers pentru restul zilei šŸ™‚. Spun inca o data, FK-ul deosebit si apropierea de tine fara nici o retinere in timpul actului sexual au ajutat enorm la obtinerea unui orgasm foarte, foarte puternic si satisfacator.

Cadou: 600/1h. O investitie foarte buna pentru sufletul meu si un raport calitate/pret excelent. Decat mai multe experiente ieftine si de calitate mai slaba, mai bine una singura dar memorabila.

In concluzie, in mod sigur una dintre cele mai bune experiente sexuale ale mele "ever", cu o fata care se pliaza foarte bine (desi nu in totalitate) pe nevoile si dorintele mele atat din pdv al fizicului cat si al atitudinii ei. De revenit in mod sigur.

Alexandra, mi-a facut o deosebita placere intalnirea cu tine. Fara retinere iti spun ca ai fost de vis, pentru mine unul cel putin.

Ā 

Te pup šŸ¤—šŸ˜˜šŸ˜˜

• Oras:Bucuresti
Postat

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Zilele trecute am revenit la locul 1 in top (pentru mine!) ā€“ @renesmee.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Deja dupa cateva intalniri ne stim mai bine, oricum intalnirile cu ea sunt superbe ca felling si intensitate, de data asta (cu FK inclus) - a fost o intalnire fabuloasa!:clap2

Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  M-a asteptat intr-o rochita neagra si foarte decoltata (mai iesea cate-un san din cand in candā€¦:shy:), cand am vazut-o am vrut sa fac gestul Simonei Halep cand castiga cate-un meci, dar cine mai avea timp de asa ceva???Ā :wink2

Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  De la usa am inceput cu mangaieri si sarutari, dorinta era ca cote maxime, m-am mai temperat putin cu o apa plata Ā si ceva discutii ā€“ chiar e o tipa foarte misto, poti discuta orice cu ea!Ā :bravo

Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Dupa dusul de rigoare, am trecut in camera de actiune, intr-un pat mare si confortabil si asa a inceput derularea scopului principal al vizitei. Ceea ce a urmat nu voi detalia (ca nici cuvintele astea nu pot reda ceea ce simti cateodata), dar ā€“ ca idee, a fost ceva care m-a dus dincolo de niste limite pe care creierul meu (care ma auto-saboteaza mai tot timpul :shocked) mi le impune.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Precizare: ceea ce mie-mi place maxim sau mi se pare sublim, unora li se poate parea placut sau obisnuit, prin urmare e chestie de compatibilitate si trairi personale, de-aia recenziile astea sunt clar subiective - asa cum este si normal, chiar nu analizam niste persoane (nici n-am avea competente ā€“ majoritatea, desi unii asa cred).

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Reiau, actiunea s-a derulat natural si fara scenarii preconcepute, trecere fluida de la o pozitie la alta pana la explozia finala, unde am ramas imbratisati si ne-am mai sarutat o vremeā€¦

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Si cateva note:

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Locatia: 9 ā€“ apartament frumos si curat situat intr-un complex rezidential in spatele metroului Mihai Bravu.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Igiena: 10Ā - Alexandra este mereu curata si usor parfumata (cat sa nu-ti ramana dovada pe piele), primit prosop curat, baia cu de toate (n-am stat sa analizez cate geluri, tipuri de apa de gura etc. are, eram grabit sa ajung in dormitor!!!), lenjerie curata pe pat.Ā šŸ‘

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Aspect: 10 ā€“ Alexandra este idealul de femeie, slabuta ā€“ dar cu forme, Ā abdomen plat si sani superbi, frumoasa si cu un zambet minunat, piele fina si buna de mangaiat.Ā :hug1

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Atitudine: 10 ā€“ prietenoasa, joviala, nu te grabeste, este tot timpul cu tine, e o placere sa te afli in compania ei.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  ON: 9.5 ā€“ si aici exceleaza, este atenta si te priveste, schimba ritmul si stilul, cand stai in picioare si o vezi sub tine este de vis!

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā NP: 10+ - in orice pozitie te ajuta cu contre si unduiri, se pozitionaea astfel incat sa o cuprinzi exact cum vrei, e foarte flexibila.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā GFE: 10+ - eu nu sunt cu FK la escorte, dar aici a fost altceva, m-am simtit foooarte bine cu ea, dar asa cum am mai zis, chiar si fara FK e ce trebuie!

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Cadou: 600 RON/ora ā€“ timp de calitate petrecut alaturi de o persoana speciala.:kiss3

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Acum e egalitate, Alexandra trebuie sa ne revedem pentru meciul decisiv, e campionat deja!šŸ„°

• Like 5
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:București
Postat

La ora actuală ești prima pe lista fetelor pe care intenționez să le vizitez.

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, xxxnickxxx a spus:

@awokeone10Ā care e motivul pentru care mi-ai dat minus ?

Decat sa scrii dorintele tale,mai bine fa recenzii

• Like 2
  • Haha 3
  • Minus 1
Postat
Acum 3 ore, awokeone10 a spus:

Decat sa scrii dorintele tale,mai bine fa recenzii

Am o grămadă de recenzii făcute.Ā 

Care e problema dacă Ć®mi scriu dorințele ??? !!

• Minus 1
Reputație: 25325
Postat
Acum 5 ore, xxxnickxxx a spus:

Am o grămadă de recenzii făcute.Ā 

Care e problema dacă Ć®mi scriu dorințele ??? !!

Ā  Nu intereseaza pe nimeni dorintele mele, ale tale sau ale lui @awokeone10, in schimb pe toti ne intereseaza cum se fut fetele ca de asta suntem aici šŸ˜Š

• Like 6
  • Mersi 1
Postat
1 oră Ʈn urmă, MisterX a spus:

Ā  Nu intereseaza pe nimeni dorintele mele, ale tale sau ale lui @awokeone10, in schimb pe toti ne intereseaza cum se fut fetele ca de asta suntem aici šŸ˜Š

Asta e clar. Dar asta nu Ʈnseamnă că trebuie să primesc minus....

Eu mă adresasem titularei topicului nu altcuiva. Ǝn fine.....

Sunt unii membri care scriu pe topice ceva de genul: "ți-am scris pe whatsapp dar nu mi-ai răspuns, număru cu 780 la final". Nici asta nu este o recenzie și nu ar trebui să intereseze pe nimeni......și totuși NU PRIMEȘTE MINUS

Alții scriu baliverne și mai mari și nu primesc minus.

Mergem mai departe...nu mai contează

• Like 2
Reputație: 25325
Postat
Acum 3 ore, xxxnickxxx a spus:

Asta e clar. Dar asta nu Ʈnseamnă că trebuie să primesc minus....

Eu mă adresasem titularei topicului nu altcuiva. Ǝn fine.....

Sunt unii membri care scriu pe topice ceva de genul: "ți-am scris pe whatsapp dar nu mi-ai răspuns, număru cu 780 la final". Nici asta nu este o recenzie și nu ar trebui să intereseze pe nimeni......și totuși NU PRIMEȘTE MINUS

Alții scriu baliverne și mai mari și nu primesc minus.

Mergem mai departe...nu mai contează

Poate ca ar merita toti cei care scriu baliverne cate un minus.

In alta ordine de idei astept recenzia pentru Renesmee šŸ˜Š!

• Like 4
Postat

Domnilor, voi fi disponibila pentru intalniriĀ  de Marti cateva zile .

Va pup si va imbratisez šŸ¤—šŸ˜˜

Ā 

• Inimioara 2
Postat

.... Salutare forumisti si iubitori ai sexului de calitate.

Alexandra....visul unei dupa amieze de vara. Prin personalitatea, stilul, energia si atitudinea ei, aceasta domnisoara este o briza racoroasa in Bucurestiul incins de caldura verii.Ā 

Am contactat o pe whatsup cu o zi inainte, a raspuns prompt, am stabilit intalnirea. A 2 a zi am confirmat cu 2 ore inainte, la rugamintea ei. Comunicare foarte facila-nota 10.

Cu ceva timp inainte de intalnire am primit informatii legate de adresa, un complex rezidential in centru Bucurestiului, usor de gasit cu gps ul. Locuri de parcare, la noroc, dar nu imposibil de gasit. Datorita indicatiilor foarte clar am gasit usor scara si apartamentul. Apartamentul are aer conditionat, loc pt socializare in sufragerie, dormitorul cu un pat imens, baia cu geluri de dus, prosopul curat, apa de gura, muzica faina in dormitor, ordine, curat. Locatie nota 10. Alexandra m a intampinat in tinuta ceruta de mine. Foarte joviala si prietenoasa, m a servit cu ceva de baut. Am stat la socializare in sufragerie. Am abordat diferite subiecte si am constatat ca stau de vorba cu o persoana inteligenta care are puncte de vedere si pe care stie sa le exprime, aspect care m a excitat in plus. Aveam impresia ce ne stim de mult timp si ca ne revedem ca doi vechi prieteni, foarte relaxata atmosfera, si asta datorita stilului ei, deschisa si cu o energie pozitiva. Am mers la dus si apoi am intrat in dormitor unde ma astepta o domnisoara foarte sexy si cu pofta de nebunii. Ca aspect fizic este exact cum se vede in pozele publicate aici. Aspectul facial, feminina, draguta, cu un aer ghidus, atragatoare. Igiena impecabila, manichiura faina, per total ingrijita, pussy epilata perfect, si gust... de nu ma mai saturam. Nu dau note la aspect fizic pt ca dupa gustul fiecaruia, dar la mine a fost fix pe gustul meu šŸ‘ŒšŸ‘ŒšŸ‘Œ

Am inceput preludiul langa pat in picioare, FK, mangaieri, atingeri. Scapat de haine si continuare in pat.Ā 

La oral are contact vizual, nu se grabeste dar nu am lasat o prea mult pt ca si team ca ma apropii de explozie. Doggy eu stand in picioare la coltul patului, la un moment dat m am oprit si am lasat o pe ea sa faca twerk in ritmul muzicii din fundal. Are un fund magnific. Din cand in cand imi aruncam cate o privire perversa, imi dadea contre. Senzatia a fost ca i place ce i se intampla. Finalizat LOT, am ramas imbratisati dupa, m a ajutat sa scap de prezervativ. Este prezenta acolo fiecare secunda. Imbracat, socializare, imbratisat si stabilit next experience, care va fi un trio.Ā 

Multumit pe deplin si chiar placut impresionat. Este selectiva dar merita procesul de filtrare. Cadou 600 Ron pt 60 min. Atmosfera minunata si domnisoara ceva aparte in peisajul bucurestean. Recomand din toata inima.Ā 

Multumesc Alexandra pt o intalnire la superlativ din toate punctele de vedere.Ā 

Kiss you.Ā 

Spor la experiente cat mai reusite, domnilor.Ā 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat

am fost si eu la Alexandra si ma bucur de alegerea pe care am facut-o.

Pot sa confirm toate bune recentiile pe care le am citit aici.

Apartamentul este de nota 10: nu cred ca poti sa ceri nimic in plus.

Este o fata foarte frumoasa cum se vede de pe pozele dar este si extrem de sensuala si pretenioasa.

Nu imi place sa povestesc intalniera dar a fost o sesiune de sex pasionala si intensa.

Am plecat de acolo multumit pentru ca m-am bucurat de o ora cu o fata minunata si, efectiv, este o escorta De Mare Lux.

Te pup Alexandra

Ā 

Ā 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat

Dragilor, sunt nevoita sa anulez programarile pentru astazi.Ā 

Va pup si ne vedem/revedem de Marti šŸ¤—

Postat

Domnilor , voi fi disponibila pentru programari de Marti pana Vineri

šŸ›‘Program 11.00-19.00

Va imbratisez šŸ¤—

• Like 1
Postat
On 6/3/2023 at 8:26 PM, frero said:

Salut fraților,
Ā 

Sunt fericit! šŸ˜
Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Cer o pauz

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Cadoul boss?Ā 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 19 minute, Alexandrei70 a spus:

Cadoul boss?Ā 

Ā  Păi are tariful trecut Ć®n meniu" cĆ¢t casa poporului šŸ˜, eteĀ 

Ā  ā™”600 lei-1 oraĀ 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Ǝnregistrează-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostră. Este simplu!

Ǝnregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

Ɨ
Ɨ
  • Creează nouă...