Meganw Reputație: 88 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2022 Acum 20 minute, tazalp a spus: Nu recomand pe nimeni , ca nu sunt peste. Eu am fost si mi-a placut mult - e pe gustul meu. Nu stiu care preferintele tale. Daca vrei te duci , daca nu nu. Fara suparare. Ok.
Danyel40 Reputație: 56 Postat Aprilie 2, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 2, 2022 Din cate am vazut nu mai este in Pitesti
Ionionutzu Reputație: 46 Postat Aprilie 5, 2022 Postat Aprilie 5, 2022 Vizitat domnisoara minion, cred ca pozele sunt reale. O fata slim mica de inaltime. Apartament nota 10. actiunea a inceput cu un oral umed cu tente de deep, apoi am trecut direct la anal, o priveliste foarte frumoasa din pacate nu poate sa o faca sustinut si mai hard la anal si nu am reusit sa termin. Am facut o pauza de o tigare si o reimprospatare apoi am continuat cu un normal pe la spate unde am si finalizat. Pt mine unul este de revenit, oferi respect primesti la fel.
Cautatorul13 Reputație: 227 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat Aprilie 6, 2022 Ceva poze sau anunțul de pe publi?
Ionionutzu Reputație: 46 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 7 hours ago, Cautatorul13 said: Ceva poze sau anunțul de pe publi? Nu pot sa dau copy/paste la anunt nu stiu dc, are in titlu, Delia, servicii totale 0791337742
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum