Shemalelovex Reputație: 18 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 5, 2022 A foat cineva la ea ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/raluca-transexuala-cu-forme-experienta-isi-spune-cuvantul/5048igd1ee79747ge8h199h0i1ffe988.html#&gid=1&pid=2 1
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Aprilie 5, 2022 Acum 4 ore, Shemalelovex a spus: A foat cineva la ea ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/raluca-transexuala-cu-forme-experienta-isi-spune-cuvantul/5048igd1ee79747ge8h199h0i1ffe988.html#&gid=1&pid=2 Da e un trav inainte se numea Sonia 1
Shemalelovex Reputație: 18 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Autor Postat Aprilie 6, 2022 Acum 12 ore, alenats a spus: Da e un trav inainte se numea Sonia Multumesc Alena 😘 ! Deci sa inteleg ca pozele sunt fake ? Vad ca are sani si pare destul de feminina !?
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Aprilie 6, 2022 Acum 2 ore, Shemalelovex a spus: Multumesc Alena 😘 ! Deci sa inteleg ca pozele sunt fake ? Vad ca are sani si pare destul de feminina !? Sani sunt de pe Amazon sau ceva de gen si parul este peruca
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 Toate cele bune din partea mea,Alena. O seara plăcută în continuare.😘😘😘❤❤❤❤❤
alenats Reputație: 466 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Aprilie 6, 2022 Acum 1 minut, shemyaza a spus: Toate cele bune din partea mea,Alena. O seara plăcută în continuare.😘😘😘❤❤❤❤❤ Multumesc . Pe Raluca de ce nu o saluti?🤣🤣🤣
Vizitator shemyaza Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 Acum 11 minute, alenats a spus: Multumesc . Pe Raluca de ce nu o saluti?🤣🤣🤣 La cât de mult i-mi este dor de tine,tu crezi ca-mi pasa vreun pic de asa zisa Raluca? A reușit sa te viziteze și cine a vrut și cine nu a vrut sa ajungă la tin pana la urmă vreodată...numai eu nu. Te pup dulce,Alena.I-ti doresc tot binele din lume.😘😘❤❤❤❤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum