bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Chiar acum, Sl4miss a spus: Da!!! Era între orele 19 și 21!!! Mai le dau o data 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Deci tu ești babanu🤣 Atarnachele pulii, minți tu că ai venit și k ai găsit băută. .... Am martori, peste 20. Sugi pula și pazeste-te spatele de acum înainte! Noapte buna! Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Ți le mai dau o data 1 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Chiar acum, bianca_love a spus: Mai le dau o data Scăpa de obsesia "babanu" nu sunt nici un babanu!!! Ma dar nu puteam sa stau acasă eu liniștit. Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 11 minute, Sl4miss a spus: Poate era ora 19,nu mai rețin,ca m-ai debusolat tu cu mirosul de alcool. Am spus cu aproximație. A, nu mai știi ora? Beli mi ai pula!!!! 1 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Dacă eram "babanu" și știam ora la care spui ca ar fi venit el la tine și voiam sa îți fac rău, spuneam aceeași ora? Pune-ți singurul neuron la munca și gândește!!!!! Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 2 minute, Sl4miss a spus: Scăpa de obsesia "babanu" nu sunt nici un babanu!!! Ma dar nu puteam sa stau acasă eu liniștit. Mi-ai stat la ușă până la 22, am martori care te au scos din bloc. Ai fugit că o pizda pe partea din spatele blocului ... Minți mă cu nerușinare. Eu am mesaje și martori. Tu ce pula mea ai? 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 1 minut, Sl4miss a spus: Dacă eram "babanu" și știam ora la care spui ca ar fi venit el la tine și voiam sa îți fac rău, spuneam aceeași ora? Pune-ți singurul neuron la munca și gândește!!!!! Du te in pula mea, cu ora la care ai spus că ai venit ai spus tot... Eu am dovezi. Pazeste-te babane! 1 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Chiar acum, bianca_love a spus: Mi-ai stat la ușă până la 22, am martori care te au scos din bloc. Ai fugit că o pizda pe partea din spatele blocului ... Minți mă cu nerușinare. Eu am mesaje și martori. Tu ce pula mea ai? Cu siguranță mai mulți neuroni activi,decât tine. 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Ba 20-21, ba 19 baaa cacanare. Pai eu am stat ca proasta? Când tu erai la ușă clienții mă întrebau dacă sunt bine in casă și dacă pot interveni... 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 1 minut, Sl4miss a spus: Cu siguranță mai mulți neuroni activi,decât tine. Ok... Am venit cu dovezi macar! Fereste-te și de umbra ta și cu asta am încheiat! 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Mai vreți dovezi băieți? Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 2 minute, Sl4miss a spus: Dacă eram "babanu" și știam ora la care spui ca ar fi venit el la tine și voiam sa îți fac rău, spuneam aceeași ora? Pune-ți singurul neuron la munca și gândește!!!!! Ce făceam? Ma dădeam singur de gol??? Gândim și noi,măcar puțin? Am venit ,duhneai a alcool, mi-am cerut scuze ca am uitat banii în "masina" ca ma duc sa ii iau și revin. Bineînțeles că dus am fost. Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 1 minut, Sl4miss a spus: Ce făceam? Ma dădeam singur de gol??? Gândim și noi,măcar puțin? Am venit ,duhneai a alcool, mi-am cerut scuze ca am uitat banii în "masina" ca ma duc sa ii iau și revin. Bineînțeles că dus am fost. Ba fraiere. La ora la care susții că ai fost ai fost la ușă milog. Am martori. Mb 1 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 2 minute, bianca_love a spus: Ba 20-21, ba 19 baaa cacanare. Pai eu am stat ca proasta? Când tu erai la ușă clienții mă întrebau dacă sunt bine in casă și dacă pot interveni... Asa se cheamă mai nou "clientii" , "proprietar " eu știam ca ii spune PEȘTE!!! 1 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 1 minut, bianca_love a spus: Ba fraiere. La ora la care susții că ai fost ai fost la ușă milog. Am martori. Mb Și dacă eu eram" babanu" și știam ca am fost asa cum tu susții. Nu puteam pur și simplu sa spun alta ora. Ma dădeam de gol singur??? Lasă Bianca alcoolul,sau măcar consuma-l cu moderație ca ți-a distrus ultimul neuron pe care îl mai aveai. Link spre comentariu
Forever1 Reputație: 6 Postat Ianuarie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 15 minute, Sl4miss a spus: Și dacă eu eram" babanu" și știam ca am fost asa cum tu susții. Nu puteam pur și simplu sa spun alta ora. Ma dădeam de gol singur??? Lasă Bianca alcoolul,sau măcar consuma-l cu moderație ca ți-a distrus ultimul neuron pe care îl mai aveai. Mama coaie , ce te-a dat de pământ 🥸 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Sper ca toată lumea a fost și va fi atenta la limbajul tău "colorat". Sa nu mai spun de amenințări. Asa vei face clienților de buna credință care îți lasă o recenzie mai puțin favorabila ?? O sa ii ameninți? O sa pui PEȘTELE sa ii bata? 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 11 minute, Sl4miss a spus: Și dacă eu eram" babanu" și știam ca am fost asa cum tu susții. Nu puteam pur și simplu sa spun alta ora. Ma dădeam de gol singur??? Lasă Bianca alcoolul,sau măcar consuma-l cu moderație ca ți-a distrus ultimul neuron pe care îl mai aveai. Și cu mesaje minți. Ba 19, ba 20, ba 21... rusine 1 Link spre comentariu
Blue90 Reputație: 37 Postat Ianuarie 25 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Ianuarie 25 Fata asta este de evitata. 2 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 1 minut, Sl4miss a spus: Sper ca toată lumea a fost și va fi atenta la limbajul tău "colorat". Sa nu mai spun de amenințări. Asa vei face clienților de buna credință care îți lasă o recenzie mai puțin favorabila ?? O sa ii ameninți? O sa pui PEȘTELE sa ii bata? Cum ai tupeu sa minți cu poze puse? Ești handicapat? Plus că am martori, martor care te-a scos din bloc și martori cărora le-am arătat mesajele cu noi. Inceteaza, gata! 1 Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 1 minut, Blue90 a spus: Fata asta este de evitata. Clar!!!! Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Chiar acum, Sl4miss a spus: Clar!!!! Deci și cu poze minți! Link spre comentariu
Sl4miss Reputație: 214 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 7 minute, Sl4miss a spus: Sper ca toată lumea a fost și va fi atenta la limbajul tău "colorat". Sa nu mai spun de amenințări. Asa vei face clienților de buna credință care îți lasă o recenzie mai puțin favorabila ?? O sa ii ameninți? O sa pui PEȘTELE sa ii bata? Nu sunt "babanu" !!!!!!!!! Trebuie sa îmi fie teama? Ai vorbit numai cu "pula " clar nu ești tu la butoane, este PEȘTELE sau iubi ,cum ii spui tu. 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 7 minute, Sl4miss a spus: Nu sunt "babanu" !!!!!!!!! Trebuie sa îmi fie teama? Ai vorbit numai cu "pula " clar nu ești tu la butoane, este PEȘTELE sau iubi ,cum ii spui tu. Termin-o. Am clienți care stiu ora la care ai venit și ora la care ai plecat! Am și mesajele. La cat ai venit până la urma? Ai uitat și tu ora! Urat mă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum