Sari la conținut

Cristina 19 ani.0758387822

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Da, vizitat fata, link-ul din postarea lui @briliantul nu mai este valabil, dar are alt anunț pe publi24, același nr de tel.

Da, pare a fi  cea din poze, dar ce nu reiese din imagini este mărimea fetei: e cea mai miniona fata cu care am avut vreodată de a face, cred ca are pana în 1,55 m și pana în 40 kg. Adăugat la asta și faptul ca e frumușică ma făcut sa o întreb ce vârstă are, a spus 19 sigur. 

Minusuri:

- am fost "scanat" la întrarea în bloc de cel ce ar fi probabil soțul, pt ca are verigheta și afirma ca e măritată. Bine măcar ca a rămas în exterior și nu dosit prin apartament. 

- numărul e 150 lei și am fost anunțat că durează 20 minute. 

-  Gfe slab

Plusuri:

+ dacă vrei o fata micuța de statura, si proporționata frumos cu greu vei găsi alta mai mica. Brunetă, piele ușor măsline, dar nu pare de etnie. 

+ OP, NP destul de bine. 

+ zâmbește frumos

De revenit? Nu, mai ales din cauza individului de la intrarea în bloc. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Telefon: 0711111111
Postat
10 hours ago, newmanz said:

Da, vizitat fata, link-ul din postarea lui @briliantul nu mai este valabil, dar are alt anunț pe publi24, același nr de tel.

Da, pare a fi  cea din poze, dar ce nu reiese din imagini este mărimea fetei: e cea mai miniona fata cu care am avut vreodată de a face, cred ca are pana în 1,55 m și pana în 40 kg. Adăugat la asta și faptul ca e frumușică ma făcut sa o întreb ce vârstă are, a spus 19 sigur. 

Minusuri:

- am fost "scanat" la întrarea în bloc de cel ce ar fi probabil soțul, pt ca are verigheta și afirma ca e măritată. Bine măcar ca a rămas în exterior și nu dosit prin apartament. 

- numărul e 150 lei și am fost anunțat că durează 20 minute. 

+ dacă vrei o fata micuța de statura, si proporționata frumos cu greu vei găsi alta mai mica. Brunetă, piele ușor măsline, dar nu pare de etnie. 

+ zâmbește frumos

Cu corpul s-a elucidat. Nu ai pus nota, dar la fata se pare ca e 8+. Daca v-a mai avea reveniri in Iasi, e printre putinele noi de testat. Sa vedem acum si cu varsta, daca nu e din alea de 27+ "reconfigurate".

Postat

@filipcozma: da, este de peste 8. 

In ce privește vârsta: sigur nu are peste 20, problema era sa nu cumva sa aibă prea puțin. Dacă nu era categorica și sigura pe ea când am întrebat-o că-ți ani are eram pe punctul sa o rup la fuga. 

A dispărut și al doilea anunț de pe publi24, nu o mai găsesc. 

Postat
14 hours ago, newmanz said:

@filipcozma: da, este de peste 8. 

In ce privește vârsta: sigur nu are peste 20, problema era sa nu cumva sa aibă prea puțin. Dacă nu era categorica și sigura pe ea când am întrebat-o căți ani are eram pe punctul sa o rup la fuga. 

A dispărut și al doilea anunț de pe publi24, nu o mai găsesc. 

Ei, asta e alta problema. Sunt destule care stau cate 3-4 zile si dispar. Nu stiu daca e de la impresia de clienti putini (e falsa, doar pe Bucu sunt mai multi, dar sunt si probleme mai multe - dupa cum s-a vazut in cazul Renesmee) ,sau daca e din alt motiv.

Oricum nu ma dau peste cap sa ajung la astea care ruleaza cate 4 zile si pleaca; daca e intradevar draguta, care e castigul? ca stiu ca mai e una draguta prin Bucu sau prin Anglia?

• Telefon: 95290463
  • Oras:ÅLESUND
  • Telefon: 95290463
  • Oras:ÅLESUND
Postat

Mai stie cineva ceva de ea? Suna interesant ceva sub 50 kg :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...