Vizitator Demii Reputație: 0 Postat Martie 31, 2022 Postat Martie 31, 2022 Buna! Sunt Ana, fac masaj erotic la salon și la tine acasă! Mai întâi încep cu un full body masaj, după ușor ușor încep cu masajul erotic unde vei avea clipe de ne uitat!🍭💖 Am o atingere ușoară și foarte sexy! Despre mine: Sunt bruneta, ochi verzi, super de treaba, am tatuaje, fund mare, sani voluptuoși, buze cărnoase.. pe scurt am FORME!🙈🍭 Pret:1 Ora de masaj erotic 200 lei plus atingeri săruturi finalizare pe sâni/ corp/ fata/ 100 lei extra! ❤️🍭 Preț: 30 min masaj erotic 150 lei plus dacă dorești atingeri intime și sărutări, finalizare pe sani/fata/ corp extra 100 lei! Nu este nimeni obligat sa mi plătească extra dacă nu vrea sa ma atingă! Atâta timp cât vrea doar masaj plătește doar comisionul de 1 ora sau 30 minute!!!😎 Contacteaza-ma pe Whatsapp pentru o programare!
Vizitator Demii Reputație: 0 Postat Martie 31, 2022 Postat Martie 31, 2022 Acum 4 minute, Demii a spus: Buna! Sunt Ana, fac masaj erotic la salon și la tine acasă! Mai întâi încep cu un full body masaj, după ușor ușor încep cu masajul erotic unde vei avea clipe de ne uitat!🍭💖 Am o atingere ușoară și foarte sexy! Despre mine: Sunt bruneta, ochi verzi, super de treaba, am tatuaje, fund mare, sani voluptuoși, buze cărnoase.. pe scurt am FORME!🙈🍭 Pret:1 Ora de masaj erotic 200 lei plus atingeri săruturi finalizare pe sâni/ corp/ fata/ 100 lei extra! ❤️🍭 Preț: 30 min masaj erotic 150 lei plus dacă dorești atingeri intime și sărutări, finalizare pe sani/fata/ corp extra 100 lei! Nu este nimeni obligat sa mi plătească extra dacă nu vrea sa ma atingă! Atâta timp cât vrea doar masaj plătește doar comisionul de 1 ora sau 30 minute!!!😎 Contacteaza-ma pe Whatsapp pentru o programare! +40 (790) 482 295 Va rog, poze și mai multe detalii întrebați-ma in privat nu in comentarii! Multumesc 🙆🏻♀️😘
darkxtr Reputație: 141 Postat Martie 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2022 Acum 4 minute, Demii a spus: Va rog, poze și mai multe detalii întrebați-ma in privat nu in comentarii! Multumesc 🙆🏻♀️😘 Ferească Dumnezeu tu de unde ai mai apărut 😳
hotzu2014 Reputație: 267 Postat Martie 31, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2022 Acum 48 minute, Demii a spus: Buna! Sunt Ana, fac masaj erotic la salon și la tine acasă! Mai întâi încep cu un full body masaj, după ușor ușor încep cu masajul erotic unde vei avea clipe de ne uitat!🍭💖 Am o atingere ușoară și foarte sexy! Despre mine: Sunt bruneta, ochi verzi, super de treaba, am tatuaje, fund mare, sani voluptuoși, buze cărnoase.. pe scurt am FORME!🙈🍭 Pret:1 Ora de masaj erotic 200 lei plus atingeri săruturi finalizare pe sâni/ corp/ fata/ 100 lei extra! ❤️🍭 Preț: 30 min masaj erotic 150 lei plus dacă dorești atingeri intime și sărutări, finalizare pe sani/fata/ corp extra 100 lei! Nu este nimeni obligat sa mi plătească extra dacă nu vrea sa ma atingă! Atâta timp cât vrea doar masaj plătește doar comisionul de 1 ora sau 30 minute!!!😎 Contacteaza-ma pe Whatsapp pentru o programare! Sa ziceam ca esti cum zici tu, dar cum te contactam pe whatsapp?? Fara numar de telefon? 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 Acum 19 ore, hotzu2014 a spus: Sa ziceam ca esti cum zici tu, dar cum te contactam pe whatsapp?? Fara numar de telefon? Pentru număr de telefon ... plătești extra 100.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum