renesmee ReputaČie: 1747 Postat Mai 29, 2023 Postat Mai 29, 2023 Buna dragilor.Voi mai fi in Bucuresti pana Joi inclusiv.š¤ Astazi voi fi disponibila pana in ora 19.00 š¤ Programul pentru zilele viitoare esteĀ 11.00-19.00 š Pupiciš¤šš
renesmee ReputaČie: 1747 Postat Mai 29, 2023 Postat Mai 29, 2023 Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: + un Ā updateĀ Ā ā”-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ā”-Sex normalĀ protejat( nu existaĀ neprotejat) Ā ā”-Girl Friend Experience ā”-69Ā ā”cunni ā”anni doar pasiv ā” fk ( doar daca igiena orala este buna) Obligatoriu folosirea apei de gura š ā”sex intre saniĀ ā”cobĀ ā”-+Mici alte fantezii.Ā Ā Ā āāĀ CadoulĀ āā Ā ā” 6000 lei oraĀ š„Cadoul doresc sa fieĀ lasatĀ discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenanteĀ de ambele parti .Ā š„Ā Ā Programarile se fac doar prinĀ Whatsapp:0730494833 š«Va rog ,nu incercatiĀ sa va reprogramati de pe alte numere ,daca eu nu doresc sa ne reintalnim . Bateti drumul degeaba pana la locatie si este pacat de timpul meu si al vostru sa il irosim.Ā Am dreptul sa imi selectez clientii. š«Nu incercati sa va programati pe p.m in speranta ca veti avea intaietate sau ca veti fi tratati diferit. Nu iau programari absolut deloc pe p.m.Ā š„Va rog sa imi confirmati programarileĀ cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate .Ā š«Va rog sa imi respectati timpulĀ , asa cum si eu vi-l respect pe al vostru .Ā š„Locatia se afla la 5 minute de Mall Vitan Ā Daca igiena corporala nu corespundeĀ aČteptÄrilor mele ,Ć®ntĆ¢lnirea se va incheia .Ā š“Ā Limita minima de varsta este de 30 ani Daca nu va incadrati in categoria varstei, va rog sa nu va programati pentru ca veti aveaĀ parte de un refuz in momentul intalnirii.Ā āĀ EXCLUSĀ ā āALCOOL/ ALTEĀ SUBSTANTEĀ āHALUCINOGENEĀ š āANAL;Ā āCIM;COF āĀ NORMAL NEPROTEJAT Nu ma mai intrebati despre servicii,program, cadou etc. Le aveti pe toate aici actualizate ! MultumescĀ . Ā Ā Ā Ā 1 1
renesmee ReputaČie: 1747 Postat Iunie 1, 2023 Postat Iunie 1, 2023 Dragilor , vizita mea s-a incheiat.š Ne revedem incepand cu 12 Iunie , Luni mai exact . Pupici š¤ Ā Ā Ā
Lastjedi ReputaČie: 118 Postat Iunie 1, 2023 Postat Iunie 1, 2023 EČti cu adevÄrat superba! Si ce vesti minunate ne dai. AČteptÄm sÄ vinÄ 12 iunie!š„š„š„
frero ReputaČie: 50 Postat Iunie 3, 2023 Oras:BucureÅti Oras:BucureÅti Postat Iunie 3, 2023 Salut fraČilor, Ā Sunt fericit! š Ā Mi-am Ć®ndeplinit unul dintre visurile mele! Pot muri Ć®n pace acum. š (Ćmi cer scuze Ć®n avans dacÄ traducerea este nepotrivitÄ pentru anumiČi termeni š .) Ā DupÄ cĆ¢teva discuČii cu cele douÄ fiice preferate ale mele, Cezara Či Alexandra, am realizat trio-ul visurilor mele. š„³ Ā De fapt, aceasta a fost a doua Ć®ntĆ¢lnire cu Alexandra Či Cezara Ć®n aceastÄ sÄptÄmĆ¢nÄ, a fost fabulos, mai bine decĆ¢t Ć®n visurile mele! Ā Cezara, o blondÄ superbÄ, cu un corp atletic Či perfect, Alexandra, bruneta superbÄĀ cu o talie de viespe Či o bust generos... amĆ¢ndouÄ splendide! š Ā Nu scriu adesea astfel de trÄiri, deoarece consider cÄ unele experienČe sunt intime, dar Ć®mi permit sÄ scriu acest mesaj, mai mult pentru mine Či pentru a-mi aminti de aceste momente! Mai ales cĆ¢nd voi Ć®mbÄtrĆ¢ni Či voi deveni senil š. Či apoi, sÄ ai un trio cu o blondÄ Či o brunetÄ precum Cezara Či Alexandra meritÄ un astfel de post.š Ā Prima mea experienČÄ de trio cu ele a avut loc acum 3 sÄptÄmĆ¢ni, nu eram prea confortabil, chiar dacÄ le cunoČteam bine, pentru cÄ nu eram sigur dacÄ existÄ acea ādeclicā sau compatibilitate de care vorbesc. Ā ĆntĆ¢lnirea a avut loc la Cezara, Ć®n cele din urmÄ am venit cu Alexandra, ea voia sÄ vinÄ un pic mai devreme sÄ o cunoascÄ pe Cezara, dar a avut dificultÄČi Ć®n a gÄsi intrarea š. Primele discuČii au fost foarte relaxante Či, ca de obicei, Cezara Čtie cum sÄ punÄ pe toatÄ lumea la ease. Chimia s-a declanČat imediat Ć®ntre Cezara Či Alexandra, este clar cÄ se simpatizeazÄ reciproc Či se complimenteazÄ unul pe celÄlalt. La sosirea mea, mÄ duc sÄ fac o baie Či le las timp sÄ vorbeascÄ... vreau sÄ spun, "treburi de femei" š . Ćmi iau timpul sÄ fac o baie puČin mai lungÄ Či mÄ duc Ć®n sufragerie unde se aflÄ Alexandra Či Cezara. Ćn acel moment, Ć®nČeleg cÄ totul merge bine Či cÄ lucrurile ar trebui sÄ decurgÄ bine š. Alexandra se pregÄteČte la rĆ¢ndul ei Či mÄ duc Ć®n camerÄ cu Cezara, vÄ mÄrturisesc cÄ Ć®n acel moment Ć®ncep sÄ simt presiunea pe mÄsurÄ ce aČteptÄm pe Alexandra, dar mÄ bucur de moment cu Cezara, sÄrutĆ¢ndu-ne pasional. Alexandra ni se alÄturÄ, amĆ¢ndouÄ sunt Ć®mbrÄcate sexy... eu gol ca un vierme š. Lucrurile se Ć®ntĆ¢mplÄ natural, fÄrÄ mecanisme, ne sÄrutÄm pe rĆ¢nd, Cezara Či Alexandra se sÄrutÄ, visul devine realitate š. DupÄ cĆ¢teva minute petrecute sÄ ne sÄrutÄm Či sÄ ne privim Ć®n oglinda camerei, iau iniČiativa de a face un cunnilingus Alexandrei, scoČĆ¢ndu-i chiloČii Ć®n timp ce ele se sÄrutÄ. Apoi fac acelaČi lucru Či cu Cezara... sÄ nu existe invidii š. Ele decid sÄ se ocupe de mine Či mÄ sug Ć®n acelaČi timp, sÄrutĆ¢ndu-se din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd, vÄ las sÄ vÄ imaginaČi scena. Ā Apoi, se creeazÄ mai multe combinaČii, preludii de vis, mÄ bucur de momentul acesta, Ć®l savurez. Creierul meu are dificultÄČi Ć®n a gestiona tot ceea ce se Ć®ntĆ¢mplÄ, mai ales cu oglinzile din faČa mea unde pot vedea scena din diferite unghiuri š. DupÄ aproximativ o jumÄtate de orÄ Či cu creierul Ć®n fierbere, Ć®i cer Alexandrei sÄ vinÄ peste mine ca sÄ facem un 69 cu Cezara Či Alexandra care mÄ sugeau Ć®n acelaČi timp. Ćn timp ce mÄ sug simultan, Ć®i devorez posteriorul Alexandrei. DupÄ cĆ¢teva minute, Ć®i cer lui Cezara sÄ mÄ termine Či cei care o cunosc pe Cezara Čtiu despre ce vorbesc, cel mai bun CIM din viaČa mea, pur Či simplu, cu privirea Alexandrei care se ridicÄ deasupra mea Či priveČte scena, impresionatÄ de performanČa lui Cezara. š Ā A doua orÄ a fost mai axatÄ pe preludiu Či tandreČe, mÄ bucur de fiecare moment, ne sÄrutÄm, ne Ć®mbrÄČiČÄm, le devorez amĆ¢ndouÄ fundurile Ć®n acelaČi timp, o nebunie! La un moment dat, ruleazÄ clipul lui Malone / Rockstar Či se potriveČte bine cu experienČa Ć®n desfÄČurare. Nu reuČesc sÄ termin Ć®n aceastÄ a doua sesiune, Čtiam asta pentru cÄ am nevoie de mai mult timp, dar nu conteazÄ, prefer preludiul sau actul sexual Ć®n locul ejaculÄrii. Ćncheiem acest moment fabulos Či profit de ocazie pentru a o duce pe Alexandra acasÄ. Ne scriem, ne mulČumim reciproc Či le Ć®ntreb dacÄ pot organiza o altÄ Ć®ntĆ¢lnire cĆ¢nd voi reveni. Ele sunt de acord Či confirmÄ astfel acest trio! š¤ Ā Trec douÄ sÄptÄmĆ¢ni Či ne Ć®ntĆ¢lnim din nou, Ć®n aceeaČi zi, la aceeaČi orÄ, o coincidenČÄ. š De data aceasta o iau pe Alexandra de acasÄ, ea coboarÄ Ć®ntr-o pereche de blugi Či un tricou care Ć®i evidenČiazÄ sĆ¢nii... Ć®ncepe perfect. š Ajungem la Cezara. SalutÄrile de rigoare Či cordiale, Čtiind ce va urma. š Ā De data aceasta, faptul cÄ Čtiam cÄ ele doresc sÄ se revadÄ m-a fÄcut sÄ mÄ simt mai liniČtit Či am profitat la maximum. Ne aČezÄm Či Ć®ncerc sÄ prepar o specialitate francezÄ, "Kir Royal", dar nu gÄsesc ācrĆØme de cassisā, aČa cÄ optez pentru un sirop care face treaba. PregÄtesc bÄuturile, facem cinste. Trebuie sÄ Ć®mi Ć®mbunÄtÄČesc nivelul de limba romĆ¢nÄ, Ć®ncÄ am dificultÄČi Ć®n a mÄ exprima Či asta limiteazÄ puČin conversaČiile noastre, dar esenČialul este acolo, sunt fericit sÄ le revÄd. Merg sÄ iau o duČ Či cĆ¢nd mÄ Ć®ntorc, mÄ apropii de Cezara Ć®n timp ce Alexandra se pregÄteČte. Vederea lui Cezara Či felul Ć®n care mÄ sÄrutÄ mÄ pune deja Ć®ntr-o stare de atenČie š , Cezara Ć®mi face observaČia cÄ nu este foarte gentleman din partea mea Či cÄ ar trebui sÄ aČteptÄm pe Alexandra. š Alexandra soseČte, ne privim Ć®n ochi, mÄ bucur de acest moment, ne sÄrutÄm Ć®n trei, le ating Či mÄ joc cu chiloČii lor, o adevÄratÄ bucurie. FÄrÄ sÄ stau prea mult pe gĆ¢nduri, am dorinČa de a-i scoate chiloČii Alexandrei Či de a-i devora posteriorul Ć®n timp ce ea sÄrutÄ pe Cezara. Apoi o invit pe Alexandra sÄ se Ć®ntindÄ pentru ca Cezara sÄ preia Čtafeta Ć®n timp ce mÄ ocup eu sÄ Ć®i devorez posteriorul lui Cezara. Alexandra mÄ priveČte din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd Ć®n timp ce mÄ ocup de Cezara Či Cezara se ocupÄ sÄ facÄ un cunnilingus Alexandrei, este perfect. DupÄ cum era de aČteptat, se formeazÄ mai multe combinaČii, dar totul se Ć®ntĆ¢mplÄ natural, fÄrÄ a calcula, Ć®n funcČie de starea de moment. DupÄ un timp, Ć®i cer Alexandrei sÄ mÄ lase sÄ o penetrez, ea se pregÄteČte Či o iau Ć®n picioare pe comodÄ. Apoi Ć®i cer sÄ mÄ ocup de Cezara Ć®n stil doggy. Cer o pauz Ä... "Kir Royal"-ul aČteaptÄ Či se Ć®ncÄlzeČte š . Ne revenim, fiecare face o duČÄ rÄcoritoare. Ćn timp ce Cezara se spalÄ, profitÄm de cĆ¢teva intimitÄČi cu Alexandra jucĆ¢ndu-ne Ć®n faČa oglinzii Či invers, cu Cezara cĆ¢nd Alexandra pleacÄ sÄ facÄ duČ. Ne Ć®ntoarcem Ć®n dormitor Či ele decid sÄ mÄ sugÄ Ć®n acelaČi timp, aceastÄ imagine cu cele douÄ guri Ć®n miČcare pe lungul penisului meu mÄ face nebun. Decid sÄ o penetrez din nou pe Alexandra Ć®n picioare, apoi mÄ Ć®ntind Či o iau pe Alexandra Ć®n timp ce Ć®i devorez posteriorul lui Cezara, ele profitÄ sÄ se sÄrute Ć®n acelaČi timp, a fost o poziČie pe care visam sÄ o Ć®ncerc. Mi se pare cÄ Cezara Či Alexandra Či-au lovit capetele cĆ¢nd am penetrat-o pe Alexandra puČin prea tare, nu sunt sigur, ele vor trebui sÄ confirme. š Ā Ajunsem aproape la cele douÄ ore Či hotÄrÄsc sÄ Ć®ncheiem pentru a avea timp sÄ ne pregÄtim. A doua experienČÄ a fost fenomenalÄ Či chiar mai bunÄ decĆ¢t prima, sunt Ć®ncĆ¢ntat. Ćn timp ce Alexandra pleacÄ sÄ se pregÄteascÄ profit Či de ultimele momente pentru a admira corpul lui Cezara cu sĆ¢nii frumoČi Či a face cĆ¢teva Ć®mbrÄČiČÄri. š Ā O duc pe Alexandra acasÄ Či profit de ultimele clipe pentru a-i admira body-ul cu sĆ¢nii ei frumoČi Či pentru a o Ć®mbrÄČiČa de cĆ¢teva ori. š Ā Cezara, Alexandra, vÄ iubesc, sunteČi perfecte atĆ¢t fizic, cĆ¢t Či prin atitudinea voastrÄ. CelÄlalt vis ar fi sÄ plecÄm Ć®ntr-o micÄ vacanČÄ Ć®mpreunÄ. šš Ā RomĆ¢ncelor... sunteČi extraordinare! š¤š Ā Cu privire la preČurile acestor douÄ Ć®ntĆ¢lniri, nu voi intra Ć®n detalii, sÄ spunem cÄ sunt Ć®n linii mari cele comunicate pe profilul lor. š 5 1 1
owic ReputaČie: 810 Postat Iunie 3, 2023 Oras:outcall Oras:outcall Postat Iunie 3, 2023 Acum 46 minute, frero a spus: Salut fraČilor, Ā Sunt fericit! š Ā Mi-am Ć®ndeplinit unul dintre visurile mele! Pot muri Ć®n pace acum. š (Ćmi cer scuze Ć®n avans dacÄ traducerea este nepotrivitÄ pentru anumiČi termeni š .) Ā DupÄ cĆ¢teva discuČii cu cele douÄ fiice preferate ale mele, Cezara Či Alexandra, am realizat trio-ul visurilor mele. š„³ Ā De fapt, aceasta a fost a doua Ć®ntĆ¢lnire cu Alexandra Či Cezara Ć®n aceastÄ sÄptÄmĆ¢nÄ, a fost fabulos, mai bine decĆ¢t Ć®n visurile mele! Ā Cezara, o blondÄ superbÄ, cu un corp atletic Či perfect, Alexandra, bruneta superbÄĀ cu o talie de viespe Či o bust generos... amĆ¢ndouÄ splendide! š Ā Nu scriu adesea astfel de trÄiri, deoarece consider cÄ unele experienČe sunt intime, dar Ć®mi permit sÄ scriu acest mesaj, mai mult pentru mine Či pentru a-mi aminti de aceste momente! Mai ales cĆ¢nd voi Ć®mbÄtrĆ¢ni Či voi deveni senil š. Či apoi, sÄ ai un trio cu o blondÄ Či o brunetÄ precum Cezara Či Alexandra meritÄ un astfel de post.š Ā Prima mea experienČÄ de trio cu ele a avut loc acum 3 sÄptÄmĆ¢ni, nu eram prea confortabil, chiar dacÄ le cunoČteam bine, pentru cÄ nu eram sigur dacÄ existÄ acea ādeclicā sau compatibilitate de care vorbesc. Ā ĆntĆ¢lnirea a avut loc la Cezara, Ć®n cele din urmÄ am venit cu Alexandra, ea voia sÄ vinÄ un pic mai devreme sÄ o cunoascÄ pe Cezara, dar a avut dificultÄČi Ć®n a gÄsi intrarea š. Primele discuČii au fost foarte relaxante Či, ca de obicei, Cezara Čtie cum sÄ punÄ pe toatÄ lumea la ease. Chimia s-a declanČat imediat Ć®ntre Cezara Či Alexandra, este clar cÄ se simpatizeazÄ reciproc Či se complimenteazÄ unul pe celÄlalt. La sosirea mea, mÄ duc sÄ fac o baie Či le las timp sÄ vorbeascÄ... vreau sÄ spun, "treburi de femei" š . Ćmi iau timpul sÄ fac o baie puČin mai lungÄ Či mÄ duc Ć®n sufragerie unde se aflÄ Alexandra Či Cezara. Ćn acel moment, Ć®nČeleg cÄ totul merge bine Či cÄ lucrurile ar trebui sÄ decurgÄ bine š. Alexandra se pregÄteČte la rĆ¢ndul ei Či mÄ duc Ć®n camerÄ cu Cezara, vÄ mÄrturisesc cÄ Ć®n acel moment Ć®ncep sÄ simt presiunea pe mÄsurÄ ce aČteptÄm pe Alexandra, dar mÄ bucur de moment cu Cezara, sÄrutĆ¢ndu-ne pasional. Alexandra ni se alÄturÄ, amĆ¢ndouÄ sunt Ć®mbrÄcate sexy... eu gol ca un vierme š. Lucrurile se Ć®ntĆ¢mplÄ natural, fÄrÄ mecanisme, ne sÄrutÄm pe rĆ¢nd, Cezara Či Alexandra se sÄrutÄ, visul devine realitate š. DupÄ cĆ¢teva minute petrecute sÄ ne sÄrutÄm Či sÄ ne privim Ć®n oglinda camerei, iau iniČiativa de a face un cunnilingus Alexandrei, scoČĆ¢ndu-i chiloČii Ć®n timp ce ele se sÄrutÄ. Apoi fac acelaČi lucru Či cu Cezara... sÄ nu existe invidii š. Ele decid sÄ se ocupe de mine Či mÄ sug Ć®n acelaČi timp, sÄrutĆ¢ndu-se din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd, vÄ las sÄ vÄ imaginaČi scena. Ā Apoi, se creeazÄ mai multe combinaČii, preludii de vis, mÄ bucur de momentul acesta, Ć®l savurez. Creierul meu are dificultÄČi Ć®n a gestiona tot ceea ce se Ć®ntĆ¢mplÄ, mai ales cu oglinzile din faČa mea unde pot vedea scena din diferite unghiuri š. DupÄ aproximativ o jumÄtate de orÄ Či cu creierul Ć®n fierbere, Ć®i cer Alexandrei sÄ vinÄ peste mine ca sÄ facem un 69 cu Cezara Či Alexandra care mÄ sugeau Ć®n acelaČi timp. Ćn timp ce mÄ sug simultan, Ć®i devorez posteriorul Alexandrei. DupÄ cĆ¢teva minute, Ć®i cer lui Cezara sÄ mÄ termine Či cei care o cunosc pe Cezara Čtiu despre ce vorbesc, cel mai bun CIM din viaČa mea, pur Či simplu, cu privirea Alexandrei care se ridicÄ deasupra mea Či priveČte scena, impresionatÄ de performanČa lui Cezara. š Ā A doua orÄ a fost mai axatÄ pe preludiu Či tandreČe, mÄ bucur de fiecare moment, ne sÄrutÄm, ne Ć®mbrÄČiČÄm, le devorez amĆ¢ndouÄ fundurile Ć®n acelaČi timp, o nebunie! La un moment dat, ruleazÄ clipul lui Malone / Rockstar Či se potriveČte bine cu experienČa Ć®n desfÄČurare. Nu reuČesc sÄ termin Ć®n aceastÄ a doua sesiune, Čtiam asta pentru cÄ am nevoie de mai mult timp, dar nu conteazÄ, prefer preludiul sau actul sexual Ć®n locul ejaculÄrii. Ćncheiem acest moment fabulos Či profit de ocazie pentru a o duce pe Alexandra acasÄ. Ne scriem, ne mulČumim reciproc Či le Ć®ntreb dacÄ pot organiza o altÄ Ć®ntĆ¢lnire cĆ¢nd voi reveni. Ele sunt de acord Či confirmÄ astfel acest trio! š¤ Ā Trec douÄ sÄptÄmĆ¢ni Či ne Ć®ntĆ¢lnim din nou, Ć®n aceeaČi zi, la aceeaČi orÄ, o coincidenČÄ. š De data aceasta o iau pe Alexandra de acasÄ, ea coboarÄ Ć®ntr-o pereche de blugi Či un tricou care Ć®i evidenČiazÄ sĆ¢nii... Ć®ncepe perfect. š Ajungem la Cezara. SalutÄrile de rigoare Či cordiale, Čtiind ce va urma. š Ā De data aceasta, faptul cÄ Čtiam cÄ ele doresc sÄ se revadÄ m-a fÄcut sÄ mÄ simt mai liniČtit Či am profitat la maximum. Ne aČezÄm Či Ć®ncerc sÄ prepar o specialitate francezÄ, "Kir Royal", dar nu gÄsesc ācrĆØme de cassisā, aČa cÄ optez pentru un sirop care face treaba. PregÄtesc bÄuturile, facem cinste. Trebuie sÄ Ć®mi Ć®mbunÄtÄČesc nivelul de limba romĆ¢nÄ, Ć®ncÄ am dificultÄČi Ć®n a mÄ exprima Či asta limiteazÄ puČin conversaČiile noastre, dar esenČialul este acolo, sunt fericit sÄ le revÄd. Merg sÄ iau o duČ Či cĆ¢nd mÄ Ć®ntorc, mÄ apropii de Cezara Ć®n timp ce Alexandra se pregÄteČte. Vederea lui Cezara Či felul Ć®n care mÄ sÄrutÄ mÄ pune deja Ć®ntr-o stare de atenČie š , Cezara Ć®mi face observaČia cÄ nu este foarte gentleman din partea mea Či cÄ ar trebui sÄ aČteptÄm pe Alexandra. š Alexandra soseČte, ne privim Ć®n ochi, mÄ bucur de acest moment, ne sÄrutÄm Ć®n trei, le ating Či mÄ joc cu chiloČii lor, o adevÄratÄ bucurie. FÄrÄ sÄ stau prea mult pe gĆ¢nduri, am dorinČa de a-i scoate chiloČii Alexandrei Či de a-i devora posteriorul Ć®n timp ce ea sÄrutÄ pe Cezara. Apoi o invit pe Alexandra sÄ se Ć®ntindÄ pentru ca Cezara sÄ preia Čtafeta Ć®n timp ce mÄ ocup eu sÄ Ć®i devorez posteriorul lui Cezara. Alexandra mÄ priveČte din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd Ć®n timp ce mÄ ocup de Cezara Či Cezara se ocupÄ sÄ facÄ un cunnilingus Alexandrei, este perfect. DupÄ cum era de aČteptat, se formeazÄ mai multe combinaČii, dar totul se Ć®ntĆ¢mplÄ natural, fÄrÄ a calcula, Ć®n funcČie de starea de moment. DupÄ un timp, Ć®i cer Alexandrei sÄ mÄ lase sÄ o penetrez, ea se pregÄteČte Či o iau Ć®n picioare pe comodÄ. Apoi Ć®i cer sÄ mÄ ocup de Cezara Ć®n stil doggy. Cer o pauz Ä... "Kir Royal"-ul aČteaptÄ Či se Ć®ncÄlzeČte š . Ne revenim, fiecare face o duČÄ rÄcoritoare. Ćn timp ce Cezara se spalÄ, profitÄm de cĆ¢teva intimitÄČi cu Alexandra jucĆ¢ndu-ne Ć®n faČa oglinzii Či invers, cu Cezara cĆ¢nd Alexandra pleacÄ sÄ facÄ duČ. Ne Ć®ntoarcem Ć®n dormitor Či ele decid sÄ mÄ sugÄ Ć®n acelaČi timp, aceastÄ imagine cu cele douÄ guri Ć®n miČcare pe lungul penisului meu mÄ face nebun. Decid sÄ o penetrez din nou pe Alexandra Ć®n picioare, apoi mÄ Ć®ntind Či o iau pe Alexandra Ć®n timp ce Ć®i devorez posteriorul lui Cezara, ele profitÄ sÄ se sÄrute Ć®n acelaČi timp, a fost o poziČie pe care visam sÄ o Ć®ncerc. Mi se pare cÄ Cezara Či Alexandra Či-au lovit capetele cĆ¢nd am penetrat-o pe Alexandra puČin prea tare, nu sunt sigur, ele vor trebui sÄ confirme. š Ā Ajunsem aproape la cele douÄ ore Či hotÄrÄsc sÄ Ć®ncheiem pentru a avea timp sÄ ne pregÄtim. A doua experienČÄ a fost fenomenalÄ Či chiar mai bunÄ decĆ¢t prima, sunt Ć®ncĆ¢ntat. Ćn timp ce Alexandra pleacÄ sÄ se pregÄteascÄ profit Či de ultimele momente pentru a admira corpul lui Cezara cu sĆ¢nii frumoČi Či a face cĆ¢teva Ć®mbrÄČiČÄri. š Ā O duc pe Alexandra acasÄ Či profit de ultimele clipe pentru a-i admira body-ul cu sĆ¢nii ei frumoČi Či pentru a o Ć®mbrÄČiČa de cĆ¢teva ori. š Ā Cezara, Alexandra, vÄ iubesc, sunteČi perfecte atĆ¢t fizic, cĆ¢t Či prin atitudinea voastrÄ. CelÄlalt vis ar fi sÄ plecÄm Ć®ntr-o micÄ vacanČÄ Ć®mpreunÄ. šš Ā RomĆ¢ncelor... sunteČi extraordinare! š¤š Ā Cu privire la preČurile acestor douÄ Ć®ntĆ¢lniri, nu voi intra Ć®n detalii, sÄ spunem cÄ sunt Ć®n linii mari cele comunicate pe profilul lor. š care Alexandra?Ā adica renesmee ?
frero ReputaČie: 50 Postat Iunie 3, 2023 Oras:BucureÅti Oras:BucureÅti Postat Iunie 3, 2023 Acum 2 minute, owic a spus: care Alexandra?Ā adica renesmee ? DaĀ š
renesmee ReputaČie: 1747 Postat Iunie 10, 2023 Postat Iunie 10, 2023 Dragilor , de Luni 12 Iunie voi prelua intalniriĀ pentru cateva zile š¤ Programarile se fac doar prin whatsapp Va imbratisez š¤ 1
Ioan_xyz ReputaČie: 691 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2023 Bine-ai revenit!Ā
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Iunie 13, 2023 Postat Iunie 13, 2023 Salut! Ā La sugestia unui coleg š, am vizitat-o si eu pe Alexandra - bineinteles, asta nu inainte de a-i studia in amanunt pozele si recenziile de pe topicul ei š. Desfasurarea actiunii pe scurt:Ā Fiind pe foarte mare graba chiar inaintea intalnirii, am uitat sa o rog sa ma astepte imbracata. Dar parca citindu-mi gandurile, Alexandra m-a asteptat intr-adevar imbracata intr-o rochita de culoare inchisa si incaltata in pantofi cu toc eleganti. M-a primit foarte zambareata si prietenoasa. Dupa ce am facut cunostinta, m-a invitat sa stam jos si m-a servit cu o apa la alegerea mea in vederea unei scurte socializari. Am fost foarte surprins de frumusetea chipului ei, avand in vedere ca in pozele de pe acest topic in mod evident nu putem vedea si acest amanunt atat de important, cat si de faptul ca si la corp este tot atat de frumoasa si pe gustul meu dupa cum imi formasem eu imaginea in mintea mea despre ea. Dupa dusul de reimprospatare al meu (eu venind oricum gata dusat de acasa) si o scurta reimprospatare si a ei, am ajuns direct in pat unde am primit sarutari reale si din plin din partea ei (FK si DFK), imbratisari calde si mangaieri ca si preludiu. Simtindu-ma foarte atras din pdv sexual de ea, nu m-am putut abtine sa nu preiau initiativa si a incepe eu prin š š da-te temeinic si cu simt de raspundere š¤ urmate printr-un oral neprotejat din partea ei, care a fost intrerupt relativ repede de catre mine de frica finalizarii mult prea rapide, atentionat fiind ca nu face aceasta finalizare orala. Am optat pentru finalizarea in cursul NP, unde am facut o singura pozitie, si anume LOT (stiu ca am idei putine, dar fixe š) in timpul careia am primit sarutari din partea ei, si unde de asemenea nu am rezistat mult avand in vedere atractia sexuala foarte puternica simtita fata de ea. Sarutari din plin iar, dusat, vorbaraie si cam asta a fost! As dori sa fac o mentiune speciala, si anume Alexandra este una dintre cele mai lipicioase si "cu tine acolo" fete in timpul actului sexual - lucru care conteaza enorm in a te ajuta la obtinerea unei finalizari puternice si foarte satisfacatoare. Nu e rece, nu e distanta - e cu tine si langa tine. Ā Cateva detalii "tehnice" si impresii: Ā Contact: 10 - pe whatsapp cu 2 zile inainte, raspuns prompt si comunicare lejera. Locatie: 9 - la 5 min de Mall Vitan, undeva pe stradutele laterale, complex rezidential nou, apartament 2 camere, locuri de parcare usor de gasit pe acele stradute. Singura in locatie. Igiena: 10 - a fetei, nu am avut nici o suspiciune desi am cercetat bine de tot cu š din dotare š¤. Parfumata si ingrijita maxim, mare punct pozitiv. 9 - a locatiei, scad un punct pentru lipsa paharelor pentru apa de gura si pentru lipsa vreunui deodorant in baie (nu e un capat de lume, dar ca sa fiu un pic carcotas š). In rest - prosop curat, apa de gura, 2 geluri de dus, si in general curatenie impecabila atat in baie cat si in restul locatiei. Alexandra: 10 - la fata, una dintre cele mai frumoase fete pe care le intalnim pe acest site. Tanara (24-25 de ani) si foarte atractiva din pdv sexual. Trasaturi fine, ochi caprui si parul negru si lung peste umeri, lasat desfacut tot timpul intalnirii fara sa-i fi cerut eu asta - iar parca mi-a citit gandurile. De mentionat machiajul care desi de bun gust, putin prea abundent fondul de ten, simtindu-se astfel putin neplacut in timpul saruturilor. 9 - la corp. Slim spre skinny exact cum imi place mie. Scad putin nota din cauza sanilor care desi sunt spectaculosi si de mare efect (si in mod sigur pe gustul a 99% dintre barbati) sunt oarecum in contrast cu trupul ei mic si firav. Eu unul oricum gasesc mai atractivi sanii de marime mica spre medie, preferinte personale, atat. De asemenea mai intalnim cateva tatuaje de bun gust pe spate si antebrate + o ā¤ļø tatuata in zona inghinala, pupata bine de catre mine š. Ca si inaltime undeva la 1.65-70m. Mani-pedi impecabile, dantura alba si curata. Mie unul imi place MULT, MULT de tot genul acesta de fata. Atitudine/GFE: 9.5 - amabila, prietenoasa si foarte, foarte lipicioasa. Dupa cum am zis, este cu tine acolo in timpul actului sexual, te saruta (DFK real, initiat si sustinut de catre ea, ai ocazia sa-i "sugi" si sa te joci cu limba ei daca vrei š), te strange in brate, si in general se apropie de tine fara nici o retinere. Este totusi putin prea copilaroasa in comportament si se "prosteste" putin din dorinta de a se face placuta. Se simte asta si eu unul prefer totusi ca fata sa fie cat mai naturala in comportament si sa fie ea insasi, asa cum e ea in mod firesc. ON: 8 - supt bine, cu incercari de deep si cu lins si supt oo-le din plin. Presiune si ritm bun. Atat ca am intrerupt-o repede avand in vedere faptul ca atunci cand o fata atat de frumoasa ti-o suge (bine-rau, nu conteaza), finalul precoce este iminent šš. Daca ar face si CIM ar fi de vis. NP: 10 - am facut doar LOT (pozitia mea preferata), unde se misca foarte bine - energica si cu un anumit ritm exact pe gustul meu. Pasarica foarte stramta si care se simte extraordinar, nu a folosit lubrifiant. Te strange in ea ca o menghina. Finalizat puternic astfel si ramas cu un mic "handicap" in mers pentru restul zilei š. Spun inca o data, FK-ul deosebit si apropierea de tine fara nici o retinere in timpul actului sexual au ajutat enorm la obtinerea unui orgasm foarte, foarte puternic si satisfacator. Cadou: 600/1h. O investitie foarte buna pentru sufletul meu si un raport calitate/pret excelent. Decat mai multe experiente ieftine si de calitate mai slaba, mai bine una singura dar memorabila. In concluzie, in mod sigur una dintre cele mai bune experiente sexuale ale mele "ever", cu o fata care se pliaza foarte bine (desi nu in totalitate) pe nevoile si dorintele mele atat din pdv al fizicului cat si al atitudinii ei. De revenit in mod sigur. Alexandra, mi-a facut o deosebita placere intalnirea cu tine. Fara retinere iti spun ca ai fost de vis, pentru mine unul cel putin. Ā Te pup š¤šš
Ioan_xyz ReputaČie: 691 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2023 Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Zilele trecute am revenit la locul 1 in top (pentru mine!) ā @renesmee. Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Deja dupa cateva intalniri ne stim mai bine, oricum intalnirile cu ea sunt superbe ca felling si intensitate, de data asta (cu FK inclus) - a fost o intalnire fabuloasa! Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā M-a asteptat intr-o rochita neagra si foarte decoltata (mai iesea cate-un san din cand in candā¦), cand am vazut-o am vrut sa fac gestul Simonei Halep cand castiga cate-un meci, dar cine mai avea timp de asa ceva???Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā De la usa am inceput cu mangaieri si sarutari, dorinta era ca cote maxime, m-am mai temperat putin cu o apa plata Ā si ceva discutii ā chiar e o tipa foarte misto, poti discuta orice cu ea!Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Dupa dusul de rigoare, am trecut in camera de actiune, intr-un pat mare si confortabil si asa a inceput derularea scopului principal al vizitei. Ceea ce a urmat nu voi detalia (ca nici cuvintele astea nu pot reda ceea ce simti cateodata), dar ā ca idee, a fost ceva care m-a dus dincolo de niste limite pe care creierul meu (care ma auto-saboteaza mai tot timpul ) mi le impune. Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Precizare: ceea ce mie-mi place maxim sau mi se pare sublim, unora li se poate parea placut sau obisnuit, prin urmare e chestie de compatibilitate si trairi personale, de-aia recenziile astea sunt clar subiective - asa cum este si normal, chiar nu analizam niste persoane (nici n-am avea competente ā majoritatea, desi unii asa cred). Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Reiau, actiunea s-a derulat natural si fara scenarii preconcepute, trecere fluida de la o pozitie la alta pana la explozia finala, unde am ramas imbratisati si ne-am mai sarutat o vremeā¦ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Si cateva note: Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Locatia: 9 ā apartament frumos si curat situat intr-un complex rezidential in spatele metroului Mihai Bravu. Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Igiena: 10Ā - Alexandra este mereu curata si usor parfumata (cat sa nu-ti ramana dovada pe piele), primit prosop curat, baia cu de toate (n-am stat sa analizez cate geluri, tipuri de apa de gura etc. are, eram grabit sa ajung in dormitor!!!), lenjerie curata pe pat.Ā š Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Aspect: 10 ā Alexandra este idealul de femeie, slabuta ā dar cu forme, Ā abdomen plat si sani superbi, frumoasa si cu un zambet minunat, piele fina si buna de mangaiat.Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Atitudine: 10 ā prietenoasa, joviala, nu te grabeste, este tot timpul cu tine, e o placere sa te afli in compania ei. Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā ON: 9.5 ā si aici exceleaza, este atenta si te priveste, schimba ritmul si stilul, cand stai in picioare si o vezi sub tine este de vis! Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā NP: 10+ - in orice pozitie te ajuta cu contre si unduiri, se pozitionaea astfel incat sa o cuprinzi exact cum vrei, e foarte flexibila. Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā GFE: 10+ - eu nu sunt cu FK la escorte, dar aici a fost altceva, m-am simtit foooarte bine cu ea, dar asa cum am mai zis, chiar si fara FK e ce trebuie! Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Cadou: 600 RON/ora ā timp de calitate petrecut alaturi de o persoana speciala. Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Acum e egalitate, Alexandra trebuie sa ne revedem pentru meciul decisiv, e campionat deja!š„° 5 1 1
xxxnickxxx ReputaČie: 301 Postat Iunie 22, 2023 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Iunie 22, 2023 La ora actualÄ eČti prima pe lista fetelor pe care intenČionez sÄ le vizitez. 2 1
xxxnickxxx ReputaČie: 301 Postat Iunie 22, 2023 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Iunie 22, 2023 @awokeone10Ā care e motivul pentru care mi-ai dat minus ? 2
awokeone10 ReputaČie: 8946 Postat Iunie 22, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 22, 2023 Acum 2 ore, xxxnickxxx a spus: @awokeone10Ā care e motivul pentru care mi-ai dat minus ? Decat sa scrii dorintele tale,mai bine fa recenzii 2 3 1
xxxnickxxx ReputaČie: 301 Postat Iunie 22, 2023 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Iunie 22, 2023 Acum 3 ore, awokeone10 a spus: Decat sa scrii dorintele tale,mai bine fa recenzii Am o grÄmadÄ de recenzii fÄcute.Ā Care e problema dacÄ Ć®mi scriu dorinČele ??? !! 1
MisterX ReputaČie: 25325 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2023 Acum 5 ore, xxxnickxxx a spus: Am o grÄmadÄ de recenzii fÄcute.Ā Care e problema dacÄ Ć®mi scriu dorinČele ??? !! Ā Nu intereseaza pe nimeni dorintele mele, ale tale sau ale lui @awokeone10, in schimb pe toti ne intereseaza cum se fut fetele ca de asta suntem aici š 6 1
xxxnickxxx ReputaČie: 301 Postat Iunie 23, 2023 Oras:BucureČti Oras:BucureČti Postat Iunie 23, 2023 1 orÄ Ć®n urmÄ, MisterX a spus: Ā Nu intereseaza pe nimeni dorintele mele, ale tale sau ale lui @awokeone10, in schimb pe toti ne intereseaza cum se fut fetele ca de asta suntem aici š Asta e clar. Dar asta nu Ć®nseamnÄ cÄ trebuie sÄ primesc minus.... Eu mÄ adresasem titularei topicului nu altcuiva. Ćn fine..... Sunt unii membri care scriu pe topice ceva de genul: "Či-am scris pe whatsapp dar nu mi-ai rÄspuns, numÄru cu 780 la final". Nici asta nu este o recenzie Či nu ar trebui sÄ intereseze pe nimeni......Či totuČi NU PRIMEČTE MINUS AlČii scriu baliverne Či mai mari Či nu primesc minus. Mergem mai departe...nu mai conteazÄ 2
MisterX ReputaČie: 25325 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2023 Acum 3 ore, xxxnickxxx a spus: Asta e clar. Dar asta nu Ć®nseamnÄ cÄ trebuie sÄ primesc minus.... Eu mÄ adresasem titularei topicului nu altcuiva. Ćn fine..... Sunt unii membri care scriu pe topice ceva de genul: "Či-am scris pe whatsapp dar nu mi-ai rÄspuns, numÄru cu 780 la final". Nici asta nu este o recenzie Či nu ar trebui sÄ intereseze pe nimeni......Či totuČi NU PRIMEČTE MINUS AlČii scriu baliverne Či mai mari Či nu primesc minus. Mergem mai departe...nu mai conteazÄ Poate ca ar merita toti cei care scriu baliverne cate un minus. In alta ordine de idei astept recenzia pentru Renesmee š! 4
renesmee ReputaČie: 1747 Postat Iunie 26, 2023 Postat Iunie 26, 2023 Domnilor, voi fi disponibila pentru intalniriĀ de Marti cateva zile . Va pup si va imbratisez š¤š Ā 2
Mao123 ReputaČie: 24 Postat Iunie 27, 2023 Postat Iunie 27, 2023 .... Salutare forumisti si iubitori ai sexului de calitate. Alexandra....visul unei dupa amieze de vara. Prin personalitatea, stilul, energia si atitudinea ei, aceasta domnisoara este o briza racoroasa in Bucurestiul incins de caldura verii.Ā Am contactat o pe whatsup cu o zi inainte, a raspuns prompt, am stabilit intalnirea. A 2 a zi am confirmat cu 2 ore inainte, la rugamintea ei. Comunicare foarte facila-nota 10. Cu ceva timp inainte de intalnire am primit informatii legate de adresa, un complex rezidential in centru Bucurestiului, usor de gasit cu gps ul. Locuri de parcare, la noroc, dar nu imposibil de gasit. Datorita indicatiilor foarte clar am gasit usor scara si apartamentul. Apartamentul are aer conditionat, loc pt socializare in sufragerie, dormitorul cu un pat imens, baia cu geluri de dus, prosopul curat, apa de gura, muzica faina in dormitor, ordine, curat. Locatie nota 10. Alexandra m a intampinat in tinuta ceruta de mine. Foarte joviala si prietenoasa, m a servit cu ceva de baut. Am stat la socializare in sufragerie. Am abordat diferite subiecte si am constatat ca stau de vorba cu o persoana inteligenta care are puncte de vedere si pe care stie sa le exprime, aspect care m a excitat in plus. Aveam impresia ce ne stim de mult timp si ca ne revedem ca doi vechi prieteni, foarte relaxata atmosfera, si asta datorita stilului ei, deschisa si cu o energie pozitiva. Am mers la dus si apoi am intrat in dormitor unde ma astepta o domnisoara foarte sexy si cu pofta de nebunii. Ca aspect fizic este exact cum se vede in pozele publicate aici. Aspectul facial, feminina, draguta, cu un aer ghidus, atragatoare. Igiena impecabila, manichiura faina, per total ingrijita, pussy epilata perfect, si gust... de nu ma mai saturam. Nu dau note la aspect fizic pt ca dupa gustul fiecaruia, dar la mine a fost fix pe gustul meu ššš Am inceput preludiul langa pat in picioare, FK, mangaieri, atingeri. Scapat de haine si continuare in pat.Ā La oral are contact vizual, nu se grabeste dar nu am lasat o prea mult pt ca si team ca ma apropii de explozie. Doggy eu stand in picioare la coltul patului, la un moment dat m am oprit si am lasat o pe ea sa faca twerk in ritmul muzicii din fundal. Are un fund magnific. Din cand in cand imi aruncam cate o privire perversa, imi dadea contre. Senzatia a fost ca i place ce i se intampla. Finalizat LOT, am ramas imbratisati dupa, m a ajutat sa scap de prezervativ. Este prezenta acolo fiecare secunda. Imbracat, socializare, imbratisat si stabilit next experience, care va fi un trio.Ā Multumit pe deplin si chiar placut impresionat. Este selectiva dar merita procesul de filtrare. Cadou 600 Ron pt 60 min. Atmosfera minunata si domnisoara ceva aparte in peisajul bucurestean. Recomand din toata inima.Ā Multumesc Alexandra pt o intalnire la superlativ din toate punctele de vedere.Ā Kiss you.Ā Spor la experiente cat mai reusite, domnilor.Ā 4 1 1
spablo35 ReputaČie: 118 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2023 am fost si eu la Alexandra si ma bucur de alegerea pe care am facut-o. Pot sa confirm toate bune recentiile pe care le am citit aici. Apartamentul este de nota 10: nu cred ca poti sa ceri nimic in plus. Este o fata foarte frumoasa cum se vede de pe pozele dar este si extrem de sensuala si pretenioasa. Nu imi place sa povestesc intalniera dar a fost o sesiune de sex pasionala si intensa. Am plecat de acolo multumit pentru ca m-am bucurat de o ora cu o fata minunata si, efectiv, este o escorta De Mare Lux. Te pup Alexandra Ā Ā 2 1 1
renesmee ReputaČie: 1747 Postat Iunie 29, 2023 Postat Iunie 29, 2023 Dragilor, sunt nevoita sa anulez programarile pentru astazi.Ā Va pup si ne vedem/revedem de Marti š¤
renesmee ReputaČie: 1747 Postat Iulie 3, 2023 Postat Iulie 3, 2023 Domnilor , voi fi disponibila pentru programari de Marti pana Vineri šProgram 11.00-19.00 Va imbratisez š¤ 1
Alexandrei70 ReputaČie: 10 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2023 On 6/3/2023 at 8:26 PM, frero said: Salut fraČilor, Ā Sunt fericit! š Ā Mi-am Ć®ndeplinit unul dintre visurile mele! Pot muri Ć®n pace acum. š (Ćmi cer scuze Ć®n avans dacÄ traducerea este nepotrivitÄ pentru anumiČi termeni š .) Ā DupÄ cĆ¢teva discuČii cu cele douÄ fiice preferate ale mele, Cezara Či Alexandra, am realizat trio-ul visurilor mele. š„³ Ā De fapt, aceasta a fost a doua Ć®ntĆ¢lnire cu Alexandra Či Cezara Ć®n aceastÄ sÄptÄmĆ¢nÄ, a fost fabulos, mai bine decĆ¢t Ć®n visurile mele! Ā Cezara, o blondÄ superbÄ, cu un corp atletic Či perfect, Alexandra, bruneta superbÄĀ cu o talie de viespe Či o bust generos... amĆ¢ndouÄ splendide! š Ā Nu scriu adesea astfel de trÄiri, deoarece consider cÄ unele experienČe sunt intime, dar Ć®mi permit sÄ scriu acest mesaj, mai mult pentru mine Či pentru a-mi aminti de aceste momente! Mai ales cĆ¢nd voi Ć®mbÄtrĆ¢ni Či voi deveni senil š. Či apoi, sÄ ai un trio cu o blondÄ Či o brunetÄ precum Cezara Či Alexandra meritÄ un astfel de post.š Ā Prima mea experienČÄ de trio cu ele a avut loc acum 3 sÄptÄmĆ¢ni, nu eram prea confortabil, chiar dacÄ le cunoČteam bine, pentru cÄ nu eram sigur dacÄ existÄ acea ādeclicā sau compatibilitate de care vorbesc. Ā ĆntĆ¢lnirea a avut loc la Cezara, Ć®n cele din urmÄ am venit cu Alexandra, ea voia sÄ vinÄ un pic mai devreme sÄ o cunoascÄ pe Cezara, dar a avut dificultÄČi Ć®n a gÄsi intrarea š. Primele discuČii au fost foarte relaxante Či, ca de obicei, Cezara Čtie cum sÄ punÄ pe toatÄ lumea la ease. Chimia s-a declanČat imediat Ć®ntre Cezara Či Alexandra, este clar cÄ se simpatizeazÄ reciproc Či se complimenteazÄ unul pe celÄlalt. La sosirea mea, mÄ duc sÄ fac o baie Či le las timp sÄ vorbeascÄ... vreau sÄ spun, "treburi de femei" š . Ćmi iau timpul sÄ fac o baie puČin mai lungÄ Či mÄ duc Ć®n sufragerie unde se aflÄ Alexandra Či Cezara. Ćn acel moment, Ć®nČeleg cÄ totul merge bine Či cÄ lucrurile ar trebui sÄ decurgÄ bine š. Alexandra se pregÄteČte la rĆ¢ndul ei Či mÄ duc Ć®n camerÄ cu Cezara, vÄ mÄrturisesc cÄ Ć®n acel moment Ć®ncep sÄ simt presiunea pe mÄsurÄ ce aČteptÄm pe Alexandra, dar mÄ bucur de moment cu Cezara, sÄrutĆ¢ndu-ne pasional. Alexandra ni se alÄturÄ, amĆ¢ndouÄ sunt Ć®mbrÄcate sexy... eu gol ca un vierme š. Lucrurile se Ć®ntĆ¢mplÄ natural, fÄrÄ mecanisme, ne sÄrutÄm pe rĆ¢nd, Cezara Či Alexandra se sÄrutÄ, visul devine realitate š. DupÄ cĆ¢teva minute petrecute sÄ ne sÄrutÄm Či sÄ ne privim Ć®n oglinda camerei, iau iniČiativa de a face un cunnilingus Alexandrei, scoČĆ¢ndu-i chiloČii Ć®n timp ce ele se sÄrutÄ. Apoi fac acelaČi lucru Či cu Cezara... sÄ nu existe invidii š. Ele decid sÄ se ocupe de mine Či mÄ sug Ć®n acelaČi timp, sÄrutĆ¢ndu-se din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd, vÄ las sÄ vÄ imaginaČi scena. Ā Apoi, se creeazÄ mai multe combinaČii, preludii de vis, mÄ bucur de momentul acesta, Ć®l savurez. Creierul meu are dificultÄČi Ć®n a gestiona tot ceea ce se Ć®ntĆ¢mplÄ, mai ales cu oglinzile din faČa mea unde pot vedea scena din diferite unghiuri š. DupÄ aproximativ o jumÄtate de orÄ Či cu creierul Ć®n fierbere, Ć®i cer Alexandrei sÄ vinÄ peste mine ca sÄ facem un 69 cu Cezara Či Alexandra care mÄ sugeau Ć®n acelaČi timp. Ćn timp ce mÄ sug simultan, Ć®i devorez posteriorul Alexandrei. DupÄ cĆ¢teva minute, Ć®i cer lui Cezara sÄ mÄ termine Či cei care o cunosc pe Cezara Čtiu despre ce vorbesc, cel mai bun CIM din viaČa mea, pur Či simplu, cu privirea Alexandrei care se ridicÄ deasupra mea Či priveČte scena, impresionatÄ de performanČa lui Cezara. š Ā A doua orÄ a fost mai axatÄ pe preludiu Či tandreČe, mÄ bucur de fiecare moment, ne sÄrutÄm, ne Ć®mbrÄČiČÄm, le devorez amĆ¢ndouÄ fundurile Ć®n acelaČi timp, o nebunie! La un moment dat, ruleazÄ clipul lui Malone / Rockstar Či se potriveČte bine cu experienČa Ć®n desfÄČurare. Nu reuČesc sÄ termin Ć®n aceastÄ a doua sesiune, Čtiam asta pentru cÄ am nevoie de mai mult timp, dar nu conteazÄ, prefer preludiul sau actul sexual Ć®n locul ejaculÄrii. Ćncheiem acest moment fabulos Či profit de ocazie pentru a o duce pe Alexandra acasÄ. Ne scriem, ne mulČumim reciproc Či le Ć®ntreb dacÄ pot organiza o altÄ Ć®ntĆ¢lnire cĆ¢nd voi reveni. Ele sunt de acord Či confirmÄ astfel acest trio! š¤ Ā Trec douÄ sÄptÄmĆ¢ni Či ne Ć®ntĆ¢lnim din nou, Ć®n aceeaČi zi, la aceeaČi orÄ, o coincidenČÄ. š De data aceasta o iau pe Alexandra de acasÄ, ea coboarÄ Ć®ntr-o pereche de blugi Či un tricou care Ć®i evidenČiazÄ sĆ¢nii... Ć®ncepe perfect. š Ajungem la Cezara. SalutÄrile de rigoare Či cordiale, Čtiind ce va urma. š Ā De data aceasta, faptul cÄ Čtiam cÄ ele doresc sÄ se revadÄ m-a fÄcut sÄ mÄ simt mai liniČtit Či am profitat la maximum. Ne aČezÄm Či Ć®ncerc sÄ prepar o specialitate francezÄ, "Kir Royal", dar nu gÄsesc ācrĆØme de cassisā, aČa cÄ optez pentru un sirop care face treaba. PregÄtesc bÄuturile, facem cinste. Trebuie sÄ Ć®mi Ć®mbunÄtÄČesc nivelul de limba romĆ¢nÄ, Ć®ncÄ am dificultÄČi Ć®n a mÄ exprima Či asta limiteazÄ puČin conversaČiile noastre, dar esenČialul este acolo, sunt fericit sÄ le revÄd. Merg sÄ iau o duČ Či cĆ¢nd mÄ Ć®ntorc, mÄ apropii de Cezara Ć®n timp ce Alexandra se pregÄteČte. Vederea lui Cezara Či felul Ć®n care mÄ sÄrutÄ mÄ pune deja Ć®ntr-o stare de atenČie š , Cezara Ć®mi face observaČia cÄ nu este foarte gentleman din partea mea Či cÄ ar trebui sÄ aČteptÄm pe Alexandra. š Alexandra soseČte, ne privim Ć®n ochi, mÄ bucur de acest moment, ne sÄrutÄm Ć®n trei, le ating Či mÄ joc cu chiloČii lor, o adevÄratÄ bucurie. FÄrÄ sÄ stau prea mult pe gĆ¢nduri, am dorinČa de a-i scoate chiloČii Alexandrei Či de a-i devora posteriorul Ć®n timp ce ea sÄrutÄ pe Cezara. Apoi o invit pe Alexandra sÄ se Ć®ntindÄ pentru ca Cezara sÄ preia Čtafeta Ć®n timp ce mÄ ocup eu sÄ Ć®i devorez posteriorul lui Cezara. Alexandra mÄ priveČte din cĆ¢nd Ć®n cĆ¢nd Ć®n timp ce mÄ ocup de Cezara Či Cezara se ocupÄ sÄ facÄ un cunnilingus Alexandrei, este perfect. DupÄ cum era de aČteptat, se formeazÄ mai multe combinaČii, dar totul se Ć®ntĆ¢mplÄ natural, fÄrÄ a calcula, Ć®n funcČie de starea de moment. DupÄ un timp, Ć®i cer Alexandrei sÄ mÄ lase sÄ o penetrez, ea se pregÄteČte Či o iau Ć®n picioare pe comodÄ. Apoi Ć®i cer sÄ mÄ ocup de Cezara Ć®n stil doggy. Cer o pauz Ä... "Kir Royal"-ul aČteaptÄ Či se Ć®ncÄlzeČte š . Ne revenim, fiecare face o duČÄ rÄcoritoare. Ćn timp ce Cezara se spalÄ, profitÄm de cĆ¢teva intimitÄČi cu Alexandra jucĆ¢ndu-ne Ć®n faČa oglinzii Či invers, cu Cezara cĆ¢nd Alexandra pleacÄ sÄ facÄ duČ. Ne Ć®ntoarcem Ć®n dormitor Či ele decid sÄ mÄ sugÄ Ć®n acelaČi timp, aceastÄ imagine cu cele douÄ guri Ć®n miČcare pe lungul penisului meu mÄ face nebun. Decid sÄ o penetrez din nou pe Alexandra Ć®n picioare, apoi mÄ Ć®ntind Či o iau pe Alexandra Ć®n timp ce Ć®i devorez posteriorul lui Cezara, ele profitÄ sÄ se sÄrute Ć®n acelaČi timp, a fost o poziČie pe care visam sÄ o Ć®ncerc. Mi se pare cÄ Cezara Či Alexandra Či-au lovit capetele cĆ¢nd am penetrat-o pe Alexandra puČin prea tare, nu sunt sigur, ele vor trebui sÄ confirme. š Ā Ajunsem aproape la cele douÄ ore Či hotÄrÄsc sÄ Ć®ncheiem pentru a avea timp sÄ ne pregÄtim. A doua experienČÄ a fost fenomenalÄ Či chiar mai bunÄ decĆ¢t prima, sunt Ć®ncĆ¢ntat. Ćn timp ce Alexandra pleacÄ sÄ se pregÄteascÄ profit Či de ultimele momente pentru a admira corpul lui Cezara cu sĆ¢nii frumoČi Či a face cĆ¢teva Ć®mbrÄČiČÄri. š Ā O duc pe Alexandra acasÄ Či profit de ultimele clipe pentru a-i admira body-ul cu sĆ¢nii ei frumoČi Či pentru a o Ć®mbrÄČiČa de cĆ¢teva ori. š Ā Cezara, Alexandra, vÄ iubesc, sunteČi perfecte atĆ¢t fizic, cĆ¢t Či prin atitudinea voastrÄ. CelÄlalt vis ar fi sÄ plecÄm Ć®ntr-o micÄ vacanČÄ Ć®mpreunÄ. šš Ā RomĆ¢ncelor... sunteČi extraordinare! š¤š Ā Cu privire la preČurile acestor douÄ Ć®ntĆ¢lniri, nu voi intra Ć®n detalii, sÄ spunem cÄ sunt Ć®n linii mari cele comunicate pe profilul lor. š Cadoul boss?Ā
Vizitator ReputaČie: 0 Postat Iulie 4, 2023 Postat Iulie 4, 2023 Acum 19 minute, Alexandrei70 a spus: Cadoul boss?Ā Ā PÄi are tariful trecut Ć®n meniu" cĆ¢t casa poporului š, eteĀ Ā ā”600 lei-1 oraĀ
PostÄri Recomandate
CreeazÄ un cont sau autentificÄ-te pentru a adÄuga comentariu
Trebuie sÄ fi un membru pentru a putea lÄsa un comentariu.
CreeazÄ un cont
ĆnregistreazÄ-te pentru un nou cont Ć®n comunitatea nostrÄ. Este simplu!
ĆnregistreazÄ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? AutentificÄ-te aici.
AutentificÄ-te acum