Sari la conținut

Noua în orașul tău 100 100 reala 0759491210

Postări Recomandate

Postat

Noua în orașul tău 100 100 reala 0759491210 ...mare atenție la scârba asta de fată, vad ca schimba pozele des pe aceelasi număr de telefon,la telefon e destul de agresivă în exprimare (înjurături amenințări, jigniri,țipete,crize de isterie)...merita sa ii spargeți muia să își scuipe 2 dinți împreună cu "bibanii" ei,niște retardate astfel de specimene tot mai multe din păcate,nu am încercat serviciile dar pun pariu ca e o cioară pusă pe dat țepe, o escroacă, hai sa ii spargem cuibul băieți...un alt confrate care a fost poate sa ne relateze cum e și față în față...Va salută fratele vostru 

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

O urmăresc si eu de mult are poze si conturi false multe cu alte numere diferite mereu iti înțeleg frustrarea 

Vizitator Alin3311
Reputație: 0
Postat

Interesat cineva de un oral deepthroat ?(tip bi,mesaj Instagram alin.andu267 )

Postat

Nu sunt mă frustrat,ești prost la cap,ideea este aici este să depistam escroacele țepare, să le spargem cuibul și să le gonim dracu din orașul asta cu tot cu peștii lor...vad ca rezistă mult timp pe publi24 asta pentru  ca sunt mulți fraieri și pentru ca mulți de aici citesc și atât și merg pe premiza lasă să pățească și alții ca ei săia țepe...mie unu NU mi-e rușine sau frica sa spun dacă îmi iau țeapă și sa ii fac rău curvei respective ca prin felul asta va ajut și pe voi bai băieți cum și voi mă ajutați pe mine mai ales Povestitorule cu relatările tale...vreau ca membrii activi ai acestui forum pe Mehedinți într-o zi să ne strângem odată să închiriem sau mergem la unu acasă și strângem niște curve cu care să ne facem de cap o noapte întreaga,ar fi bună ideea asta,cine se bagă. 

• Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat

Si eu sunt de acord sa punem cat mai multe postari cu fetele care nu corespund!!!! Dar sunt multi care inca nu au auzit de forumul asta!

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
Postat
19 minutes ago, sinnerdts said:

Si eu sunt de acord sa punem cat mai multe postari cu fetele care nu corespund!!!! Dar sunt multi care inca nu au auzit de forumul asta!

Intr un fel insa sunt multi ce au auzit si le e lene sa scrie 3 randuri ,... nu realizeaza ca e in folosul tuturor

si sa alungam teparele, macar 2-3 povestitori daca ar fi ,,,....ar fi boierie domne'  !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...